Olafsson to chyba gra na rozwiązanie kontraktu.
-
-
[PP] Raków Częstochowa 3 - 0 Cracovia, środa 29 października 2025, 20:30
Jak kto mu podał? Co go kret kurwa za nogę złapał.
Jak pisałem że gra Janasik to się jednak nie pomyliłem , dzisiaj wszyscy na plecach mieli nazwisko Janasik
Chciałbym wiedzieć czyja to decyzja...ale podejście do dzisiejszego spotkania SKANDALICZNE. Nic nie usprawiedliwia takiej gry, zachowania drużyny, wyniku...OGROMNY ZAWÓD.
- czy my mamy tylko 11-stu zawodników do gry? - zmiennicy zamiast wykorzystać szansę pociągnęli statek na dno, w Szczecinie zejście Klicha, Kakabadze efekt podobny
- Jak długo jeszcze będziemy oglądać Olafssona? Jutro z Pyrzowic jest samolot do rodzimego kraju,
Chociaż po dzisiejszej prezentacji taniej wyjdzie bus i porozwozić Ravasa, Olaffsona, Al-Amariego, rakoczego i paru innych do domów rodzinnych.
[quote]#post1698439 I cyk
7000 tys na meczu z Zagłębiem załatwione
Santo będzie zadowolony[/quote]
Będzie 11500 bo ludzie wiedzą ze bedzie wygrana w lidze. PP odpuścili i tyle. Ma być medal.
[quote]#post1698456 [quote]#post1698439 I cyk
7000 tys na meczu z Zagłębiem załatwione
Santo będzie zadowolony[/quote]
Będzie 11500 bo ludzie wiedzą ze bedzie wygrana w lidze. PP odpuścili i tyle. Ma być medal.[/quote]
Nie żeby coś, ale łatwiej jest dostać się do gry w Europie poprzez puchar niż ligę...
Od samego początku było widać, że chuj z tego będzie. Kolejny raz brak szacunku do kibiców. Mam tego dość, ręka Boska mnie obroniła, że nie kupiłem karnetu, choć byłem blisko. Teraz pójdę krok dalej i w tym sezonie już się na stadionie nie pojawię.
Zajęcie miejsca poza pierwszą piątką? Kibicowska emerytura. Nie dam się gnoić całe życie.
Co to było ?
sklad wyjściowy jest dla mnie ogromną zagadka, jaki był zamysł? serio nie rozumiem
Jasne. Ani w lidze ani nigdzie nic z tego nie będzie. Właśnie z obu meczów z Rakowem ten był ważniejszy. Może Raków wtedy odpuścił? Jak widać ważnych meczów grać nie potrafimy.
Dzisiaj jest 1 kwietnia czy mi się coś pomyliło ??
Jprdl bez celnego strzału
Co to była za parodia...
5 ostatnich meczy 3 porażki remis i 1 wygrana
Patrzcie na tabelę. Raków musi się ratować pucharem, my walczymy o punkty.
Ale rzeczywiście to jest naplucie kibicom w ryj..za takie coś powinny być jakieś wyjaśnienia.. żeby tak oddać mecz ..oni są kurwa w pracy czy na boisku szkolnym.. Z takim podejściem Zaglebie nas jebnie..
No jak to jaki-przecież pierwsza 11 byłaby przemęczona grając co 3 dni…po chuj podium czy puchar jak potem się trzeba męczyć co 3 dni.
Można przegrać no ale kurwa nie tak
[quote]#post1698177 O dogrywce i karnych nawet nie chcę myśleć.[/quote]
Miałeś rację, nasi też o tym nie myśleli
[quote]#post1698455 ... Chociaż po dzisiejszej prezentacji taniej wyjdzie bus i porozwozić Ravasa, Olaffsona, [b]Al-Amariego[/b], rakoczego i paru innych do domów rodzinnych....[/quote]
Al Amari to był jeden z nielicznych (obok Kakabadze) który dzisiaj zagrał na miarę swoich możliwości. Nawet Klich zagrał kichę. Odpuścili mecz i tyle. Jak ktoś wcześniej napisał - brak szacunku dla kibiców
Będą jaja jak nas Zagłębie w poniedziałek pyknie bo naszym gwiazdom znowu się nie uda na bramkę oddać strzału.. też będziemy tłumaczyć że chleb jest w lidze?
Po takim meczu należy się dla trenera i zespołu solidna zjeba ale zamiast tego znowu mamy brawa po meczu..
Mozna przegrać ale po walce . Dziś to co pojazal zespolto kompromitscja . W przecuągu czterech dni zapomnieli jak się gra w piłkę ?
Heheheh “skupmy się na lidze” mood.
Niestety ale na dziś nie kupuję jeszcze tego projektu albo nie wiedzę jeszcze TEJ MAGICZNEJ RĘKI.
Bo 1 rundę to i DK nam zapewnił rok temu.. z co jak co ale o wiele słabszym składem.
Jestem w trybie oczekiwania w chuuuuj więcej, tak serio.
Ciągle to powtarzałem żeby z oceną się wstrzymać i jak narazie urwania dupy nie ma powiedzmy sobie szczerze. Piłka pod nogami jak przeszkadzała tak dalej to robi, atak pozycyjny nie istnieje a schemat strzelania bramek zamyka się na dwóch opcjach: SFG albo szybka kontra.
Strasznie zmieszany jestem, ehh..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)