Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Cracovia 1 - 2 Motor Lublin, sobota 22 listopada 2025, 14:45

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto ponad 2 miesiące temu o 20:30
      Ostatnia aktywność ponad 2 miesiące temu o 09:34
      12965 wyświetleń
    • Camron

5.3K
      1.9K
    • ponad 2 miesiące temu o 20:09
      Post #1701273 22.11.2025 20:09
    Koniec wydupcam stąd
    • HC2008

680
      857
    • ponad 2 miesiące temu o 20:13
      Post #1701275 22.11.2025 20:13
    [quote]#post1701273 Koniec wydupcam stąd[/quote] Sorry mogę zapytać dokąd idziesz?
    • Maggo proko lubi to.
    • Camron

5.3K
      1.9K
    • ponad 2 miesiące temu o 20:22
      Post #1701278 22.11.2025 20:22
    • Edytowany
    Chce zeby byli ludzie tutaj, którzy nie kłamią i nie robią sobie pieniędzy na zwykłych ludziach. Ci co są niech się wynoszą bo kłamią co rusz! Dzisiejszy mecz to kolejny spektal, w którym zaprosiłem gości by kibiciowali i udają mi w oczami w twarz że są zadowoleni bo jest gówno! Gdyby nie dopoing i atomosfera to by spierdalali w w trzy wiatry wpizdu. A ja mam już kurwa dość! Idę kurwa oglądać w TV pierdole mecze!
    • Diabel lubi to.
    • HC2008

680
      857
    • ponad 2 miesiące temu o 20:56
      Post #1701290 22.11.2025 20:56
    [quote]#post1701278 Chce zeby byli ludzie tutaj, którzy nie kłamią i nie robią sobie pieniędzy na zwykłych ludziach. Ci co są niech się wynoszą bo kłamią co rusz! Dzisiejszy mecz to kolejny spektal, w którym zaprosiłem gości by kibiciowali i udają mi w oczami w twarz że są zadowoleni bo jest gówno! Gdyby nie dopoing i atomosfera to by spierdalali w w trzy wiatry wpizdu. A ja mam już kurwa dość! Idę kurwa oglądać w TV pierdole mecze![/quote] Sorry martwię się o Ciebie. Jak coś to pisz na priv.
    • Vasago

3.7K
      545
    • ponad 2 miesiące temu o 21:46
      Post #1701309 22.11.2025 21:46
    Niech ta runda jesienna skończy się i dobrze, że tylko jeden mecz z wiosny nas czeka tej jesieni.... Może jakieś punkty jeszcze uciułamy i przez okres zimowy może coś się wymyśli.... Jeszcze trzy mecze do końca tej rundy i może być tak, że na drugą nie ma co liczyć... Środek tabeli chyba będzie a oczekiwania były wielkie.
    • mcz_ lubi to.
    • Rock

17.4K
      31.6K
    • ponad 2 miesiące temu o 22:43
      Post #1701325 22.11.2025 22:43
    Dużo było trenerskich ananasów, ale takiego który zagania 5 naszych zawodników do narożnika boiska (pod bramką przeciwnika!) żeby tam sobie klepali bez sensu beż żadnej chęci wejście w pole karne to nie pamiętam. Połowa zespołu przy chorągiewce podaje sobie piłkę. W tym czasie nikogo nie ma w polu karnym. Bareja kurwa. Zastanawiam się co lub kto wlazł do szatni w Szczecinie bo od tej pory nasi PRZESTALI BIEGAĆ. Dziś wystarczyło wziąć piłkę, przelecieć pół boiska i już była akcja (a zrobił to raz Wójcik). Reszta meczu to kopanie w poprzek i spowalnianie akcji prze Klicha i resztę. Zero kurwa agresji, chęci wejście w pole karne. Szachy uczesanego Elsnera i znowu w dupę z toporami. Bramka garbatego Czubaka to wisienka na torcie.
    • paulo oraz DiegoKSC lubią to.
    • axe

2.6K
      8.5K
    • ponad 2 miesiące temu o 01:53
      Post #1701342 23.11.2025 01:53
    • Edytowany
    Bardzo ciekawa fota z młyna Cracovii (pewnie będzie nawet historyczna) więc: [i]Zanim naplujesz mi w twarz Lekko w sobie się skulę I powiem, że żałuję Że kiedyś Cię znałem Że byłem z Tobą na "ty"[/i] Więc: [i]Czas kupić skórzany płaszcz, płaszcz długi przed kostki Płaszcz opiewa skórzany pas, rekruci go wynieśli z jednostki Jednego golą na łyso, drugi już tyłek ma siny Hańba wam, skurwysyny Ci, którym służycie, pierwsi was sprzedadzą Lepiej nie układaj się z władzą[/i]
    • pasiasty68, Leesior, Jeden9Zero6 oraz 3 innych osób lubią to.
    • Leesior

11.3K
      2.9K
    • ponad 2 miesiące temu o 07:34
      Post #1701343 23.11.2025 07:34
    • Edytowany
    Nawiązując do postów Camrona, to w moim przypadku udało się mnie kopaczom "częściowo zabić". PS. "Transparent " żenujący.
    • sterby, jacula oraz stnczyk lubią to.
    • Kamaz80

2.4K
      3.1K
    • ponad 2 miesiące temu o 08:04
      Post #1701346 23.11.2025 08:04
    Cała ta polityka (szambo) na stadionach jest żenująca.
    • paulo oraz leszeczek lubią to.
    • awaria

1.7K
      1.9K
    • ponad 2 miesiące temu o 09:05
      Post #1701356 23.11.2025 09:05
    Co tu nie rozumieć, do dupska im zaglądali w poszukiwaniu rac to się musieli przypodobać.
    • Muertes

1K
      1.6K
    • ponad 2 miesiące temu o 09:34
      Post #1701358 23.11.2025 09:34
    A tak na marginesie to ludzie naprawdę wierzą, że siedzą za niewinność?
    • antyk

601
      538
    • ponad 2 miesiące temu o 10:04
      Post #1701362 23.11.2025 10:04
    [quote]#post1701343 Nawiązując do postów Camrona, to w moim przypadku udało się mnie kopaczom "częściowo zabić". PS. "Transparent " żenujący.[/quote] Wstyd
    • Andrzej.ksc lubi to.
    • naki

1.1K
      1.9K
    • ponad 2 miesiące temu o 10:12
      Post #1701363 23.11.2025 10:12
    Mecz dramat i to co ktoś już wychwycił powyżej. Praktycznie zero dośrodkowań i klepanie piłki w narożniku bez sensu. A na koniec wycofanie pilki do obrońcy. W polu karnym nie ma do kogo podać itd. Najgorsze jest to, ze przyszłe trzy mecze to może być zero zdobytych punktów. I jestem ciekaw co zrobi Dróżdż z tym fantem. Bo niestety ale ostatnie wyniki Luki Elsnera go nie bronią. Na piec ostatnich meczy cztery przegraliśmy. Z Korona, Lechem i Wisła Płock obstawiam , ze zdobędziemy max 1 pkt. I na wiosnę gramy z 23 pkt. nie o puchary, ale o utrzymanie.... I niestety nie będzie wyjścia i przy takich wynikach musimy powiedzieć Panu Elsnerowi - dziękujemy za współprace, ale ten projekt się nie udał. I w pierwszej kolejności, to my potrzebujemy doświadczonego trenera i fachowca od przygotowania motorycznego na już. Inna sprawa, ze żywcem nie ma kto grać w tej ofensywie. Bo każdy jeden się potyka o własne nogi. Co Mati podaje do kogoś pilke, to od razu mu kolega oddaje...tak się kurwa grać nie da. W całym meczu oddaliśmy - UWAGA - DWA CELNE STRZAŁY - NIE DWADZIEŚCIA, tylko 2.... I otrzymujemy kolejny raz trzy zolte kartki. I z Korona Mati już pauza. Wiec nie wiem kto go zastąpi. Ale w Kielcach na bank dostaniemy wpierdol. I raczej Luka nie zdąży się już nauczyć j. polskiego...
    • RZ1975 oraz stnczyk lubią to.
    • naki

1.1K
      1.9K
    • ponad 2 miesiące temu o 10:29
      Post #1701365 23.11.2025 10:29
    Napisałem, ze potrzebujemy doświadczonych fachowców. Tzn, takich którzy prowadzili nie przez jeden czy dwa sezony jakaś drużynę w zachodniej lidze. Ale przynajmniej 10-20 sezonów i maja zdobyte odpowiednie doświadczenie. Już nie mowie o sukcesach. I to samo się tyczy trenów od przygotowania fizycznego. My nie potrzebujemy eksperymentów, a może się uda....tak jak z tymi letnimi transferami.... jak można ściągać takie lamagi, które nie potrafią nawet biegać ???...
    • Diabel

14.7K
      18.4K
    • ponad 2 miesiące temu o 10:37
      Post #1701367 23.11.2025 10:37
    Kac nadal trwa, bezalkoholowy. Chujowo ale stabilnie. Gdyby nie po herbatce przed i w przerwie to bym ocipiał tam ze złości. A tak to w sumie oglądałem z uczuciem pogodzonego z losem kolejnego rozczarowania, nic nowego.
    • hank, pasiasty68 oraz ARTU lubią to.
    • Muertes

1K
      1.6K
    • ponad 2 miesiące temu o 10:38
      Post #1701368 23.11.2025 10:38
    Maigaard potrafi biegać i nic z tego nie wynika. Cała ta "intensywność" w naszym wykonaniu to bieganie bez pomysłu. Problem nie w tym, że zawodnicy nie biegają, dlatego nie podobało mi się, że Elsner zaatakował piłkarzy po meczu z Radomiakiem. To jego wina, że grają bez pomysłu - nie ich. Grają to co ćwiczą.
    • leszeczek oraz paulo lubią to.
    • naki

1.1K
      1.9K
    • ponad 2 miesiące temu o 10:51
      Post #1701370 23.11.2025 10:51
    A może po prostu jest słabym trenerem i dlatego nigdzie nie zagrzał na dłużej miejsca, niż tylko sezon... W Le Havre moim zdaniem wyszło jako tako, bo trafił na dobra kadrę zawodników - beniaminek. Ale w lepszym klubie pożegnano go już po jednej rundzie. I u nas pasuje zrobić to samo, jeśli w ostatnich trzech meczach nie zdobędzie 5-6 punktów. Niestety ale my nie jesteśmy Caritas... Nie zarabia 10 tys. PLN miesięcznie, tylko przynajmniej dziesięć razy tyle. Wiec trzeba wymagać wyników a nie pierdolenia na konferencjach. Już mieliśmy takiego jednego ogrodnika co mlaskał i mamił nas co szezon, ze to ten moment. A potem wybiegał jakiś Cecaric i okazywało się, ze nie umie grać w pilke. Potem następny i następny....
    • paulo, LucasProkoS, leszeczek oraz Miszczu2007 lubią to.
    • RZ1975

3.2K
      6.2K
    • ponad 2 miesiące temu o 11:46
      Post #1701379 23.11.2025 11:46
    Niestety, ale jak ten mecz miał być resetem I nowym otwarciem po meczu z randomiakiem, to porównanie do wieży kontroli lotów bez kontrolera I samolotu bez pilota, o którym gdzieś powyżej kolega wspomniał jest jak najbardziej na miejscu. Klich mecz dramatyczny, strzał w pierwszej połowie po rzucie rożnym, cóż, przemilczę. Maigaard, który w poprzednim sezonie zagrał jeden z najlepszych meczów właśnie z motorynką, wczoraj wyglądał tak, jakby przyszedł sobie pobiegać dla samego biegania. Ani jedno jego zagranie nie przyniosło wymiernej korzyści dla zespołu. Filip kolejny mecz na wstecznym, Hasić irytował i denerwował swoją nieporadnością, wprowadzenie Biedrzyckiego miało chyba na celu ośmieszenie go. Oskar to klasa sama w sobie, może dwa, trzy niecelne podania, a poza tym same skuteczne, istotne i profesorskie zagrania. Ale jednym zawodnikiem, dodatkowo obrońcą, niczego w tej popieprzonej lidze nie zwojujemy. Jeśli my w 3 ostatnich meczach tworzymy kilku, maksymalnie 3-4 sytuacje bramkowe, ofensywnie nie istniejemy, gra polega na bezsensownym klepaniu piłki 40m od bramki, to oznacza, że chyba trener nie ma pomysłu na ten zespół. Taka Lechia wczoraj w Warszawie tworzy w jednym meczu 5-6 świetnych sytuacji, gra ofensywna może się podobać i widać, że mają kilka wariantów, którymi umiejętnie żonglują. Albo mamy jednak przeciętnych graczy, zostaliśmy rozczytani i w tym momencie element zaskoczenia nie istnieje, a alternatywy nie ma. Motorynka jest słabym zsspołem i to dodatkowo świadczy, że potrzebny jest konktetny wstrząs. Na trzy najbliższe mecze nastawiony jestem pesymistycznie, jak się uda uciułać 2 punkty, to będzie dobrze.
    • Wayne, HC2008, leszeczek oraz naki lubią to.
    • hank

45.8K
      54K
    • ponad 2 miesiące temu o 12:11
      Post #1701384 23.11.2025 12:11
    A komu ma podać Klich , gdy jest w posiadaniu piłki , wolni są tylko i wyłącznie koledzy za nim lub obok niego . A reszta, ci tzw ofensywni stoją i się patrzą . U nas jeden prowadzi piłkę a reszta stoi i się przygląda . Niektórzy nawet jakby się chowali za rywalami by tej piłki nie dostać . Gramy w chodzonego , w bezruchu . Nawet przy wznowieniu gry z autu nie ma do kogo piłki wyrzucić bo nasi stoją niczym biblijna zona Lota .
    • Andrzej.ksc oraz ARTU lubią to.
    • RZ1975

3.2K
      6.2K
    • ponad 2 miesiące temu o 12:41
      Post #1701390 23.11.2025 12:41
    Tylko Hanku jak wczoraj Klichu podawał to zazwyczaj niecelnie. I to nawet podając na kilka metrów

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)

Goście (4)
    • Główna
    • Działy i kategorie