cwks = centralne wojskowe kurwisko sportowe, kiedyś to były fajne przyśpiewki.
-
-
Legia Warszawa vs Cracovia, sobota 23 listopada 2024, 20:15
Prawda jest taka że brakuje nam dobrego śpd, jestem w stanie stwierdzić że nawet 10 goli byśmy mniej stracili gdy za Sokołowskiego grał np Dąbrowski w top formie albo Covillo
Ładnie to wygląda:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-11/screenshot-20241110-172815-facebook-jpg-86090880.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-11/fb-img-1731256091004-jpg-24755221.jpg[/img]
jurgen chelaka 4 zóktko. z nami juz nie zagra
[quote]#post1651434 jurgen chelaka 4 zóktko. z nami juz nie zagra[/quote]
4 było do wykartkowania, udało się z jednym i to na 3 sekundy, dosłownie, przed ostatnim gwizdkiem. Przynajmniej tyle dla nas dobrego z tego meczu.
Tak naprawdę to nie wiadomo, co dobre, a co złe. Przed meczem z GKS miałem trochę radości, że nie zagra Bartosz Nowak, bo to dobry ligowy grajek. Zagrał Mak i wbił dwa gole. I teraz tak sobie myślę, że wolałbym Nowaka.
- Edytowany
@Jeden9Zero6#42513 Ale to obrońca, oni grają raczej stałym składem w tej formacji w przeciwieństwie do nas. Więc wypada podstawowy, chyba szansa dla nas.
Jeśli to żółtko popsuje humor Feio, to biorę przed meczem. Oby na boisku potoczyło się po naszej myśli.
Nie jest podstawowy, pierwszy z ławki. Tak czy owak, tą ławkę oni mają dość mocną - choć do Lecha im daleko.
- Edytowany
Wnioski po meczu Lech-Legia?
Ktoś oglądał?
Ja sądząc tylko po wyniku że cwks wcale nie tak mocny jak się wydaje 😁
[b]Edycja z 10.11.2024 o godz. 19:37 (scalono posty)[/b]
Do tego na wyjeździe z nimi gramy więc chyba łatwo 🤣😎
Są mocni, tyle że podmęczeni dużą ilością gier. W pierwszej połowie nie ustępowali, w drugiej - choćby przebiegnięte kilometry pokazują jasno, że nie mieli dość pary. No ale... teraz mają odpoczynek. Łatwo nie będzie, dla mnie remis byłby OK.
W Warszawie dojdzie do meczu dwóch wkurwionych drużyn. Zobaczymy na kogo porażka podziała bardziej motywująco.
Wnioski? Lampucera słaba, może zmęczenie po pucharach.
Legia bardziej taktycznie nie dojechała w drugiej połowie niż kondycyjnie. Lech w tym sezonie mega dużo biega i zazwyczaj więcej od rywala.
W tamtym sezonie mistrz Polski na koniec sezonu miał średnią punktów 1.85 na mecz. Dzisiaj 4 w tabeli Cracovia ma 1.93. Szanujmy to co mamy Panowie, jedziemy dalej. Defensywa do poprawki bo niestety ale pod względem liczby straconych bramek słabsze od Nas w tym sezonie są tylko Puszcza, Motor i Lechia
Jeżeli byśmy bardzo dobrze zagrali w ataku to ze trzy strzelimy, do tego Ravas zagra mecz życia i przepuści tylko trzy ,to będzie remis.
Z tym że zazwyczaj moje przepowiadanie przyszłości słabo się sprawdza. Wszyscy umrzemy.
[quote]#post1651467 Jeżeli byśmy bardzo dobrze zagrali w ataku to ze trzy strzelimy, do tego Ravas zagra mecz życia i przepuści tylko trzy ,to będzie remis.
Z tym że zazwyczaj moje przepowiadanie przyszłości słabo się sprawdza. [b]Wszyscy umrzemy.[/b][/quote]
Lecz jeśli niezbożny będzie pokutował ze wszech grzechów swoich, które czynił, a będzie strzegł wszech przykazań moich, a będzie czynił sąd i sprawiedliwość: [b]żywotem żyć będzie, a nie umrze.[/b]
Księga Ezechiela 18,21
Ezechiela , no tak ,ale dawno cos na forum nie pisał.
Będzie ciężko. Lampucera po kompromitacji będą się chcieli zrehabilitowac szybko...
- Edytowany
[quote]#post1651470 Będzie ciężko. Lampucera po kompromitacji będą się chcieli zrehabilitowac szybko...[/quote]
Zagrają sparing za tydzień z jakąś Mławianką i się zrehabilitują
Flashscore sparingi liczy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
bogdan 50, Goście (1)