Kiepska gra dzisiaj
-
-
Cracovia 3 - 4 GKS Katowice, sobota 9 listopada 2024, 14:45
Aktualizacja wyniku:
[h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] 3 - 3 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/3484.png[/img-s] GKS Katowice[/h4]
- Edytowany
Ale rollercoaster...z nieba do piekła
- Edytowany
Z czyśćca do piekła raczej.
Ale cóż: nasza obrona jest chyba jedna z najgorszych w lidze, takie są fakty.
Aktualizacja wyniku:
[h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] 3 - 4 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/3484.png[/img-s] GKS Katowice[/h4]
- Edytowany
Czy my kurwa nie mamy głowy???
Kto to gieksiatzowinpodał zamiast wyjebać?
Wstyd...Obrony nie mamy, Ravas to ręcznik...
Kurwaaa
Nie da się ciągle gonić wyniku. Parę razy się uda. Jak chce się wygrywać to trzeba mecz kontrolować a nie kurwa bawić się w kotka i myszkę
Ravas do tych piłek w ogóle nie wychodzi. Obrońcy niestety, jak dzieci we mgle...
Dramat, nasza gra to dramat
Podsumowanie całego meczu:
[table]
[row]
[header][img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/header]
[header][/header]
[header][img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/3484.png[/img-s] GKS Katowice[/header]
[/row]
[row]
[col-r]3[/col-r]
[col-c][b]WYNIK[/b][/col-c]
[col-l]4[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]10[/col-r]
[col-c]Sytuacje bramkowe[/col-c]
[col-l]12[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]2[/col-r]
[col-c]Strzały zablokowane[/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]6[/col-r]
[col-c]Strzały na bramkę[/col-c]
[col-l]6[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]4[/col-r]
[col-c]Strzały niecelne[/col-c]
[col-l]6[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]12[/col-r]
[col-c]Faule[/col-c]
[col-l]7[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]5[/col-r]
[col-c]Rzuty rożne[/col-c]
[col-l]3[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c]Spalone[/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]53%[/col-r]
[col-c]Posiadanie piłki (%)[/col-c]
[col-l]47%[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c]Żółte kartki[/col-c]
[col-l]3[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r][/col-r]
[col-c]Czerwone kartki[/col-c]
[col-l][/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]3[/col-r]
[col-c]Interwencje bramkarzy[/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]416[/col-r]
[col-c]Podania[/col-c]
[col-l]385[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]330[/col-r]
[col-c]Podania celne[/col-c]
[col-l]285[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]79%[/col-r]
[col-c]Celne podania (%)[/col-c]
[col-l]74%[/col-l]
[/row]
[/table]
Z takimi pizdami nie wygrać? Śmierdziało mi to wszystko jak każdy tu pisał że 3 punkty będą..Zawsze tak jest ..a ten Ravas niech już wypierdala stąd..
Ile bramek trzeba strzelić żeby wygrać mecz? Nasza gra obronną to dramat panie trenerze
W tym meczu tyle się działo, co czasami we wszystkich meczach całej kolejki Ekstraklasy 😂...
kto gorszy ? my czy ta czarna jełopa?
- Edytowany
My jesteśmy poprostu żenujący. Przecież kurwa te Katowice to cieniasy, czy naszym chłopaczkom motywacji zabrakło???
i co im kurwa Jaroszyński przeszkadzał???
Sylwestrzak stara kurwa, my słabi w obronie
Cały mecz zesrani, zero walki o piłkę, niezdecydowanie, nie potrafimy wymienić więcej niż 3 podań do przodu, bo albo nam piłka odskakuje, albo piłkę przejmuje gieksiarz, bo żaden z naszych nie wykona chociażby pół kroku do przodu, tylko stoją jak te p*zdy. A o naszym niskim pressingu się nie wypowiadam bo mnie grzeje. Mamy końcówkę meczu, 3-3, zamiast siąść na GKS i walczyć o wygraną, albo przynajmniej szanować piłkę i grać na utrzymanie remisu, my zapraszamy naszych rywali w pole karne i bronimy w 11. Po siuraskach ich jeszcze kurw* wymacajcie, skoro tacy hojni jesteście, na kawkę zaproście. Żenada.
A pan sylwestrzak to jest pet zwykły
Prezesie wal się ze swoim bramkarzem,
Za co dostał czerwona kartkę ten cały wódz cyganerii?
Nie mogłem dziś ani być fizycznie na K1, ani nawet obejrzeć w tv. Co takiego wyprawiał Sylwestrzak?
Tak zwany radosny football... dużo strzelamy, dużo tracimy. Nie da się wygrywać co tydzień każdego meczu.
[quote]#post1651025 Nie mogłem dziś ani być fizycznie na K1, ani nawet obejrzeć w tv. Co takiego wyprawiał Sylwestrzak? [/quote]
To co zawsze. Byle nam przeszkadzać. A gieksiarze padali jak muchy od podmuchu powietrza.
Trzeba liczyć na korzystne wyniki Lecha z legią i Jagielloni z Rakowem, najlepiej remisy, wtedy czołówka nam nie odskoczy. Nie zawsze się wygrywa, ale zdecydowanie trzeba poprawiać grę defensywną i dać szansę Madejskiemu.
Gramy bez bramkarza, bez obrony, bez DP.
Miejsce w tabeli REWELACJA !!!
[quote]#post1651025 Nie mogłem dziś ani być fizycznie na K1, ani nawet obejrzeć w tv. Co takiego wyprawiał Sylwestrzak? [/quote]
Gwizdnal faul, ktorego nie bylo na 18 metrze dla gks po ktorym padla bramka, nie reagowal na pajacerke gksu i doliczyl 5 minut, gdzie goscie przelezeli dobre 15, puscil ewidentny faul na kallmanie, nie dal czerwonej kudle w doliczonym za atak na naszego zawodnika, sporo stykowek gwizdal w stronke gieksy. To tak w skrócie
Już poprzedni mecz mi się nie podobał, szczęście od nas się odwróciło, bo we wcześniejszych mieliśmy go sporo
Momentami nie patrzyłem, bo mi nerwów nie starczało, ale czy poza jednym strzałem z kąta wyłapanym na raty ktoś widział, żeby Ravas jeszcze jakoś pomógł dzisiaj drużynie?
Przecież on jest tak do linii przyklejony, że co piłka leci w pole to strach, jeśli obrońcy nie wybiją
- Edytowany
[quote]#post1651018 i co im kurwa Jaroszyński przeszkadzał???[/quote]
To że z trójki naszych lewych wahadłowych był najsłabszy a on sam niechciał grać w rezerwach
[b]Edycja z 09.11.2024 o godz. 17:18 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1651024 Za co dostał czerwona kartkę ten cały wódz cyganerii? [/quote]
A to nie ten co podbiegł do hoskonena gdy ten leżal i go prowokował czy tam się coś darł, zauważyłem że ktoś ze sztabu GKS tak zrobił(może za to)
Jak na grę bez bramkarza, to wynik całkiem dobry...
Lokomotywa była?
Awansowaliśmy tym meczem na 3. najgorszą defensywę ligi.
Ale przynajmniej Kallman awansował na 1. miejsce ex aequo w rankingu strzelców.
Wyniki i ich przebieg coraz bardziej zaczynają mi przypominać Cracovię za Stefana Białasa 😁
@Antoine#30209 a co niby miał zrobić? Zobaczymy jak pójdzie Madejskiemu w Warszawie
Szalony mecz, pełen emocji i dramaturgii, czyli powinien podobać się kibicom... Jednak chciałoby, się o tym meczu szybko zapomnieć...
Jak już mamy dogonić króliczka , to on hyc , hyc.
Lajkonik odpiął temat globalnie.
Jugas słaby - nie mam pretensji został wrzucony na konia po kontuzji bo nie ma kto grać
co się dzieje z Rózgą ? 🧐
sylwestrzak ch*j i k*tas
Ravas bez komentarza tragedia
Maigaard robi robotę 😎 Benek trzyma poziom, Hasic coś tam szarpnie…
Ale o co chodziło z pierwszą połową?! Po pierwszych 6 minutach myślałem że tych cyganów zmieciemy z planszy !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!