Wychodzi na to,że ŁKS po dogrywce i rzutach karnych pokonał Śląsk Wrocław .
-
-
Puchar Polski 2020/2021
A ŁKS po karnych wyeliminował śląsk Wrocław, strzelając gola na remis w dogrywce w 120 minucie :D:D:D
Porównajcie gola młokosa ŁKSu w 120 minucie do kiksa Rakoczego...
Tylko żeby nie trafić teraz na ŁKS .
Malmo , Bytovi ,(L)ampucera, , Chrobry, itd to się da przejść , ale nie ŁKS!
Jest gdzie nasz mecz do obejrzenia lub ściągnięcia oprócz Polsatu Sport i ew powtórki? Z góry dzięki
[quote='zgkwl7' pid='1445417' dateline='1597617626']
Jest gdzie nasz mecz do obejrzenia lub ściągnięcia oprócz Polsatu Sport i ew powtórki? Z góry dzięki
[/quote]
Tu jest skrót : https://www.youtube.com/watch?v=tfunUyPQqZU
A kiedy losowanie 1/16?
Właśnie kiedy losowanie?
W październiku 1/16 więc losowanie pewnie pod koniec września
Bierzmy Legię, dobrze będzie mieć ich z głowy na samym początku.
Wygraliśmy. Z trudem. Chwała zwycięzcom. Dobrze, ze jeden na kilka kornerów nam wychodzi i to własnie w tych momentach, kiedy jesteśmy pod ścianą. Może jest w tym jakaś pomoc z góry... (To nie żart).
Bylem ciekawy Alvareza, ale już Rivaldo Jr. - nie. Nie mam przekonania do zawodników wędrujących co rok do innego klubu. Czyżby chodziło tylko o sprzedaż za więcej niż kosztował?
Na oceny jeszcze grubo za wcześnie, ale pierwszego wrażenia nie mam dobrego.Nadmiar ciała u Alvareza mnie przeraził. Nie wiem, ale tak na oko to 15 do 20 kg do zrzucenia. Czy to możliwe w ciągu roku? Rivaldo z kolei na odwrót - jak na napastnika wygląda fizycznie zbyt mizernie. Może gdyby z nich dwóch zrobić jednego, to byłaby jakaś nadzieja? (Teraz to żart). Nie zdziwię się, gdy do rywalizacji włączy się na serio Piszczek. Na chwile obecna to tak, jak go pamiętam, byłby lepszy od nich obydwu. No, ale rywalizacja działa cuda.
Na szczęście wreszcie rozkręca się Wdowiak. Ponoć zajęcia z psychologiem bardzo mu pomogły. Dobrze by było żeby polecił go niektórym kolegom z drużyny.
Trudno, znowu jesteśmy słabsi niż byliśmy, a trzeba będzie odrabiać -5 pkt w lidze jak najszybciej i wygrywać dogrywkę na wyjeździe ze Szwedami.
Co do Rivaldo, przypomnij sobie, jakim chudzielcem był jego ojciec, on ma kompleksję po nim, tu nie widzę problemu. Wczoraj nie dostał ani jednego klarownego podania w pole karne, gdzie autobus Chrobrego dodatkowo utrudniał pokazanie walorów. Uważam że będzie dobrze.
Co do Alvareza, przesada z tymi 15 kg. To jest mięśniak, a nie grubas - choć, owszem, zaległości w treningu są widoczne. 2-3 kilo do zrzucenia, indywidualny trening szybkościowy, zgranie z drużyną - powinien udanie zastąpić Lopesa, choć to chwilę potrwa.
Niech wrzuci zdjęcie bez koszulki po siłowni to się skończy gadanie. Wczoraj obrońcy się od niego odbijali i o to chodzi.
Gruby i Chudy - mamy pakę. Gruby się zawsze przydawał - można było go dawać na bramkę. :)
Na poważniej: Alvarez mi przypominał niejakiego "Kiełbasę" z Korony - taki typek - niepozorny co do postury ale to to tu, to tam pykający kilkanaście bramek na sezon.
(zresztą jaką ma mieć posturę strzelec bramki: kurduplasty jak Messi, sześciopaczny jak CR7, czy może patyczakowaty, jak Van Basten?)
Biegał? biegał, walczył? walczył. Więc brzuś to tylko kwestia gustu.
Kajak: szukać Ci terapeuty ze specjalizacją w ełkaesach? To się da wyleczyć.
Proszę mi tu brzusia nie wmawiać.
(fakt, mam, ale chodzi o pryncypia)
- Edytowany
Powiem tak. Zwycięstwo i gramy dalej - to na tyle pozytywów.
Z gry to ewidentnie - Mateusz Wdowiak najlepszy!!!!! Siplak i Jablonsky też. Reszta to nieporozumienie. Hanca / słabiutki/, za karnego powinien teraz grać w rezerwach miesiac. Młody bramkarz - trudno powiedzieć ale może być ok.
Rakoczy - kolejny mecz kiedy widać gołym okiem, że chłopak nie ma szybkości ani koncetracji - dziś najsłabszy na boisku niestety. Fizycznie odstaje i nawet w I lidze by sobie nie pograł raczej. Lubie go i to sympatyczny chłopak, ale bez odpowiedniej motoryki na poziomie Ekstraklasy sobie nie poradzi. Inna sprawa, że nie ma nikogo innego aby mógł grać na pozycji młodzieżowca co też tylko pokazuje, że jesteśmy w czarnej d...e
Strózik to już dla mnie skreślony zawodnik - gość już powinien być w 11 od dwóch sezonów a nawet w rezerwach gra pytę....szkoda go tylko było brać na do kadry na taki mecz.
Alvarez - trochę więcej od niego oczekuje i chyba faktycznie ma gość nadwagę :) - jesli tak, to powinien karę zapłacić
Rivaldo Jr. - ciężko ocenić ale może coś z niego będzie
Generalnie bezsensowna taktyka i mam nadzieję, że zaczniemy w końcu grać dwójką z przodu - bez rozgrywającego i skrzydłowego nic się nie zmieni. I wszystko będzie grą przypadków. A musimy jeszcze odrobić -5 pkt. - czyli dwa mecze musimy wygrać i dopiero nam to da +1 :)
Zdrowe odchudzanie bez szkody dla organizmu to około 4 kilo na miesiąc. 20 kilo to 5 miesięcy.
[quote='klaros' pid='1445468' dateline='1597654279']
Kajak: szukać Ci terapeuty ze specjalizacją w ełkaesach? To się da wyleczyć.
[/quote]
[size=small]Tylko żeby był dobry, chcę czuć po porażkach z ŁKSem dumę jakbyśmy przegrali co najmniej z Bayernem![/size]
[quote='Bambusfeld' pid='1445367' dateline='1597604703']
Chrobry Głogów, do niedawna dla mnie drużyna noname (nie, ze nie wiem kto to Chrobry [img]https://www.cracovia.krakow.pl/images/smilies/wink.png[/img] drużyny nie znałem) wzbudza we mnie sympatię, myślę, ze największą w zakresie Dolnego Śląska.
Ciekawe maja barwy, [b]podoba mi sie ich logo i przede wszystkim nazwa[/b]. Naprawdę wszystko razem buduje klimat.
[...]
[/quote]
Ich herb i nazwa wydają się być bardzo niebezpieczne w czasach działalności różnych "otwartych rzeczypospolitych", "antif" i innych totalniaków...
Więcej o znaku [u][url=http://polskielogo.net/chrobry-glogow/]tuta[/url][/u][url=http://polskielogo.net/chrobry-glogow/]j[/url].
[quote='Rock' pid='1445443' dateline='1597650762']
Niech wrzuci zdjęcie bez koszulki po siłowni to się skończy gadanie. Wczoraj obrońcy się od niego odbijali i o to chodzi.
[/quote]
Chyba jedyny głos rozsądku - chłop ma zadatki do bycia prawdziwym czołgiem, a w dzisiejszej piłce gdzie obrońcy są wielcy to mega zaletą. Ja widziałem w kilku zagraniach mega potencjał - ileż to było zawodników, którzy przez mała masę nie potrafili wygrać ani jednego siłowego pojedynku w jakby nie było SILOWEJ lidze??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)