Zydek, masz prawo do swojej opinii ze względu na chwytliwego nicka (który to z kolei?), ale możesz się mylić co do meritum. Czolak być może za chwilę zostanie prezesem, bo szczerze mówiąc, po co ma być 2 vicków? a że czasem śmiesznie po polsku? Oczywiście psy mają z tego bekę, bo z czego mają się śmiać? Raczej ostatnio im nie do śmiechu.
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
[quote]#post1712831 Zydek, masz prawo do swojej opinii ze względu na chwytliwego nicka (który to z kolei?), ale możesz się mylić co do meritum. Czolak być może za chwilę zostanie prezesem, bo szczerze mówiąc, po co ma być 2 vicków? a że czasem śmiesznie po polsku? Oczywiście psy mają z tego bekę, bo z czego mają się śmiać? Raczej ostatnio im nie do śmiechu.[/quote]
To jest moje jedyne konto jakie miałem na tym forum, Admin bez problemu może to sprawdzić i cię wyjaśnić. A po wczorajszej konfie bekę ma cała piłkarska Polska nie tylko kundle. Już widzę tych sponsorów zachęconych wczorajszym standupem by z takim klaunem robić interesy. Czy nam się to podoba czy nie w polskim biznesie Filipiakowa jest szanowaną osobą a Colak jest szczekającym anonimem. Nic dla Cracovii jeszcze nie zrobił, nikt go nie zna a każdy zakłada, że mówi prawdę, rzucił jakiś farmazon o srebrach rodowych a ci mniej bystrzy od razu to kupili- śmieszne XD. Syndrom wyparcia?
choć nie przesądzam po czyjej stronie jest więcej racji to życie mnie nauczyło by nigdy i w niczym turasom nie ufać
[quote]#post1712834 ... Czy nam się to podoba czy nie w polskim biznesie Filipiakowa jest szanowaną osobą ...[/quote]
Co do tego pojawiają się wątpliwości.
Mniej bystrzy kupili? Czy aby nie masz jakiejś manii wyższości? Tak czy inaczej, marketingowcy mają trafiać niekoniecznie do elit. Widzę, że masz z nim 'coś osobistego', bo do mnie ten śmiech 'całej Polski' jakoś nie dociera.
Gorzej jeśli okaże sie, ze ta afera zrobiona żeby ukryć coś grubszego.
Jakby się kiedyś przydało, bo jak będzie to nie wiem, hasło na transparent na sektorze D „Murem za Muratem”
Oby się nie skończyło „Muratem za Murem PDW”
- Edytowany
W mojej aktualnej ocenie nikt w tym sporze nie ma dobrych intencji i każdy będzie grał na emocjach. Dajmy tym nowym się wykazać to ich wtedy ocenimy. Elę już można ocenić....
Zakończmy ten temat jak najszybciej bo już się tu złażą różne żydki milicjantki i chuj wie kto jeszcze ze swoją bęką, wyższością i mądrościami.
Nie wierzę że Colak ma w sercu Cracovię, ale to nie znaczy że mam nie wierzyć w to że chcą dla Cracovii dobrze (choćby ze względów finansowych)
P.s. Jeszcze raz zaznaczam że na chwilę obecną nie stoję po żadnej stronie, ale nigdy nie stanę po tej samej co kurewska z Gorlic!
P.s.2 ZAPIERDALAĆ NA MECZ Z PIASTEM LENIE !!!! Bo taka frekwencja to większy wstyd niż te medialne.przepychanki!
Platek na meczu ma być,a tu frekwencja max 8k
Co do Colaka fajnie że miał pins Cracovii w marynarce 👍
Przykro mi, ale nie wierzę tym ładnym panom w garniturach, którzy nagle zapałali miłością do Cracovii i nawet jak będą całować logo na wizji to nic nie zmieni
- Edytowany
Ale dzięki takim szczegółom znaczy, że identyfikują się z klubem.
Ps.Przypominam, że mieliśmy za komuny prezesa, który chodził w klapie z wpinką gtsu, tak mi się przypomniało (Jan Betlej).
Nie wiem czemu ale jak słuchałem pana Colaka jak mówi o Cracovii to na myśl przyszli mi nasi politycy mówiący do kamer z uśmiechem na ustach, patosem w głosie i bez zająknięcia o "dobru naszej ukochanej Ojczyzny" 😀
Na końcu to jednak kibice po czynach ocenią.
Cokolwiek będzie, zdanie "pani nam odda nasza działka" przejdzie do historii didaskaliów polskiego futbolu.
- Edytowany
Facet wykłada psychologię zarządzania i do tego ten wczorajszy teatrzyk przed kamerą jakby wyreżyserowany, pełen socjotechniki z wkładkami ze słabą polszczyzną nie budzi we mnie zaufania.
Moje pierwsze odczucie - śliski gość.
Zagrywka z Filipakową była już wcześniej zaplanowana, to widać po tym, że Colak się do tego przygotował.
Walka o władzę w Cracovii trwa, miejmy nadzieję, że po obie strony dogadają się jak najszybciej, bo ani Pani Filipiak nie zaleźy na pewno na bitwie, ani Platkowi, więc jakiś kompromis muszą wypracować.
Ciapaty please don't break my heart!
[img]https://media.tenor.com/Ykap3M7bfG8AAAAC/popek-abdul.gif[/img]
- Edytowany
Przypomnijmy tylko rzecz z innej beczki z drugiej strony błoń o której się milczy, choć też dotyczy terenów koło C.K.
Teren gdzie teraz stoi hala GTS-u czyli ponad 6 hektarów ziemi wart 60-70 milionów został przez miasto oddany GTS-owi za zaledwie 120 tysięcy złotych. To nie pomyłka! Ziemia miejska koło Cichego Kącika wyceniana na 60-70 milionów złotych za 120 tysięcy dla GTS-u!
Wspaniałomyślni radni zakochani w GTS-ie postanowili w 2006 roku zgodzić się na płacenie miastu przez 10 lat raz w miesiącu 1 tysiąc złotych za tę działkę przez postgwardyjskie towarzystwo co rocznie wynosiło 12 tysięcy złotych, a przez 10 lat zaledwie 120 tysięcy złotych. W ten sposób GTS dostał działkę 6 hektarową w centrum miasta za rekordowo niską cenę po 10 latach w 2016 roku.
To chyba rekord świata, ale się o tym nie mówi, bo jak coś jest bardzo dziwnego o GTS-ie to cisza jak makiem zasiał, a o naszych sprawach bębni się na całą Polskę byleby nam tylko zepsuć opinię.
Nasza sprawa przy tamtej to mały pikuś.
Jeśli Ela po sprzedaży komarka kasy ma jak lodu, tak bardzo zależy jej na Cracovii, zorientowała się że Płatek z beduinami nie są dobrą opcją dla Cracovii to niechże odkupi od Płatka udziały i rządzi po swojemu.
Dwóch wicepresów dzisiaj na pogrzebie Zapalskiego na Rakowickim
https://www.facebook.com/share/p/1CdrPB7STK/
- Edytowany
Ładnie.
A nawiązując do wpisu rmszara - mam nadzieję że na Piaście, jeśli pojawi się jakiś transparent, to skierowany do jednych i drugich i pokazujacy nasze oczekiwania i wkurwienie, a nie stawanie po której ze stron.
Turek nie powinien się czuć za pewnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)