Chlop się rzuca na piłkę jak mój czarny kot znaleziony na skraju lasu na muchy. Lew pustni.
Kurw@ jak ja go lubię!
-
-
Amir Al-Ammari nowym piłkarzem Cracovii!!!! Witamy!!!!
Dobry jest. A to wybicie na lewą nogą na pełnym rozkroku już leżąc byl9 zajebiste;) ja wiem,że to przypadek;) ale..
[quote]#post1693200 Chlop się rzuca na piłkę jak mój czarny kot znaleziony na skraju lasu na muchy. Lew pustni.
Kurw@ jak ja go lubię![/quote]
a jeszcze jak skakał z radości z Oskarem przy trzecim golu - chemia jest u nas , oby tylko puchar polski tfu tfu tego nie zepsuł
Nasz komar-ri Al-Ammari jest tak dożarty że koniec😁 Uwielbiam patrzeć jak obrzydza grę w piłkę przeciwnikom 😁 i do tego myśli na boisku , ale to już inna historia.
Może mu w końcu ktoś wytłumaczył co i jak ma grać ? Gdy do nas przyszedł była mowa, że jest świetny w odbiorze piłki .
Hanku nie sugeruj się wpisami na Forum. Od początku było widać że klasowy piłkarz, że da radę, że to tylko kwestia czasu, dogrania z zespołem. Podobna sytuacja kiedyś była z Maigaardem, teraz jest z Kamerim i Aleksiciem - to są piłkarze!
Z tych wszystkich transferów letnich tylko Irańczyk mnie nie przekonuje, ale w rezerwie też ktoś musi grać.
- Edytowany
Ja Irańczyka też bym nie przekreślał. Na końcówce z Gieksą zagrał co najmniej poprawnie. Tyle, że na tą pozycję będzie francuski Stolarz.
59 dni później
- Edytowany
Po bramce Amira w 107minucie z rzutu karnego (doliczone 10min, karny w 101min. Amir też zanotował asystę) Irak właśnie wygrał finał baraży z UAE 2:1
Armani dziś poszalał, może mu morale wzrośnie i poniesie naszą ekipę w sobotę.
https://www.reddit.com/r/soccer/comments/1p0jgto/iraq_21_uae_amir_alammari_9017_pen_32_agg_penalty/
To Al Amari z reprezentacją Iraku powinien zagrać w najbliższych MŚ 2026 (Irak kiedyś zagrał w MŚ). Z baraży interkontynentalnych złożonych z sześciu zespołów najgroźniejszymi rywalami będą RD Konga i Boliwia.... Z tych trzech ekip dwie awansują...
Dla nas to opowieści z tysiąca i jednej nocy...
Istotne jest jednak, że dostał do strzelania decydującego karnego w końcówce doliczonego czasu, w meczu "o wszystko". To pokazuje nieznany nam dotąd rys jego charakteru. Kto wie, może i u nas trzeba mu zaufać?
https://x.com/IraqFootballPod/status/1990859579287056849
- Edytowany
Niech kupują Amira do ligi ZEA.
Jakieś 25 milionów euro powinno załatwić sprawę.
Edit:
Ogólnie był zamieszany w każdą bramkę dla Iraku w dwumeczu z ZEA. Frekwencja, stadiony, komentatorzy, oprawy - poziom europejsko - południowo-amerykański. Warto zobaczyć skróty.
Chcem.
Super ! Przypomnę tylko, ze w Szwecji był kapitanem swojej drużyny.
Bo to bardzo dobry grojek
Petarda ten filmik, trudno nie czuć tego napięcia i eksplozji emocji :)
19 dni później
Gazeta Krakowska coś tam naskrobała, że Nasz Irakijczyk miał fotkę w czapce z przekreśloną gwiazdą. Wielka znowu afera.
Afera to by była, jakby z mokrą głową w taki ziąb bez czapki chodził 😉
Wobec powyższego u mnie dodatkowo zaplusował, po wczorajszym niezłym meczu .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Waf3ll, Goście (3)