nie oglądałem meczu, własnie biore sie za oglądanie skrótu ale patrząc po minucie straconej bramki i karnych oraz pamietajac mecz z radomiakiem tu trzeba szamana z Afryki
-
-
[PP] Znicz Pruszków 1 - 1 Cracovia, środa 2 września 2026, 17:30
Szaman z Afryki był już na wiosnę, dał nam utrzymanie główka w rękę rywala z Katowic.
[quote]#post1743741 Bez przesady w pierwszej akcji był spalony nie róbcie jaj ewidentny, druga sytuacja zgodzę się kontrowersyjna[/quote]
Nie było spalonego. Istotnie, przed Kavehem by tylko bramkarz, ale przepisy mówią, że w takiej sytuacji spalonego wyznacza linia piłki. A w momencie podania - widać wyraźnie, bo linie równoległe do linii bramkowej są widoczne na trawie - piłka była przed Kavehem. Dla nie jedyne wyjasnianie to takie, że liniowy i VAR nie znają przepisów.
Co do drugiej bramki, z ujecia w TV trudno powiedzieć. Mnie sie wydawało, że była cała w środku...
[quote]#post1744116 Chlebek jest w lidze
Po za tym garbata dola, co by się nie działo nie odczepimy tego
Jak dobrze pójdzie to pożyje jeszcze z 30/40 lat może jakiś brąz zdobędziemy na więcej nie liczę[/quote]
Biorę ten brąz na najbliższe 30/40 lat w ciemno.
Rozmawiałem w niedzielę z kibicami Polonii Bytom oni już mają taki "Level" że cieszą się że Klub istnieje,nawet już o stadion nie walczą.
Tak to jest z tym kibicowaniem.
Jak powiedział raz znany fizyk Anders Celsius : "Wszystko jest dobre ,ale tylko do pewnego stopnia".
- Edytowany
acha żeby nie było - Cracovia największa sensacja /wtopa/ tej rundy PP a może się okazać że całego PP
Przynajmniej w czymś Cracovia jest "najepsza"
Where is Lajkonik i typer po PP? Strajkuje nasza inteligencja? 😁
[quote]#post1744113 ... Polecam nic nie pisać, ochłonąć trochę i wrócić jutro...[/quote]
Chyba za miesiąc. Nie ma szans by mi przeszło do jutra.
[quote]#post1744193 acha żeby nie było - Cracovia największa sensacja /wtopa/ tej rundy PP a może się okazać że całego PP
Przynajmniej w czymś Cracovia jest "najepsza"[/quote]
Sądzę, że Zagłębie bardziej wtopiło. Znicz jeszcze w zeszłym sezonie grał w I lidze.
[quote]#post1744203 [quote]#post1744193 acha żeby nie było - Cracovia największa sensacja /wtopa/ tej rundy PP a może się okazać że całego PP
Przynajmniej w czymś Cracovia jest "najepsza"[/quote]
Sądzę, że Zagłębie bardziej wtopiło. Znicz jeszcze w zeszłym sezonie grał w I lidze.[/quote]
Ciiiiiii nie psuj narracji wielbiciela starszej pani, która przystąpiła do akcji pod kryptonimem "rozjebać Cracovię do spodu"
W takich chwilach jak ta dzisiejsza szczególnie sobie w piłce cenię jedną rzecz - to mianowicie, że się na niej nie znam. Bardzo wtedy lubię nie mieć nic do powiedzenia, ani złego, ani dobrego.
Jakbyś się nie znał to miałbyś bardzo dużo do powiedzenia 😉
1 połowa dobra a druga zła. Powtórka z Radomia.
Wstyd i tyle. Pocieszajace jest to, ze wiekszosc ekstraklasowych druzynych olalo ten puchar w tym sezonie.
- Edytowany
Przełożyłem wyrywanie 8ki żeby obejrzeć ten spektakl.
Szkoda bo bawiłbym się tam znacznie lepiej.
- Edytowany
Jak nie potrafimy nawet strzelac karnych, to jak mamy myslec o jakims zwyciestwie. Trzy karne zmarnowane na takim poziomie to wstyd....
Do tego kolejny raz przegrywamy walke, tak jak powiedzial trener w srodku pola
Czuje sie dziś jakby mnie walec przejechał,to w jaki sposób odpadliśmy i z kim jest wręcz niemożliwe.
Najgorsze że człowiek sie tym wszystkim przejmuje i wkurwia.
Dobra ja odpuszczam na jakiś czas, bawcie się pajace sami, hańbicie biało-czerwone pasiaste barwy to kij wam w oko.
Ale mam "kaca" po wczorajszym koncercie, eh
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)