Wreszcie trener z jajami, a nie laluś i płaczek.
-
-
Trener Bartosz Grzelak witamy
Żeby jeszcze ze zmianami nie czekał za długo…
Śmiałem się jak wszedł Glik
A on spowodował bramkę
Więc zwracam honor
[quote]#post1741210 Śmiałem się jak wszedł Glik
A on spowodował bramkę
Więc zwracam honor[/quote]
Miałem podobnie
Ja z kolei miałem chwilę przed wejściem Glika pomysł by go wpuścić na ostatni rzut rożny i cieszyłem się gdy wchodził. Taki krok rozoaczy, ale zawsze nadzieja. Zmaterializowała się inaczej, ale zawsze. Super.
Centrostrzał - polski wkład w piłkarską taktykę!
Brawa dla trenera. Zmiany były doskonałe i odważne, bo trudno liczyć na zawodników, którzy z drużyną są dwa dni. Zaryzykował i opłaciło się....
https://youtu.be/CwtZBv3qmfE?is=Y08mgknh4VBXZCxt
@RZ1975#42459 lepszy Glik niż Smiglewski, dobry wybór panie trenerze!!!
[quote]#post1741210 Śmiałem się jak wszedł Glik
A on spowodował bramkę
Więc zwracam honor[/quote]
Musieliście być zdrowo rozemocjonowani bo intencja trenera była oczywistą.
1min. gry i jedno uderzenie głową do siatki
Brawo dla Trenera za słowa na koniec konferencji!!!
Szacunek!! Pasja a nie presja!
Piękny obrazek
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787354577-678.png[/img]
Wczoraj przypomniały mi się czasy kiedy zawodnik przychodził a potem tygodniami uczył się taktyki, najlepiej z ławki, zanim mistrz zakonu tikitaki dał mu powąchać murawę :D
A tutaj mamy zmiany prawie prosto z Balic :D
[quote]#post1741326 Wczoraj przypomniały mi się czasy kiedy zawodnik przychodził a potem tygodniami uczył się taktyki, najlepiej z ławki, zanim mistrz zakonu tikitaki dał mu powąchać murawę :D
A tutaj mamy zmiany prawie prosto z Balic :D[/quote]
Dokładnie nie dość że "się da" to jeszcze nowi naprawę pomogli.
Oprócz tego brawo za wcześniejszą analizę trenera - stwierdzili ze sytuacje bramkowe były ale ich xG byl za mały... podnieśli go i gole się pojawiły
Ja trenera po pierwszej połowie chciałem wczoraj żegnać. Źle wygląda to bronienie bez kontaktu gdy przeciwnik wymienia lekko kilkanaście podań i oddaje kilka strzałów. Gdyby nie Seba było by 2:0 i pewnie już po meczu.
Musi być więcej agresji, zwłaszcza w derbach.
Z przodu faktycznie lepiej zaczeliśmy wyglądać, ale dopiero jak zaczęliśmy grać w 11 po zejściu Zahiro i Mincheva.
- Edytowany
Było za mało gry agresywnej przed polem karnym, tam sie zrobiła dziura . Zreszta , sam trener o tym mówił . Natomiast chciałbym zwrócić uwagę - trener obiecywał grę ofensywną , i ... , słowa dotrzymał . W meczu z medalikami oddalismy 18 strzałów, wczoraj - 24 . To się chce oglądać .
Mecze wygrywane u siebie smakują znakomicie!!!
Zwłaszcza w tak dramatycznych okolicznościach.
To było prawie jak główka Covilo
Bardziej mi to przypomina 3-2 z Bełchatowem i bramkę Plastika
to trener w koncu chujowy czy daje rade bo nie wiem co w robocie powiedziec?
[quote]#post1741536 to trener w koncu chujowy czy daje rade bo nie wiem co w robocie powiedziec?[/quote]
Przyjdz na mecz z KSG
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)