jak jeszcze Kalman odejdzie to przyznam że zacznie się to robić irytujące i wroce do teorii spiskowo spadkowych.
mialo byc normalnie, nie wiem jak dla Was dla mnie nie jest
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Na ten moment kadrowo wyglądamy jeszcze gorzej niż rok temu ,gdzie było wiadome że czeka nas ciężka walka o utrzymanie!
Dla mnie okres ochronny dla prezesa się skończył i chce widzieć solidne transfery , a nie wynalazki jak Bochnak! Ktoś w klubie nie ma wyczucia albo nie zdaje sobie sprawy że ludzie są wkurwieni ,tym co było nam serwowane przez Filipiaka przez lata i teraz po przyjściu nowego i ładnych słowach i czynach oczekujemy pójścia na przód ,a nie miliona dyrektorów i głupich wstawek marketingowych z bramkarzem z jakiejś buraczanej ligi!
Obok Korony jesteśmy głównym kandydatem to spadku .Przepraszam Korona już się wzmacnia a My nie!
Tak ciężko zakontraktować takich graczy jak np.Nowak,czy Cebula?
Legia sobie mudzina ściągnęła przecież, a jej kibice Kallmana nazywają szrotem
Kallman jest nie do zastąpienia na ten moment, jak mamy atakować Makuchem to wolę Bartka Dudzica z emerytury bo różnicy żadnej w jakości nie będzie a chociaż Raków znowu utopi siano😂…
Czyżby bramkarz nie przeszedł testów medycznych ? 😁
[quote]#post1627155 Czyżby bramkarz nie przeszedł testów medycznych ? 😁 [/quote]
podobno, chyba nie
Pewnie następny filmik robią..
Gdzie ten Canizares z Siedlec ?
[quote]#post1627156 [quote]#post1627155 Czyżby bramkarz nie przeszedł testów medycznych ? 😁 [/quote]
podobno, chyba nie[/quote]
Podobno nie przeszedł?
- Edytowany
obiektywnie bardzo człowieka cieszą zmiany w kontekscie "organizacyjno- strukturalnym"
te wszystkie "piarowe" dzialania typu ologowane fotele, mikrofony, nowe logo, i dziesiątki innych ruchów z zakresu marketingu szeroko rozumianego.
jednak w przypadku oficjalnego fanpejdża mam wrażenie że to jest nadużywane, bawiło mnie wahadło kogoś tam i raz to było zabawne, w aktualnej sytuacji kadrowej zespołu po rundzie upokorzeń i walki o byt chyba mało kto się świetnie bawi w te "podchody" i raczej styl zabawowy nie idzie w parze z nastrojami kibiców i ich zniecierpliwieniem , zachęcam marketing Cracovii do zejścia na ziemię i spojrzenie na sytuację oczyma kibiców bo odbije się to czkawką, poziom frustracji narasta , nie widać nastrojów świetnej zabawy pod dzisiejszym umieszczonym zdjęciem, ilość komentarzy pod nim i ich zawartość wydaje się to potwierdzać, tak więc halo pobudka
https://dziennikpolski24.pl/kultowe-komedie-prlu-ktore-nie-stracily-na-aktualnosci/ga/c13-14953158/zd/43181296
tu inne zdjecie z palcem w roli głównej
Gniew ludu coraz bliżej...
Zgubił się w tej twierdzy co zwiedzal czy przytomnie spierdolil ??? Co to się stanelo ???
Tu kandydaci na transfery:
https://m.youtube.com/watch?v=pYrXlatFRuU&pp=ygUUTWlzIGR6dWVjaSB6IG5hZ29ua2k%3D
Hahahahaha, nie trzeba chodzic na kabarety, ogladac komedii na platformach streamingowych. Jesli chcesz chcesz sie posmiac polub nasz fanpejdz. KS Cracovia.
Po takich zapowiadziach liczylem co najmniej na Courtouis, a tu kolejny niewypal. Farsa to malo powiedziane. Niech nastepnym razem wynajma mu przewodnika (kolejny etacik) zeby sie w tych bunkrach nie zgubil. Oby tylko misja ratunkowa wyruszyla jak najszybciej, zeby z glodu nie umarl...
- Edytowany
Miało być profesjonalnie wyszedł kabaret, do roboty prezesi dyrektorzy i skauci, czas ochronny się skończył !!!
Najebał. Was tam tylu a efektów na razie nie widać!!!
A tak wszyscy pluli na mnie jak pisałem: "Wincyj wywiadów, wincyj derektorów, wincyj menadżarów!!!"
Teraz to już kurwa nawet wywiadów nie ma 😂 😂 😂
Przepraszać mnie tu ładnie po kolei 😜
- Edytowany
Napastnik jest wybrany od kwietnia, z bardzo dobrego klubu. Czeka czy dostanie szansę treningu z pierwszą drużyną, jeżeli nie to jest duże prawdopodobieństwo, że trafi do Cracovii — Mateusz Dróżdż
[od 33m35s]
https://youtu.be/BzRkNPZlAmE?t=2015
Jeżeli, Jest szansa, Duże prawdopodobieństwo, Może trafi - my to wszystko znamy! Słuchamy i czytamy te bzdury od ... miesięcy ... od lat !!!!
[quote]#post1627196 Napastnik jest wybrany od kwietnia, z bardzo dobrego klubu. Czeka czy dostanie szansę treningu z pierwszą drużyną, jeżeli nie to jest duże prawdopodobieństwo, że trafi do Cracovii — Mateusz Dróżdż
[od 33m35s]
https://www.youtube.com/live/BzRkNPZlAmE?feature=shared&t=2016
https://www.youtube.com/live/BzRkNPZlAmE[/quote]
rozumiem, że napastnik z bardzo dobrego klubu (co nie oznacza, że sam napastnik jest bardzo dobry), który jest 4-5 w hierarchii, jeśli nie załapie się na treningi to przyjdzie do nas ? jeśli nie, to być może przyjdzie do nas, czyli jest to zawodnik, który zarówno w poprzednim sezonie jak i w trakcie przygotowań nie jest brany pod uwagę jako As Kier lub Joker lub nawet 3 zastępca
Szczerze to ja już nie mogę słuchać tego prezesika
Syndrom Filipiaka?
"Yhmmm.. siedzimy... nic sie nie dzieje.. yhmmm... siedzimy... kilku forowiczow siedzi i czeka... siedzimy... yhmmm leszeczek siedzi...sterby siedzi.. Maku siedzi... yhmmm siedzimy czekamy...nooo... czekamy na transfery ... aaaa nie .. Maku nie czeka na transfery... yhmmm siedzimy.. nagrałem się prezesowi na poczcie...."
Nie ma kasy nie będzie dobrych transferów to można wyczytać między wierszami prezesa. Cracovia od nowa to comarch po staremu. My kibicujemy Cracovii więc naszym obowiązkiem jest wspierać klub.
[quote]#post1626925 [quote]#post1626922 Może Comarch się zastanawia czy jest sens inwestować przed sprzedażą Cracovii[/quote]
Zacznijcie chodzić na spotkania to będziecie wiedzieć jak się ma rzecz z sprzedażą Cracovii.
Prezes ostatnio wyraznie się do tego odniósł [/quote]
Jak Prezes coś mówi tzn. że mówi i nic więcej.
Ja nie bardzo czekam i póki co jeszcze nie siedzę 😋
Straciłem wiarę już w okolicach zatrudnienia trenera na nowy sezon.
Kiedyś Vestenicky był w bardzo dobrym klubie i czekał na możliwość treningów z I zespołem.
To pewnie tego typu wynalazek.
To co w końcu z tym bramkarzem ? Może trzeba dzwonić do tego Hrosso że w sumie głupio wyszło ... A jak nie to wersja oszczędnościowa z Cabajem w dwóch rolach
Czy Jakub Burek to dobry bramkarz???
Jak mamy robić takie transfery nie róbmy w ogóle.
- Edytowany
Panowie, powiem Wam jedno i niech każdy to raz a dobrze zrozumie.
- Skończyły się układy, układziki w klubie i wielu agentom, to bardzo nie pasuje...bo jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. I Prezes to sam potwierdza w tym wywiadzie, miedzy wierszami. Tzn, ze nic nie załatwi się teraz na gebe itd...
Mlody Tabisz w składzie Mielca w sparingu z Resovią.
Makuch sprzedaje mieszkanie w Krakowie na Nowej Hucie , czyżby przenosiny ?
[quote]#post1627229 Czy Jakub Burek to dobry bramkarz???[/quote] tego to nawet chyba on sam nie wie..
[quote]#post1627237 Makuch sprzedaje mieszkanie w Krakowie na Nowej Hucie , czyżby przenosiny ?[/quote]
brać!
[quote]#post1627237 Makuch sprzedaje mieszkanie w Krakowie na Nowej Hucie , czyżby przenosiny ?[/quote]
Może chce kupić większe 😉
Wyższe.
[quote]#post1627240 [quote]#post1627237 Makuch sprzedaje mieszkanie w Krakowie na Nowej Hucie , czyżby przenosiny ?[/quote]
Może chce kupić większe 😉[/quote]
Zapragnął drewnianego domku w lesie 😂
- Edytowany
[quote]#post1627225 Kiedyś Vestenicky był w bardzo dobrym klubie i czekał na możliwość treningów z I zespołem.
To pewnie tego typu wynalazek.[/quote] [quote]
@gargamel9998#11570 lubi to :P
Vesto był napastnikiem
A u nad był notorycznie ustawiany na skrzydło.
A w kolejnych klubach jak mu szło w roli napastnika?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
gbialas, Goście (5)