Wypierdalaj tak jak i te dzieci resortowe co mieszają w telewizjach polityce urzędach itd.
-
-
CRACOVIA II
Niech, zdupca.
Jego rozwój i ewentualna gra w podstawowym składzie, może spowodować "powrót" , pewnie kuchennymi drzwiami, Jego buca Ojca do Cracovii.
Jak/czym to się może skończyć ? Wiadomo.
Kto tego nie czuje/rozumie, niech się jebnie w czoło pięciokilowym młotkiem.
- Edytowany
A co robią w Cracovii ojcowie Rózgi, Bzdyla czy Wójcika?
Bo zumiem niechęć do starego Tabisza, ale to co wypisujecie ma już znamiona obsesji.
Won i tyle w temacie.
Jak najbardziej jestem za tym, aby się rozwijał. Niech to po prostu robi gdzie indziej. Np. w Kamaksie Kańczuga.
Wystarczająco dużo zdolnych chłopaków musiało odejsć z klubu przez tego typka, którego arcyszmaciarz tatuś forował przez tyle lat kosztem innych utalentowanych zawodników w Cracovii!
Sami sobie stwarzają problemy w klubie, bo już dawno powinni się ich obu pozbyć, tym bardziej, że już był młody na testach w innych klubach, nawet na stażach zagranicznych i jakoś nie wyznali się tym niby talencie.
A stary złodziej nadal będzie mącił, będąc często w Rącznej, wywierając presję na pracownikach klubu.
w jaki sposób będzie mącił siedząc na trybunach? śmieszą mnie te obawy ale chętnie bym o nich poczytał
chodzę z młodym na rezerwy i ta szuja na trybunach wkurwia mnie swym bezczelnym ryłem
Podejdź i mu powiedz co o nim sądzisz... proste..
[quote]#post1697283 w jaki sposób będzie mącił siedząc na trybunach? śmieszą mnie te obawy ale chętnie bym o nich poczytał[/quote]
Było już nawet zdjęcie w necie jak zaczepia Drożdża, z Trubalskim też przesiadywał na trybunach w Rącznej.
O czym z takim arcyzłodziejem i szmaciarzem można rozmawiać i na jakie niby tematy, wiedząc co nawyprawiał przez tyle lat w Cracovii w Cracovii?
Pani Prezes Filipiak i Stefan Majewski pewnie tak bez powodu pogonili tego frajera z klubu???
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/drozdz-tabisz-jpg-98344695.jpg[/img]
ja osobiście byłem świadkiem jak dróżdż przechodząc obok tabisza nie tylko nie podał ręki, nie tylko nie kiwnął głową co nawet nie spojrzał na szmaciarza. więc podważam autentyczność tego typu insynuacji jakoby mieli z nim rozmawiać
[quote]#post1697280 ... Wystarczająco dużo zdolnych chłopaków musiało odejsć z klubu przez tego typka, którego arcyszmaciarz tatuś forował przez tyle lat kosztem innych utalentowanych zawodników w Cracovii! ...[/quote]
Można zapytać, z ciekawości, którzy? Jakieś nazwiska, i co się z nimi teraz dzieje?
- Edytowany
Są osoby, które regularnie bywają na meczach w Rącznej i widzą doskonale jak to wygląda, również w odniesieniu do trenerów.
To zdjęcie to też nie jest przypadek.
Do tego wjeżdża sobie swobodnie autem na teren ośrodka, podczas gdy inni rodzice parkują auta na zewnętrznym parkingu.
[b]Edycja z 22.10.2025 o godz. 19:41 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1697335 [quote]#post1697280 ... Wystarczająco dużo zdolnych chłopaków musiało odejsć z klubu przez tego typka, którego arcyszmaciarz tatuś forował przez tyle lat kosztem innych utalentowanych zawodników w Cracovii! ...[/quote]
Można zapytać, z ciekawości, którzy? Jakieś nazwiska, i co się z nimi teraz dzieje?[/quote]
Oczywiście o historii m.in. z Jasiakiem nie słyszałeś jeszcze, jednym z najzdolniejszych zawodników młodego pokolenia, który musiał przez nich odejść z klubu, bo stanowił zbyt dużą konkurencję.
- Edytowany
I gdzie wylądował ten Jasiak?
Z ciekawości pytam, bo nie znam sytuacji.
- Edytowany
Jasiak wylądował w Górniku Zabrze, zdobył Mistrzostwo Polski U17, potem wicemistrzostwo U19, po czym zerwał więzadła. Przed kontuzją grał też w kadrach młodzieżowych.
Niedawno wrócił do gry i przedłużył kontrakt z Górnikiem do 2027 (z opcją na kolejny rok).
To jest taki casus Śmiglewskiego ale rocznik i pozycja Bzdyla.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/mitsu-png-37945108.png[/img]
Zdecydujcie się...
- Edytowany
Kazdy tabisz to persona non grata,niewazne czy ma powiazania rodzinne z tym jednym skurwysynem czy nie,to nazwisko jest po prostu w slowniku zakazanych dla Cracovii pojec. Niech sie rozwija w b klasie u trenera santo.
Tak zeby bylo jasne tabisz to stara kurwa,tabisz jebany jest,tabisza trzeba pierdolic,tabisza jak ten gts.
[quote]#post1697343 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/mitsu-png-37945108.png[/img]
Zdecydujcie się...[/quote]
Przecież świeci się zielona lampka przy Rock'u zatem jest oczywistym, że
ma zdupcać.
Najlepiej w pizdu.
https://x.com/CracoviaTV/status/1981714473803989376
[quote]#post1697343 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/mitsu-png-37945108.png[/img]
Zdecydujcie się...[/quote]
Why not both? ;P
CRACOVIA ...... JAZDA Z KU 🤬WAMI Z MYŚLENIC.
Gdzie jest jakiś link?
https://www.youtube.com/live/Lec1uWLnlXo?si=fW4gdn-RnogE1t3X
Ma ktoś Składy
Jazda z ubekami
[quote]#post1697599 Ma ktoś Składy[/quote]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/image-png-31766624.png[/img]
Nie ma Charpentiera?
Jest Doping,jest zabawa💪
No ale taki futbol dla koneserów😐 . U nas widać brak porządnej 9-ki.
- Edytowany
Przegrywamy 0:1 po rzucie karnym. Szczeniak cycki jeszcze chciał pokazać.
Napierali cały mecz, ale jakoś bez przyspieszenia ani zaskoczenia. Rzut karny i po meczu.
Wierzbicki wszystko po ziemi, nie umie dograć, zacentrować...Ech.
Wstyd i kompromitacja. Trener won.
Włączyłem na ostatnie 20min i z tego obrazu moge napisać, że cienkie bolki z nich, bezsensowne ustawienie przy stałych fragmentach pod koniec, gra na stojącego...
Wulgaryzmy z trybun nie zastąpią przyzwoitej gry. Nudne, przewidywalne klepanie, bark pomysłu na strzelenie bramki. Trener tamtych pod koniec wprowadził mocniejszych fizycznie grajków i stąd karny, IMO. Zmobingowany Tabisz grał bojaźliwie - miał piłkę meczową, nie strzelał, niby podawał.
Powiem tak: nie mam nic przeciwko temu, żeby oba dzisiejsze mecze skończyły się wygraną gości😪
Jeszcze wypierdol w Szczecinie i mozna otwierać flaszkę.
[quote]#post1697623 Jeszcze wypierdol w Szczecinie i mozna otwierać flaszkę.[/quote]
Nie jest źle. Już jest 0:1.
[quote]#post1697622 Zmobingowany Tabisz grał bojaźliwie - miał piłkę meczową, nie strzelał, niby podawał. [/quote]
Jak odejdzie to nie będzie miał takich problemów.
Cracovia zawsze musi spir...lić mecz prestiżowy - WSTYD !!!
Jak nie będzie konsekwencji personalnych po kompromitacji rezerw wraz z całym tzw sztabem szkoleniowym to znaczy, że ktoś ma nas w dupie.
Nie było widać walki, taki przechodzony ten mecz, a najgorsze, że dla psów 3 pkty sprezentowali do utrzymania - pomocna dłoń się znalazła.
[quote]#post1697632 Cracovia zawsze musi spir...lić mecz prestiżowy - WSTYD !!![/quote]
No prestiżowy to może dla gts, my gramy w czubie ekstraklasy i prestiżowy mecz gramy w Szczecinie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)