Chlop się rzuca na piłkę jak mój czarny kot znaleziony na skraju lasu na muchy. Lew pustni.
Kurw@ jak ja go lubię!
-
-
Amir Al-Ammari nowym piłkarzem Cracovii!!!! Witamy!!!!
Dobry jest. A to wybicie na lewą nogą na pełnym rozkroku już leżąc byl9 zajebiste;) ja wiem,że to przypadek;) ale..
[quote]#post1693200 Chlop się rzuca na piłkę jak mój czarny kot znaleziony na skraju lasu na muchy. Lew pustni.
Kurw@ jak ja go lubię![/quote]
a jeszcze jak skakał z radości z Oskarem przy trzecim golu - chemia jest u nas , oby tylko puchar polski tfu tfu tego nie zepsuł
Nasz komar-ri Al-Ammari jest tak dożarty że koniec😁 Uwielbiam patrzeć jak obrzydza grę w piłkę przeciwnikom 😁 i do tego myśli na boisku , ale to już inna historia.
Może mu w końcu ktoś wytłumaczył co i jak ma grać ? Gdy do nas przyszedł była mowa, że jest świetny w odbiorze piłki .
Hanku nie sugeruj się wpisami na Forum. Od początku było widać że klasowy piłkarz, że da radę, że to tylko kwestia czasu, dogrania z zespołem. Podobna sytuacja kiedyś była z Maigaardem, teraz jest z Kamerim i Aleksiciem - to są piłkarze!
Z tych wszystkich transferów letnich tylko Irańczyk mnie nie przekonuje, ale w rezerwie też ktoś musi grać.
- Edytowany
Ja Irańczyka też bym nie przekreślał. Na końcówce z Gieksą zagrał co najmniej poprawnie. Tyle, że na tą pozycję będzie francuski Stolarz.
59 dni później
- Edytowany
Po bramce Amira w 107minucie z rzutu karnego (doliczone 10min, karny w 101min. Amir też zanotował asystę) Irak właśnie wygrał finał baraży z UAE 2:1
Armani dziś poszalał, może mu morale wzrośnie i poniesie naszą ekipę w sobotę.
https://www.reddit.com/r/soccer/comments/1p0jgto/iraq_21_uae_amir_alammari_9017_pen_32_agg_penalty/
To Al Amari z reprezentacją Iraku powinien zagrać w najbliższych MŚ 2026 (Irak kiedyś zagrał w MŚ). Z baraży interkontynentalnych złożonych z sześciu zespołów najgroźniejszymi rywalami będą RD Konga i Boliwia.... Z tych trzech ekip dwie awansują...
Dla nas to opowieści z tysiąca i jednej nocy...
Istotne jest jednak, że dostał do strzelania decydującego karnego w końcówce doliczonego czasu, w meczu "o wszystko". To pokazuje nieznany nam dotąd rys jego charakteru. Kto wie, może i u nas trzeba mu zaufać?
https://x.com/IraqFootballPod/status/1990859579287056849
- Edytowany
Niech kupują Amira do ligi ZEA.
Jakieś 25 milionów euro powinno załatwić sprawę.
Edit:
Ogólnie był zamieszany w każdą bramkę dla Iraku w dwumeczu z ZEA. Frekwencja, stadiony, komentatorzy, oprawy - poziom europejsko - południowo-amerykański. Warto zobaczyć skróty.
Chcem.
Super ! Przypomnę tylko, ze w Szwecji był kapitanem swojej drużyny.
Bo to bardzo dobry grojek
Petarda ten filmik, trudno nie czuć tego napięcia i eksplozji emocji :)
19 dni później
Gazeta Krakowska coś tam naskrobała, że Nasz Irakijczyk miał fotkę w czapce z przekreśloną gwiazdą. Wielka znowu afera.
Afera to by była, jakby z mokrą głową w taki ziąb bez czapki chodził 😉
Wobec powyższego u mnie dodatkowo zaplusował, po wczorajszym niezłym meczu .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)