Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 14.08.2025 o 19:04
      Ostatnia aktywność wczoraj o 10:34
      45748 wyświetleń
    • leszeczek

24K
      28.4K
    • Przedwczoraj o 18:08
      Post #1712688 23.02.2026 18:08
    • Edytowany
    @niegramotnyj#21907 Tak. Też mi się wydaje, że Colak czekał na pytanie o CK. Konfa miała się kończyć Nikt go nie zadał. Prezdłużyli konfę twierdząc, że czas jakim dysponują się wydłużył i wtedy przeszedł od pytania o Radę Nadzorczą i czy Platek będzie tam chciał wprowadzić swoich ludzi do sprawy terenów. Zauważmy, że nikt o CK nie zapytał.
    • paulo oraz torreador lubią to.
    • Pasiak04

1K
      903
    • Przedwczoraj o 18:14
      Post #1712689 23.02.2026 18:14
    @eredin#77 Żałosny jesteś tak jak i ta Ela. Postów nie ma bo są usunięte.
    • eredin

9.1K
      4.1K
    • Przedwczoraj o 18:53
      Post #1712706 23.02.2026 18:53
    • Edytowany
    @Pasiak04#8325 postów nigdy nie było oszuście. Potrafisz tylko kłamać ! Bez odbioru. p.s. od początku pisze pod jednym nickiem, część osób z forum zna mnie osobiście i choć nie zawsze się ze mną zgadza wie, że jak coś napiszę to tak jest. A jeśli nie potrafisz przyznać się do tego że piszesz bzdury - to już Twój problem - moje post często cytowano w polemikach zatem nic nie jest usunięte. I wszystko jest do sprawdzenia. Kłamco !
    • Jake Blues lubi to.
    • koziołek

5.9K
      4.6K
    • Przedwczoraj o 19:01
      Post #1712709 23.02.2026 19:01
    • Edytowany
    Nie znam eredina (chyba) i nie mam powodów by go kryć ale sprawdziłem jakie ma usunięte posty. W temacie Transferowym sporo bo było rozmywanie tematów, poza tym nic szczególnego i nie widzę nic o spotkaniu z Panią prezes co byłoby usunięte. Jeśli cokolwiek pisał takiego to w temacie o Dróżdżu i nawet jak go tam krytykował a postawił się tym za Elą to przecież myślisz, że Ela rozpowiadała na takim spotkaniu jak to tereny z klubu zajebała i to, że ktoś ją wprost o to zapyta jak jej męża na święceniu? Wątpliwe. Teraz wiadomo trochę więcej i pewnie takie spotkanie nie byłoby dla niej miłe.
    • eredin lubi to.
    • marcin_ksc

9.1K
      629
    • Przedwczoraj o 19:02
      Post #1712710 23.02.2026 19:02
    [quote]#post1712688 @niegramotnyj#21907 Tak. Też mi się wydaje, że Colak czekał na pytanie o CK. Konfa miała się kończyć Nikt go nie zadał. Prezdłużyli konfę twierdząc, że czas jakim dysponują się wydłużył i wtedy przeszedł od pytania o Radę Nadzorczą i czy Platek będzie tam chciał wprowadzić swoich ludzi do sprawy terenów. Zauważmy, że nikt o CK nie zapytał.[/quote] Przecież, to bylo zwołane tylko po to. Osoba pytająca sie nie przedstawiła i nie podała redakcji. Colak był przygotowany do tematu CK bardzo dobrze. Trzeba im wszystkim patrzeć na ręce i obserwować. Narazie mamy teatrzyk dla ludu...
    • paulo, torreador, Pasiakcinq2 oraz 2 innych osób lubią to.
    • naki

1.2K
      1.9K
    • Przedwczoraj o 19:18
      Post #1712713 23.02.2026 19:18
    Jakie to ma zanczenie, czy czekal czy tez nie czekal na takie pytanie? Wiedzieliscie o tym, ze sprzedala sama sobie Ela tereny przy 3-go maja za 30% wartosci ? I kasa poszla nie na osrodek treningowy, tylko jakieś biezace wydatki ??? Bo ja nie i to jest jawne kurestwo. Rozumiem gdyby byla biedna i to byla okazja zycia.... ale na litosc boska, ma forsy jak lodu i nieruchomosci wiecej niz myslimy. I jeszcze kurwa malo bylo. Wstyd i hańba!!!
    • GSC, BoRut, pasiasty68 oraz 7 innych osób lubią to.
    • marcin_ksc

9.1K
      629
    • Przedwczoraj o 19:46
      Post #1712719 23.02.2026 19:46
    Grunt, to nie wylądować w żadnym okopie i nie wmanewrować sie w wojenkę. Jakieś to znaczenie ma. Czas pokaże o co w tym wszystkim naprawdę chodzi. Nie bronię eli, bo przejęła tereny na których trenowałem jako dzieciak i korzystałem z basenów.
    • Anfield oraz rex lubią to.
    • Pasiak04

1K
      903
    • Przedwczoraj o 19:46
      Post #1712720 23.02.2026 19:46
    [quote]#post1712709 Nie znam eredina (chyba) i nie mam powodów by go kryć ale sprawdziłem jakie ma usunięte posty. W temacie Transferowym sporo bo było rozmywanie tematów, poza tym nic szczególnego i nie widzę nic o spotkaniu z Panią prezes co byłoby usunięte. Jeśli cokolwiek pisał takiego to w temacie o Dróżdżu i nawet jak go tam krytykował a postawił się tym za Elą to przecież myślisz, że Ela rozpowiadała na takim spotkaniu jak to tereny z klubu zajebała i to, że ktoś ją wprost o to zapyta jak jej męża na święceniu? Wątpliwe. Teraz wiadomo trochę więcej i pewnie takie spotkanie nie byłoby dla niej miłe.[/quote] Kiedy jakiś czas temu pisałem, że Ela ma gdzieś kibiców i nie ma zamiaru o niczym ich informować po pożegnaniu się z Drożdżem to ktoś napisał, że było spotkanie Eli z wybrańcami ( eredin się takim mianował [quote][url=https://cracovia.krakow.pl/u/eredin]@eredin[/url] w temacie [url=https://cracovia.krakow.pl/t/21533-transfery-cracovii-komentarze-listy-zyczen-twittery-itd/1706729]TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)[/url]: Co do wypowiedzi - spotkanie z kibicami było. Nie byłeś? Widocznie uznano że nie ma potrzeby Cię zapraszać [/quote] ) gdzie podobno zapewniła, że wszystko będzie dobrze. Postu już nie ma. Oszustem jest to kto usuwa a później udaje głupiego.
    • cypiol

224
      552
    • Przedwczoraj o 20:02
      Post #1712726 23.02.2026 20:02
    Nie bronie nikogo, ale gdzie Ty w tym cytacie widzisz ze eredin na tym spotkaniu byl. Poinformowal tylko o tym, ze takie bylo, to nie była wiedza tajemna bo po forum ta informacja krążyła, to nie dowodzi, ze sam tam był.
    • Jake Blues oraz eredin lubią to.
    • sterby

20.6K
      22.6K
    • Przedwczoraj o 20:11
      Post #1712732 23.02.2026 20:11
    siostra z Wa-wy też miała swojego mylionera, który najpierw rzucał mylionami, a potem się znudził i oddał Polonię niejakiemu Królowi. Ci nowi właściciele jakoś mi się kojarzą z tym Królem.
    • Pistacja oraz DiegoKSC lubią to.
    • eredin

9.1K
      4.1K
    • Przedwczoraj o 20:38
      Post #1712743 23.02.2026 20:38
    • Edytowany
    @cypiol#37042 - nie byłem na tym spotkaniu. Było dokładnie tak jak piszesz. A posty usunął admin
    • koziołek

5.9K
      4.6K
    • Przedwczoraj o 21:33
      Post #1712754 23.02.2026 21:33
    Bo był śmietnik w temacie transferowym. Nie ja usuwałem jak coś :)
    • żółta kaczka oraz eredin lubią to.
    • staban

1.6K
      2.1K
    • Przedwczoraj o 21:49
      Post #1712758 23.02.2026 21:49
    Jeśli osoba zawsze kłamiąca powie "kłamię", to w tym konkretnym momencie mówi prawdę. Jednakże, jeśli mówi prawdę, to znaczy, że nie kłamie, co prowadzi do logicznej sprzeczności, w której zdanie jest jednocześnie prawdziwe i fałszywe I to tyle o bohaterach tego sporu, tłumacząc na język młodzieżowy to ten Mem ze Spidermanami, którzy na siebie pokazują palcem… Kto, co, czemu i kogo to może się rozstrzygnąć przed sądem jak Płatek już nie będzie prezesem… Jak Nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze i coś czuję że każdy ma trochę racji Płatek and Company : że Ela zakosiła Cichy Kącik ( zresztą wiadomo było o tym od dawna, że tak jest i będzie ) I coś czuję że Ela też ma rację mówiąc, że Płatek tutaj inwestować nie zamierza… i skarbiec może świecić pustkami. Patrzenie krótkowzroczne przez nas spowoduje sytuację jak z CK… trzeba trzymać rękę na pulsie i myśleć dwa ruchy w przód. Teraz zostało nam ostatnie ,, srebro rodowe’’ po którego utracie zostanie w majątku klubu kilka pucharów z hokeja. A mając takie zabezpieczenie to czeka nas już tylko ta legendarna czwarta liga ( aktualnie zwana trzecią) po wycofaniu głównego sponsora. Pytanie brzmi : kto ma Wielicką i co z nią będzie lub co tam przyszłościowo powstanie ? Czy będą bloki Płatka czy Eli ? 😖 Czy zostaną przyszłościowo te grunty zadbane jako fundament naszej Akademii? Nie chce się za niedługo dowiedzieć, że Wielicką trzeba sprzedać na trupy z szafy. Lub inaczej : na aktualny sponsoring
    • żółta kaczka

6.1K
      807
    • Przedwczoraj o 21:50
      Post #1712759 23.02.2026 21:50
    [quote]#post1712754 Bo był śmietnik w temacie transferowym. (...)[/quote] Żeby tylko w temacie transferowym był, to by można nawet było postrzegać to za sukces i porządek (na wszelki wypadek zaznaczę, że w tej zawoalowanej aluzji nie chodzi mi wcale o Forum) [quote]#post1712754 (...) Nie ja usuwałem jak coś :)[/quote] A żeby jeszcze do kompletu ten nasz poważniejszy wysypisko-chlewik dało się posprzątać zwykłym "delete" to by już było w ogóle przecudnie... Ehhhh, przepraszam, nie mogłem się oprzeć.
    • MSC lubi to.
    • Pasiak04

1K
      903
    • Przedwczoraj o 22:30
      Post #1712764 23.02.2026 22:30
    [quote]#post1712754 Bo był śmietnik w temacie transferowym. Nie ja usuwałem jak coś :)[/quote] Gdy pisałem o Eli w jej temacie to też zostało usunięte. Nie żebym jakoś nad tym ubolewał ale przyczepi się taki rzep i każde cytować posty a postów nie ma. No cóż. Nie mamy pańskiego płaszcza i co mi pan zrobi.
    • niegramotnyj

3.6K
      4.1K
    • Przedwczoraj o 23:29
      Post #1712771 23.02.2026 23:29
    [quote]#post1712687 Z tego co wiem, to Ela udawala cigale Greka....i finalnie uciekla, bo bala sie sama dymisji. A teraz sie mota i probuje podrowac cala afere kontrolowanymi sponsorowanymi wywiadami.... Gdyby miala asy w rekawie, to bysmy mieli po tej konferencji nastepna w roli glownej z Filipiakowa. Ale tego syfu co narobila nie da sie teraz zamiesc pod dywan. I bardzo dobrze, ze to naglosnili bo to jest jawne kurestwo dla mnie, ze za takie pieniadze wyprowadzono 4 hetktary ziemi w centrum Krakowa z Cracovii. Dlatego Pan Platek miedzy innymi ma odwiedzic Krakow.[/quote] W tej sytuacji, jeśli ten ciąg logiczny się potwierdzi, ja bym się szykował na powrót prezesa Dróżdża.
    • PanP

1.6K
      2.8K
    • Przedwczoraj o 23:31
      Post #1712772 23.02.2026 23:31
    [quote]#post1712771 [quote]#post1712687 Z tego co wiem, to Ela udawala cigale Greka....i finalnie uciekla, bo bala sie sama dymisji. A teraz sie mota i probuje podrowac cala afere kontrolowanymi sponsorowanymi wywiadami.... Gdyby miala asy w rekawie, to bysmy mieli po tej konferencji nastepna w roli glownej z Filipiakowa. Ale tego syfu co narobila nie da sie teraz zamiesc pod dywan. I bardzo dobrze, ze to naglosnili bo to jest jawne kurestwo dla mnie, ze za takie pieniadze wyprowadzono 4 hetktary ziemi w centrum Krakowa z Cracovii. Dlatego Pan Platek miedzy innymi ma odwiedzic Krakow.[/quote] W tej sytuacji, jeśli ten ciąg logiczny się potwierdzi, ja bym się szykował na powrót prezesa Dróżdża.[/quote] Na konferencji jasno było powiedziane Dróżdż nie zostanie prezesem.
    • paulo oraz GSC lubią to.
    • farciarz2

4.6K
      10.3K
    • Wczoraj o 00:43
      Post #1712773 24.02.2026 00:43
    • Edytowany
    [b]Brudy należy prać we własnym gronie a nie wywlekać je na widok publiczny podczas konferencji prasowej w obecności nieżyczliwych dla nas dziennikarzy i środowisk ![/b] Już teraz pojawiły się tytuły "wojna w Cracovii !" i radość np. gts-owców, że rozłam spowoduje poważne osłabienie klubu i Jego zjazd po równi pochyłej. [b]Ta konferencja to fatalna sprawa dla klubu, padło zbyt dużo niepotrzebnych słów i spalono za sobą mosty. Z jednej strony jeden z prezesów mówi o próbach przedłużenia współpracy sponsorskiej z comarchem, a z drugiej wydaje się to niemożliwe po konflikcie jaki zapoczątkowano z prezesem rady nadzorczej comarchu czyli Elżbietą F.[/b] Należało się z Nią w tej sprawie porozumiewać polubownie, rozmawiać ale nie zaczynać od upubliczniania spraw, które poważnie szkodzą Cracovii i praktycznie pozbawiają klub pieniędzy od comarchu, które teoretycznie mogłyby przez kilka lat jeszcze przychodzić w postaci sponsoringu. To niestety dowodzi, że wszystkim tym, którzy to przeprowadzili zupełnie nie zależy na losach Cracovii bowiem Jej zaszkodzili i trudno sobie wyobrazić aby pani Elżbieta (niezależnie jaka by Ona nie była) dalej działała dla dobra Cracovii i przekonała comarch do dalszej współpracy. A obecnie klub nie ma sponsora na przyszły sezon. Dramat! Janusz F. jaki by nie był to zapewnił klubowi 20 lat stabilności i poczucia bezpieczeństwa. Janusz F. był rzeczywiście średnim sponsorem bo nie przyniósł Cracovii sukcesów w tej najpopularniejszej dyscyplinie jaką jest futbol ale mimo wszystko był dobrym właścicielem bo zapewnił płynność finansową. Choć nie przywrócił Cracovii chwały czyli dawnych sukcesów to przywrócił przynajmniej godność wyciągając klub z trzecioligowej otchłani. J.F. był w tym klubie 20 lat i choć miał swoje wady i nie działał na miarę ambicji i wielkiej historii klubu to przynajmniej za to poczucie bezpieczeństwa należy mu się wdzięczność i pamięć. [b]Natomiast obecni wiceprezesi są w klubie zaledwie 4 tygodnie i naprawdę jeszcze nic dla klubu nie zrobili (poza obietnicami), nie tylko nie sprowadzili sponsora ale przepędzili starego.[/b] Ciekawe czy wszyscy nadal będą tak ich chwalić jeśli (odpukać!) okaże się, że za kilka tygodni pojawią się zatory płatnicze i piłkarzyki przestaną walczyć. Bardzo chciałbym się mylić. Teraz sytuacja klubu naprawdę jest niepewna a prezesi dolali benzyny do ognia, jakby nie można tego było załatwić bardziej dyplomatycznie i rozważniej. Tak by nie szkodzić Cracovii. Poza tym comarch rozstał się z Cracovią fair, spłacając 70 milionowy dług, a teraz dalsza współpraca z tą firmą jest już niemożliwa. Ciekawe w jaki sposób ci dwaj wiceprezesi sprowadzą równie stabilnego sponsora do Cracovii, bo na razie na to się nie zanosi.
    • torreador, Pasiakcinq2, zydek77 oraz Jake Blues lubią to.
    • paluch

4K
      3.1K
    • Wczoraj o 01:16
      Post #1712774 24.02.2026 01:16
    No to chyba wszystko jasne - Płatek to żaden inwestor Pani Ela zorientowała się że więcej chcą wyjąć niż włożyć do klubu. CK p.Ela zabezpieczyła przed takimi Inwestorami .
    • Rock

17.4K
      31.7K
    • Wczoraj o 01:27
      Post #1712775 24.02.2026 01:27
    OK ok. A co z Red Bullem?
    • Maggo proko, honved, stannleeyy1 oraz 2 innych osób lubią to.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)

Goście (3)
    • Główna
    • Działy i kategorie