Zacny Kolego @hank#159 - ponoć wczoraj było poruszone na spotkaniu z kibicami.
-
-
Elżbieta Filipiak - (tymczasowa) prezes MKS Cracovia
Mimo wszystko potrzeba nam teraz trochę cierpliwości
- Edytowany
A jakieś wzmocnienia na teraz?
Tak pytam, bo mamy 2 pkt. przewagi nad miejscem spadkowym.
EDIT
Teraz przeczytałem wpis Diego.
Poruszono i co ustalono?
[quote]#post1594125 Wszyscy pójdziemy 😁[/quote]
To się zgadamy, jako prekursor tego pomysłu zarzucę mistrz mistrz... A potem wtsk.
Jako 1 w historii Wierzynka!
@Leesior#410 - ponoć Pani Elżbieta powiedziała, iż wie, że wzmocnienia to mus i takowe będą.
Kurde mamy mieć dział i pion , psychologa i koordynatora, nieźle, nieźle , ale że Puszcza wygrała , do czego to doszło.
[quote]#post1594043 [quote]#post1594040 Janusz tez mial miliony i obiecywal rozne rzeczy.....[/quote]
Przekonamy się, czy to u nich rodzinne.[/quote]
Mąż to ponoć nie rodzina :)
cos czuje ze bedzie dobrze. konkretna babka jest z tej Elki. Nie pierdoli sie w tancu.
- Edytowany
również na briefingu prasowym Pani Elżbieta poinformowała, że planują postawić 6 grudnia pasiastą choinkę, oraz wystosowali pismo do Zarządu Ekstraklasy i Legii o zamianę gospodarza, żeby mecz 17 grudnia odbywał się u nas, a nie 20 grudnia w środę. Była podobna sytuacja w meczu Jagiellonia - Lech chyba z zamianą gospodarza z racji meczu przełożonego z powodu pucharów, więc mam nadzieję, że Ekstraklasa zachowa się jak należy i przystanie na prośbę naszego klubu, bo Legia dzięki przełożeniu meczu gra w LKE, a my stracimy dużo na dniu meczowym, jak mecz odbędzie się w środę przed świętami.
spisana rozmowa dziennikarzy z Panią Prezes: https://gazetakrakowska.pl/w-cracovii-idzie-nowe-prezes-elzbieta-filipiak-mowi-o-strategii-rozwoju-klubu-mam-troche-nowych-pomyslow/ar/c2-18060905
takie pyrtanie: kto wpuscił na tą konfe psa jebanogo owcojebce białońskiego. na poczatku, chyba mu zwieracze pusciły zeby zagiąc Elke
Powiało optymizmem co by nie mówić 🙂 Pani Elżbieta w przeciwieństwie do Janusza wykazuje się zrozumieniem tematu czym i po co jest taki twór jak Klub Sportowy
"Z racji prawa obowiązującego w Polsce nie mogę być dłużej prezesem niż trzy miesiące."
Ło Cię chuj. Czytam i nie wierzę. Czcigodna Pani Prezes wprowadzi dział scoutingu??? Ot tak???
Mąż zostawił Ci komin transferowy przed najbliższą rundą , do boju!
[quote]#post1594231 Mąż zostawił Ci komin transferowy przed najbliższą rundą , do boju![/quote]
Baaa tyle lat żydzil i zbieral te mylyjony ze rekord za rekordem transferowym bedzie w zimie!!! Same gwiazdy kupio!
Przestańcie szydzić dajcie szansę
[quote]#post1594242 Przestańcie szydzić dajcie szansę[/quote]
Myślisz ,że Kruszyna potrafi jeszcze inaczej pisać😜🤣
[quote]#post1594146 Zacny Kolego @hank#159 - ponoć wczoraj było poruszone na spotkaniu z kibicami.[/quote]
Ponoć , ja , jeśli mam uwierzyć chciałbym jakieś konkrety . Oczywiście , w obecnej chwili bez nazwisk ale konkret - ilu potrzebuje trener , tyłu będzie . I piłkarzy , nie pozorantów .
Dopiero co wysłuchałem briefingu prasowego pani Elżbiety i powiem szczerze jestem w szoku, jak to zostanie zrealizowane o czym opowiada to wygląda że Cracovia może być poważnym klubem w ekstraklasie, a po drugie to nie wiem jak tak dwie różne osoby wytrzymywały ze sobą w związku
Dajmy szanse 💪
No wyjścia w sumie nie mamy.
- Edytowany
wyjebać 3ligowe rezerwy by po 3 miesiącach je zapowiedzieć na nowo, od którego szczebla to ruszy? Okręgówki? Mój klub taki piekny, stabilny...
Oczywiście decyzja zajebista bo jestem pro by mieć rezerwy i to mocne rezerwy by grały o jak najwyższą ligę i zbudować sobie po prostu zajebiste narzędzie do ogrywania młodych na solidnym poziomie, ale co miał kurwa Janusz w głowie w lato to się kurwa nie dowiemy.
Elka props until now ;) Jeszcze wypierdol Zielińskiego zanim zlecimy z ligi i rozdajmy nowe karty.
[quote]#post1594256 Dopiero co wysłuchałem briefingu prasowego pani Elżbiety i powiem szczerze jestem w szoku, [b]jak to zostanie zrealizowane[/b] o czym opowiada to wygląda że [b]Cracovia może być poważnym klubem w ekstraklasie[/b], a po drugie to nie wiem jak tak dwie różne osoby wytrzymywały ze sobą w związku[/quote]
1 ale - jak zostanie zrealizowane.
2 ale - czy jeszcze w ekstraklasie
Dla mnie wywiad w DP jest wręcz zaskakujący. Oczywiście w pozytywnym sensie.
Słuchajcie, szybko przewijam ten temat do końca. Było dziś zajebiście, zwłaszcza po meczu. Właśnie na bani kroję kanapki (są smaki) i bardzo kusi mnie info o spiczu pani Elżbiety, ale... nie chcę wiedzieć. Jutro Was poczytam. Wytrzymam.
Spokojnie niech pani patrzy.
Powiał ciepły wiaterek nadziei, a kąciki ust poszły nieśmiało do góry po raz kolejny w tej kibicowskiej przygodzie. Eh czy kiedyś człowiek będzie umiał oprzeć się uczuciowi łudzenia samego siebie.
Daj Boże żeby zostały zrealizowane te cele o których mówi tak mądrze Pani Elżbieta.
Powiało WIELKIM optymizmem. Jeśli uda się zrealizować chociaż 50% tych obietnic to będzie to spory krok do przodu.
Trzymam kciuki!
jezu, nie wiedziałam, że nieumiejętność Stefana w sklecanie zdań to aż tak. Przecież jego nie można pokazywać światu. No ale skoro ma przyjść ktoś kto " jest z zawodu dyrektorem" to schowa go z dala od kamer. Pani Prezes bardzo pozytywnie, widocznie tak to w Cracovii jest, że wystarczy nie gadać głupot żeby kibice cie szanowali, a nawet polubili.
[quote]#post1594245 [quote]#post1594242 Przestańcie szydzić dajcie szansę[/quote]
Myślisz ,że Kruszyna potrafi jeszcze inaczej pisać😜🤣[/quote]
Kto? Moje forum Cracovii zyskało odkąd nie widzę postów tego Pana. ☺ Polecam.
[quote]#post1594314 [quote]#post1594245 [quote]#post1594242 Przestańcie szydzić dajcie szansę[/quote]
Myślisz ,że Kruszyna potrafi jeszcze inaczej pisać😜🤣[/quote]
Kto? Moje forum Cracovii zyskało odkąd nie widzę postów tego Pana. ☺ Polecam.[/quote]
Podobnie z moim zyciem odkad nie chodze na mecze i nie ogladam tych paralitow parapilkarskich na zywo... polecam :)
Bartosz Sarnowski(ex Górnik) Jacek Kruszewski( ex Wisła Płock) tutaj bym się zastanawiał jako następcami Pani Prezes.
Pani Elżbieto, bardzo dobre wrażenie wywarła Pani na spotkaniu z dziennikarzami. Bardzo konkretnie i stanowczo. Jestem dużym optymistą i czuć to przywiązanie i więź emocjonalną do Cracovii. Powodzenia
[quote]#post1594313 jezu, nie wiedziałam, że nieumiejętność Stefana w sklecanie zdań to aż tak. Przecież jego nie można pokazywać światu. No ale skoro ma przyjść ktoś kto " jest z zawodu dyrektorem" to schowa go z dala od kamer. Pani Prezes bardzo pozytywnie, widocznie tak to w Cracovii jest, że wystarczy nie gadać głupot żeby kibice cie szanowali, a nawet polubili. [/quote]
Jak sama wspomniała będzie prezesem tymczasowo po czym ma ją zastąpić ktoś kompetentny jak sama powiedziała czym delikatnie zaimponowała (przede wszystkim odpowiadając na pytanie czy może to być ktoś z Comarchu po czym skwitowała że to firma IT a my szukamy ludzi którzy znają się na piłce) lecz...... W tym samym wywiadzie martwił trochę uśmieszek Stefana który w oczach Eli chyba jest właśnie takim piłkarskim łbem 😓 no i wiem że to nie musi o czymś świadczyć ale nieudolność sklejenia dobrej wypowiedzi na tak reprezentatywnym stanowisku jak Stefan to wieje takim chujkiem dla mnie.
Mój kandydat, od którego wszystko się zaczęło: Paweł Misior, tylko czy by chciał.
A ja jestem na totalnie nowymi twarzami, nowym rozdaniem, nowe pomysły, zbudowanie nowego mentalu w okół klubu.
Pasy od zawsze kojarzą się z przeciętnym klubem który zupełnie nie ma konkretnej ideologii działania, nastawionej na budowanie, na wygrywanie, na dominowanie i odpowiada za to wiele rzeczy, od tej sportowej po wszystkie działania dookoła takie jak marketing.
Jak nasz klub wykorzystał 2 letnią nieobecność wisły w ekstraklasie na tle marketingowym czy pod kątem zachęcenia nowych generacji by wybrać ten "atrakcyjniejszy klub" wizerunkowo, sportowo? Nie wykorzystał w ogóle.
Pierdolenie o ponad 20letnim mecenacie Comarchu w Cracovii jest słabe marketingowo, przez ten czas niektóre kluby już zdążyły coś wygra - upaść - podnieść się i zbudować nową filozofie w okół klubu na nowo (Jagielonia czy Śląsk chociażby) My? marazm... dobra powstał ośrodek w Rącznej, super, ale still.. wiecznie przeciętna Cracovia bez wyrazistego stylu w okół tego co robimy.
- Edytowany
Jak ma być z Ela dobrze to po pierwsze musi dać w miarę konkretną kasę po drugie trafić z prezesem. I rozliczać !
Na pewno jest to pozytywna informacja przy Januszu, tutaj widać kobieta się nie zna i chce fachowca.
Tylko BARDZO proszę jak ma być dobrze ...
Jak najdalej od autoryterow typu Stefan i Rochacek, jak ich Pani lubi to proszę stworzyć jakąś radę seniorów ciepłe posadki i niech wspominają stare czasy przy wódeczce i sledziku, BO MY W KLUBIE POTRZEBUJEMY ŚWIEŻEJ AMBITNEJ KRWI DO RZĄDZENIA!
Nowy Prezes musi mieć serce i rozum w pasy!
Hmm....
A jak nowym prezesem zostanie Stefan...?
Dokładnie, quresma77PASY. Misior to obecnie team Filipiak. W klubie nawet jeśli pracują kibice to przesiąknięci Filipiakowszczyzną. Akceptujący ten cały syf który od lat wyludnia stadion.
Tutaj potrzebny jest ktoś z NOWĄ ENERGIĄ, stawiający cele i ciągnący za sobą ludzi. Elżbieta póki co punktuje swoim nastawieniem więc liczę że znajdzie kogoś z podobnym podejściem ZMIAN.
Coś mi się zdaje, że ją musiało mocno denerwować patrzenie z boku co Janusz wyprawia w Cracovii. Miał całkiem dobego doradcęu boku ale pewnie miał jej rady w tyłku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)