[quote]#post1698047 [im
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/1000002787-jpg-58437703.jpg[/img]g]URL[/img][/quote]
Zjadł wszystko 😂😂😂
-
-
Pogon Szczecin 2 - 1 Cracovia, sobota 25 października 2025, 17:30
Ankieta: Który piłkarz Cracovii wyróżniał się w tym meczu?
Ankieta jest publiczna. Każdy może zobaczyć głosujących.
0 głosów
1 głosów
0 głosów
4 głosów
0 głosów
1 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
1 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
Zacznijmy zbierać kasę na sektorówkę z tym wieprzem. Potrzebne będzie dużo materiału.
A może świński łeb reaktywacja?
Ja bym mu nie poświęcał aż tyle uwagi bo jeszcze uwierzy że coś znaczy. Na pewno coś na swój temat usłyszy i tyle wystarczy.
- Edytowany
Chujnia, nie chujnia szkoda, że przegraliśmy. Obraz gry i wszystkie statystyki po naszej stronie. Ergo -nie jest to błąd systemowy a po prostu sport i porażka która wcale nie powinna się zdarzyć. Ten mecz powinniśmy byli wygrać 2:0.
Zmiany w tym meczu były konieczne z kilku względów. Bramkarz bez winy. Trudno, i takie porażki się zdarzają. W zimie pewnie jakaś korekta będzie i wszystko jest możliwe.
Co do Persa to dział prawny spółki powinien się przyjrzeć tym wypowiedziom i adekwatnie zareagować jeśli znajdą podstawy. A na rewanż na wiosnę postawić toi-toia XXL z napisem „VIP” z małym wizjerem, materiałami meczowymi i serdecznie zaprosić do oglądania. A, i jeszcze otwór do podawania ręki, by mógł ale nie musiał jej podawać.
[quote]#post1698020 W ostatnich 4 meczach wszystkie bramki (i punkty) traciliśmy przy większym lub mniejszym udziale Sutalo:
z Górnikiem - przegrał pojedynek główkowy przy golu na 0-1,
z Arką - przegrał główkę przy golu na 0-1 z facetem o głowę niższym od Niego, a przy golu na 2-1 dla Arki uchylił się w "murze" przepuszczając piłkę,
z Pogonią - przy golu na 1-1 nie pokrył Grosickiego choć stał najbliżej "kryjąc powietrze", przy golu na -2-1 też stał przy strzelcu (choć tu akurat nie była Jego wina).
Po tylu błędach w wielu klubach nie siedziałby już nawet na ławie rezerwowych. Mimo to trener z uporem stawia na Niego.
Nie wiem czy już nawet Jugas nie byłby lepszym rozwiązaniem.[/quote]
W lidze minus wczoraj też zwrócili uwagę na inny aspekt... mianowicie na Oskara Wójcika, że już kolejny raz, w kolejnym meczu wybija piłkę "byle gdzie" i z tego tracimy gole... dlatego Wójcik musi to zmienić i będzie super zawodnikiem 😉 .
Z jednaj strony tak, z drugiej tam powinien być któryś z naszych pomocników , cofamy sie za głęboko, stad problem .
[quote]#post1698061 [quote]#post1698020 W ostatnich 4 meczach wszystkie bramki (i punkty) traciliśmy przy większym lub mniejszym udziale Sutalo:
z Arką - przegrał główkę przy golu na 0-1 z facetem o głowę niższym od Niego, a przy golu na 2-1 dla Arki uchylił się w "murze" przepuszczając piłkę,
z Pogonią - przy golu na 1-1 nie pokrył Grosickiego choć stał najbliżej "kryjąc powietrze", przy golu na -2-1 też stał przy strzelcu (choć tu akurat nie była Jego wina).
Po tylu błędach w wielu klubach nie siedziałby już nawet na ławie rezerwowych. Mimo to trener z uporem stawia na Niego.
W lidze minus wczoraj też zwrócili uwagę na inny aspekt... mianowicie na Oskara Wójcika, że już kolejny raz, w kolejnym meczu wybija piłkę "byle gdzie" i z tego tracimy gole... dlatego Wójcik musi to zmienić i będzie super zawodnikiem 😉 .[/quote]
Tzn oprócz obserwowania rywala który rozpycha sie do dośrodkowania, walki z nim o to żeby trafić główką przed nim to jeszcze powinien to zrobić tak aby nikt z rywali do odbitej przez niego główki nie doszedł? To musiałby mieć jeszcze jedną parę oczu😀. Te odbite piłki to zadanie pomocników
Na 12 metrze żaden rywal nie ma prawa przy dośrodkowaniach być bez asysty naszego piłkarza. A Grosicki był zupełnie sam...
- Edytowany
[quote]#post1698073 [quote]#post1698061 [quote]#post1698020 W ostatnich 4 meczach wszystkie bramki (i punkty) traciliśmy przy większym lub mniejszym udziale Sutalo:
W lidze minus wczoraj też zwrócili uwagę na inny aspekt... mianowicie na Oskara Wójcika, że już kolejny raz, w kolejnym meczu wybija piłkę "byle gdzie" i z tego tracimy gole... dlatego Wójcik musi to zmienić i będzie super zawodnikiem 😉 .[/quote]
Tzn oprócz obserwowania rywala który rozpycha sie do dośrodkowania, walki z nim o to żeby trafić główką przed nim to jeszcze powinien to zrobić tak aby nikt z rywali do odbitej przez niego główki nie doszedł? To musiałby mieć jeszcze jedną parę oczu😀. Te odbite piłki to zadanie pomocników
Na 12 metrze żaden rywal nie ma prawa przy dośrodkowaniach być bez asysty naszego piłkarza. A Grosicki był zupełnie sam...[/quote]
Ja nie atakuje Wójcika, że to jego zawalony gol w 100 % bo Oskar zasuwa po całym boisku z uśmiechem na twarzy i jest pozytywnym odkryciem naszej drużyny w tym sezonie... tylko faktycznie po jego wybiciu głową, Grosicki doleciał do tej piłki i strzelił gola.
- Edytowany
https://x.com/PogonSzczecin/status/1982840126444277990
Mnie ciekawi czy ktoś czytał te wysrywy przed publikacją
He acted like trash, and I threw him out of my box like the trash he is.
W konsekwencji, Pan Dróżdż został uprzejmie poproszony o zmianę miejsca (a nie wyrzucony z loży, jak sugeruje)
Jakaś mało bystra ta Pogoń. nie znam się ale odpowiem na pytanie "Kto zmusił prezesa Dróżdża do zajęcia miejsca w loży "prezydenckiej" czy jak ją tam paprykarze nazywają Zapewne zrobił tak, gdyż takie miejsce wskazali mu organizatorzy spotkania.
Jakoś się pogoń w swoim oświadczeniu nie pochyla nad obraźliwymi w stosunku do Cracovii jako klubu i ogólnie całego środowiska wysrywów swojego prezesa na platformie X. Poważnie uważają, że to nic nie znaczy? Oni uważają, że jak grubas pluje nam w twarz to my mamy mu podać rękę i udawać, że nic się nie stało? Żałośni są.
Niech sie tym zajmie Ekstraklasa , bądź prawnicy. Na szczęście słowo pisane pozostaje najbardziej "dowodowe" a to dobitnie pokazuje żenadę tego kanadyjskiego Irańczyka. Przykre, jak ten gość potrafił odkurzyć i podnieść na wyższy poziom animozje sprzed lat. Paradoksem jest też to, że przyjeżdża do Polski biznesmen arabskiego pochodzenia i chce nas uczyć kultury 😀
Jakby był jakimś guru w tym temacie😀
[quote]#post1698031 Na chłodno Cracovia powinna zapewnić sobie zwycięstwo przed FRATOWNYM STRZAŁEM Grosickiego było 10% szans że piłka przeleci w takim gąszczu nóg do bramki ale dziadkowi się udało.
Druga bramka to "Bilard" ale przy obu bramkach to wina obrońców w promieniu 2m Grosicki nie atakowany, przy drugiej obrońcy dali się przeskoczyć.[/quote]
Już zwracałem uwagę, że pierwsza ich bramka jest efektem wyćwiczonego schematu. Dodatkowy dowód - jeden z ich zawodników podskoczył po strzale Grosickiego, wiedział, że będzie strzał. A nazywanie Grosickiego staruszkiem jest groteskowe, bo każde jego dojście do piłki siało popłoch wśród naszych, przykro to powiedzieć. Zresztą to on wywalczył korner, po którym strzelił, teoretycznie Aleksić nie miał prawa przegrać pojedynku biegowego. On i Sutalo chyba wyobrażali sobie, że przychodzą tu 'z łaski', jak dzik Alvarez - trener ma z nimi problem, bo wszyscy już widzą, że ci 2 się nie nadają.
Dopiero druga bramka fartowna dla nich, choć owszem, w naszym polu karnym było za luźno.
REWANŻ Z TYMI KU🤬WAMI ze szczecina dopiero w kwietniu.
[quote]#post1698052 ... Panowie, ja nie rozumiem skąd pretensje do Trenera. Przecież wystarczy przeczytać skład. Polowa nie nadaje się na ten poziom do gry....[/quote]
To kto mu ten skład ustalał? Zresztą nie zgadzam się. Mamy chłopów do gry i to widać np w pierwszej połowie tego meczu lub z Jagielloniia do karnego. Plus do tego przegrany mecz z Arką. Nie przypomina Ci to czegoś? Chodzi o charakter albo taktykę.
- Edytowany
[quote]#post1698056 Zacznijmy zbierać kasę na sektorówkę z tym wieprzem. Potrzebne będzie dużo materiału.[/quote]
Widać, że ten tłusty Pers nienawidzi Izraela. Ja bym w rewanżu u nas wywiesił w eksponowanym miejscu naszą flagę "Kazimierz" 😉
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/1000000491-jpg-31031414.jpg[/img]
[quote]#post1698093 REWANŻ Z TYMI KU🤬WAMI ze szczecina dopiero w kwietniu.[/quote]
Mam nadzieję, że oni będą balansować wtedy nad strefą spadkową a my będziemy przed finałem PP i lekka stratą 2 pkt do lidera.
@mcz_#6169 dokładnie, btw zarąbista jest ta flaga
Nigdy więcej żadnej flagi z połamanym trójkątem
Niektórzy z naszych kibiców chyba naprawdę uwierzyli, że jesteśmy klubem żydowskim.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)