[quote]#post1690962 Grał jako stoper czy jako DP?[/quote]
Grał jako lewy stoper w trójce.
Przegrał tylko jeden pojedynek. W drugiej połowie
-
-
Brahim Traore zawodnikiem Cracovii
[quote]#post1689872 ... Młodego, perspektywiczneho , mogącego ponoć grać na pozycji DP . ...[/quote]
No więc interesujące, że ma numer 6. Przypuszczam, że jest opcją również na tą pozycję, co na koszulce. Na bardziej agresywnego, fizycznego przeciwnika typu Korona czy GKS.
[quote]#post1691081 [quote]#post1689872 ... Młodego, perspektywiczneho , mogącego ponoć grać na pozycji DP . ...[/quote]
No więc interesujące, że ma numer 6. Przypuszczam, że jest opcją również na tą pozycję, co na koszulce. Na bardziej agresywnego, fizycznego przeciwnika typu Korona czy GKS.[/quote]
Według prezentacji będzie grał z numerem 61 😃
Spawdziłem, mój błąd. 6 i 1, a więc DP, a nawet bramkarz? No - wszechstronny!😊 😂
Duży murzyn to i w ataku się sprawdzi ;-)
Od dawna taki jest wyczekiwany na forum.
13 dni później
Ciekawe czy i kiedy dostanie szansę. Na razie widać pierwszy wybór to Wujo, Syn Henryka i Bosko
Bosko jakaś kontuzja oby lekka więc szanse nie dostanie, w PP myślę że zagra
Akurat stoperów to u nas jak mrówków.
Ja bym go na DP spróbował.
@leszeczek#4153 ale tam irakijczyk wymiata. Liczę na jego występ w PP w środę.
63 dni później
Wracaj na ubera bo w piłkę grać nie umiesz i najlepiej zabierz ze sobą tego co Cię tu sprowadził
Wcale tak źle dziś nie zagrał, przy pierwszej bramce to jest ostatni do którego miałbym pretensje, motorowiec przebiegł pół boiska i nikt go nie atakował, przy drugim golu owszem, dał się przeskoczyć, ale Sutalo już 2 takie bramki zawalił, i nikt go na ubera nie wysyłał.
Jest jeszcze moment gdzie się poślizgnął i Wójcik mu dupę uratował ale nie on jeden u nas ślizgał, może ktoś źle buty przygotował, Madejski jakby się nie poślizgnął to może tez by ten rykoszet odbił.
Gosc w calym meczu czyscil cos sie dalo,wchodzil na dupie i odcinal pilki. Niestety na caloksztalt oceny wplywa bramka Chewbacca i rykoszet. Ten typ wcale nie jest taki zly jak to niektorzy plw nerwach probuja wyrazic. Jakis potencjal ma,ale ma tez troche pecha. Jakby druzyna grala do przodu a nie murarke,to inaczej by sie odbieralo jego gre.
- Edytowany
Zamieszany w 2 bramki i przyczyniłby się do 3 gdyby Wójcik mu dupy nie uratował. Mało ? Sutalo to już dawno powinien w rezerwach grać. Jak nie ma więcej obrońców to grać 4 a nie 5 z tyłu
Edit
Co do poślizgnięcia to po co wychodzą przed rozgrzewką na murawę? Żeby się polansować w Airpodsach przed kamerą czy żeby murawę sprawdzić. Nie róbmy jaj że ktoś ma im jeszcze buty do gry dobierać.
Tyle, że wydaje mi się, że w takich warunkach jak dziś to stan murawy może być inny na rozgrzewce, a inny w drugiej połowie meczu.
Taxi szmato bierz!
[quote]#[b]może ktoś źle buty przygotował, Madejski jakby się nie poślizgnął to może tez by ten rykoszet odbił.[/b][/quote]
Kiedyś w Cracovii był szatniarz Wiecheć ze słynną "wiechciówką" i [b]On zawsze piłkarzom tak buty przygotowywał, że piłkarze Cracovii grając w nich zdobywali mistrzostwa Polski. Ach co to były za czasy![/b]
Podmienili murzyna w samolocie
Jak on grał w mlodziezowce Francji to chyba w ping ponga
71 dni później
Dziś mecz top. Razem z Amirem najlepszy na boisku.
Wreszcie!
Dobre zawody.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)