Absolutnie , nie wolno zwalniać wuja , nie wolno . On ich prowadzi ku światełku , świecacym w tunelu do drugiej ligi !
-
-
Dzień św.Zwisława
Ja też zgłaszam stanowczy sprzeciw!
To on tam jeszcze pracuje?
Na tę chwilę chyba jeszcze tak. Nie rozumiem, o co im chodzi - na ten moment pozycja w tabeli 1 ligi odzwierciedla ich możliwości kadrowe i finansowe. Im ciągle siedzi w głowach, że to jakiś zły sen, że zaraz będzie kolejny mecz z Lazio czy Barceloną... no nie będzie.
No nie wiem może jakaś rezolucja aby wujo został, demonstracje z poparciem dla wuja? No ten kabaret musi trwać!!!
Ten temat powinien zostać zamknięty, ponieważ się zdeaktualizował.
O gts-ie piszcie sobie w Hyde Parku w temacie o niższych ligach.
i przede wszystkim go nie zasmiecac offtopem, sluzy do swietowania a nie rozkminek o ich losach
Ależ świętujemy... nic tak nie smakuje jak podawanie suchych, obiektywnych informacji. Plotki, że komuś podłożyli gówno na wycieraczkę to tylko plotki. Wynik i pozycja w tabeli = świeże, pachnące g. na wycieraczce prezesa gts.
Nic się nie zdezaktualizowało. Dzień św. Zwisława to święto, to dzień w którym corocznie oficjalnie zapewniamy sobie, że kończymy sezon wyżej niż oni. Do tej pory był to jeden konkretny dzień, tym razem święto trwa cały rok, nie mam nic przeciwko żeby tak już zostało na stałe.
Czyli mamy Rok Świętego Zwisława
- Edytowany
Kiedy wreszcie święte obrazki z wizerunkiem św. Zwisława będą?
Potrzebuję do domu, do samochodu i do portfela.
244 dni później
- Edytowany
Nowy Rok Świętego Zwisława może rozpocząć się już w ten wtorek.
Jest taka szansa. Mała, ale jest!
Alleluja!
- Edytowany
gwiazda biała ubecka zakała co Moskwie się sprzedała będzie miała wsparcie 23 tysięcznego zdemoralizowanego rozwydrzonego motłochu (głównie trzecie i drugie pokolenie ubeków).
Spokojnie... motłoch ma to do siebie, że zawsze motłochem pozostanie
Czy to 23 tysiące, czy 100-150 tysięcy czy choćby nawet pół miliona... to tylko motłoch.
Nam musi wystarczyć że mamy rację. 😀
Dziękuję!!!
Jeeeeest !
Ha, ha, ha!
Z całego serca wszyscy razem
Hip hip hurra, hip hip hurra, hip hip hurra!
Aha, nie oglądałem oczywiście, ale o miłej informacji do przerwy w sportowej kronice krakowskiej, zacząłem śledzić w internecie. Przez moment zrobiło się trochę groźnie, ale dobrze się skończyło... ☺ 😃 😀
Św. Zwisławie panuj nam wiecznie.
Dzień Św.Zwisława na rok (nie)Puszcza😅
Kapitan wisły mówi , że dał dupy
A królewski płacze na loży
Czy mogą być piękniejsze obchody?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)