I niech nie szantażuje paczuszkami, bo wódki z nim pić nikt nie będzie. Herbatka z cytrynką i ignorować celebrytę. Nadaje się do loży z Tuskiem.
-
-
Pogon Szczecin 2 - 1 Cracovia, sobota 25 października 2025, 17:30
Ankieta: Który piłkarz Cracovii wyróżniał się w tym meczu?
Ankieta jest publiczna. Każdy może zobaczyć głosujących.
0 głosów
1 głosów
0 głosów
4 głosów
0 głosów
1 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
1 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
Dobrze, że nie podał ręki. Jedyny błąd, że wogóle poszedł na loże, ale z drugiej storny Prezes gdzieś musiał oglądać mecz więc pewnie i tak by pers go znalazł.
@paluch#1088 walący w naszego Prezesa chętnie podepnie się nawet pod narrację właściciela Pogoni…
Facet obrażał wcześniej Dróżdża, ale przede wszystkim obrażał całą Cracovię. Bez jego przeprosin podać mu rękę?
- Edytowany
@kraker87#6578 o którą bramkę? Pisze że Seba się źle ustawia. Nie pierwszy raz. A że Ravas także daje d... to potrzebny nam jest bramkarz. Tyle w temacie. Nie ma co nikogo palić na stosie, ale tak jak wspominałem wcześniej - obecni bramkarze nie dają nam nic poza solidną przeciętność.
Wiadomo,że przy tym wyniku to nic teraz nie znaczy,ale przez całą pierwszą połowę graliśmy na ich terenie z nimi w dziada jak na jakimś treningu. I choć może małymi krokami to nawet ślepy zauważy że ten projekt z każdym miesiącem nabiera tempa i oby to nadal trwało.
Obawiam się że z Elsnerem coś jest nie tak. Nie widzę żeby był lepszy niż Kroczek. Tyle zmian i nadal mamy te same słabe i mocne strony co wcześniej.
W ostatnich 4 meczach wszystkie bramki (i punkty) traciliśmy przy większym lub mniejszym udziale Sutalo:
z Górnikiem - przegrał pojedynek główkowy przy golu na 0-1,
z Arką - przegrał główkę przy golu na 0-1 z facetem o głowę niższym od Niego, a przy golu na 2-1 dla Arki uchylił się w "murze" przepuszczając piłkę,
z Pogonią - przy golu na 1-1 nie pokrył Grosickiego choć stał najbliżej "kryjąc powietrze", przy golu na -2-1 też stał przy strzelcu (choć tu akurat nie była Jego wina).
Po tylu błędach w wielu klubach nie siedziałby już nawet na ławie rezerwowych. Mimo to trener z uporem stawia na Niego.
Nie wiem czy już nawet Jugas nie byłby lepszym rozwiązaniem.
Kontekst nieporozumienia na linii cygan nasz prezes wyjaśniono nieźle w lidze minus, tak gdzieś od 3 godz o tym mówią
https://www.youtube.com/watch?v=CJ7dqXG9EoA
Porażka w sporcie jest rzeczą normalną, natomiast styl naszej sobotniej porażki, szczególnie jeśli chodzi o II połowę, woła o pomstę do nieba.
[quote]#post1698026 Porażka w sporcie jest rzeczą normalną, natomiast styl naszej sobotniej porażki, szczególnie jeśli chodzi o II połowę, woła o pomstę do nieba.[/quote]
Ale skąd to wołanie sterby, nasza dominacja w pierwszej połowie, Pogoń ani sztycha nie ugrała.
W 2 połowie się obudziła, mecz się wyrównał, ale cofneli sie na koniec pozwolili grać jeden drugi błąd brak szczęścia i mecz w plecy.
Na chłodno Cracovia powinna zapewnić sobie zwycięstwo przed FRATOWNYM STRZAŁEM Grosickiego było 10% szans że piłka przeleci w takim gąszczu nóg do bramki ale dziadkowi się udało.
Druga bramka to "Bilard" ale przy obu bramkach to wina obrońców w promieniu 2m Grosicki nie atakowany, przy drugiej obrońcy dali się przeskoczyć.
na chłodno to od pozątku 2 połowy było widać, ze predzej czy pozniej posypia sie bramki dla Pogoni. tradycyjne niechlujstwo w podaniach i glupie straty, niskak aktywnosc w kryciu, bledy w ustawieniu w obronie i tylko slabosc Pogoni nas trzymala.
Od dawna mamy olbrzymi problem aby w meczu zagrać 2 połowy na dobrym , poziomie .
Totalna odklejka Alexa Haditaghiego https://share.google/xC6k7s6eagU15jW6v
Wrzucam artykuł na temat właściciela Pogoni. Autor dobrze przygotowany do tematu.
[im
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/1000002787-jpg-58437703.jpg[/img]g]URL[/img]
- Edytowany
Ja tam nigdy na chłodno nie potrafię podejść do futbolu. Pozostaje mi zacisnąć zęby i czekać na wiatr, ewentualnie wiatry.
[quote]#post1698042 Od dawna mamy olbrzymi problem aby w meczu zagrać 2 połowy na dobrym , poziomie .[/quote]
...oraz 3 tercje w hokeja 🤪
- Edytowany
Panowie, ja nie rozumiem skąd pretensje do Trenera. Przecież wystarczy przeczytać skład. Polowa nie nadaje się na ten poziom do gry. Poza kilkoma zawodnikami reszta ma problem przyjąć i dokładnie podać do przeciwnika. Ajdin dopiero po kontuzji zacznie grać na swoim poziomie za pare tygodni. A pozostali zmiennicy są niestety bez formy. Poza tym za mało biegamy - tylko 112km.Z Rakowem zrobiliśmy prawie 117 i to było widać w grze. Potrafiliśmy tylko w pierwszej połowie utrzymać tempo i stad bramka. Najsłabszy moim zdaniem na boisku Maigard - zero pożytku - gdyby ruszył na pilke, a nie zatrzymał się w polu karnym, to Grosicki żadnej bramki by nie strzelił. Przegraliśmy drugie wyjazdowe spotkanie na własne życzenie. Chcąc myśleć o wynikach, musimy ściągać takich piłkarzy jak Mati Klich i Filip. Poza nim reszta ściągniętych grajków latem, powinna przez pol roku pograć ale w rezerwach.
- Edytowany
https://www.youtube.com/watch?v=CJ7dqXG9EoA&t
Miło się zaskoczyłem, że na weszło tak stoją za nami/Dróżdżem w tym konflikcie. 😃
od 3:00.37
[quote]#post1698047 [im
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/1000002787-jpg-58437703.jpg[/img]g]URL[/img][/quote]
Do momentu zobaczenia tego zdjęcia uważałem się za grubasa...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)