[quote]#post1661539 Rózga, który dał najlepszą zmianę na ławce. Ja się tam na piłce jak @SaNtO#842 nie znam, ale dziwi mnie ten skład. Tylko 3 punkty![/quote]
Niestety, chujowo, ale miałem rację. Rózga dał więcej, niż Biedrzycki w całym życiu. Nie mówiąc o braku van Burena. Albo gramy o top, albo lecimy w chuja Panie Kroczek.
-
-
Cracovia 1 - 1 Korona Kielce, piątek 14 lutego 2025, 18:00
Z taką grą trudno będzie się utrzymać
Trzeba stanąć w prawdzie: to co my gramy, to jest kurwa dno.
Proszę Pana trenera o analizę ostatnich remisów, tak było to w ogólnym planie ,lecz nie wyszło, bo chcieliśmy coś więcej, ogólnie to i tak jest dobrze, a kiedyś przecież było gorzej, czy jest dobrze czy źle i tak Kibice kochają mnie,( czytaj kochają Cracovię)
[quote]#post1661629 [quote]#post1661614 [quote]#post1661607 Po meczu też skandujemy "Jacek Zieliński"? Pytam, bo nie wiem, czy zostać na sektorze.[/quote]
Na szacunek zasługuje. Nigdy nie przegrał derbów.[/quote]
Kroczek też....😎[/quote]
Hehe 😁
Ja mimo wszystko uważam Cracovię Zielińskiego z Kapustką, Rakelsem, Cetnarskim w składzie jako najlepszą którą kiedykolwiek oglądałem. Takie moje zdanie.
Co by nie gadac to nastukali minut mlodziezowcy,moze bedzie ta wymarzona premia z juniocostam
Brakuje szybkości i świeżości po dużych obciążeniach treningowych. Dużo niedokładnych podań. Trzeba ten okres przetrzymać z jak najmniejszymi stratami punktowymi.
Nie było zadziorności, odbieballli pańszczyzne. Panie Kroczek takimi meczemami wygania Pan potencjalnych kibiców. Dramat!!!
3 kolejki zajęło wypisanie się z walki o cokolwiek w tym sezonie.
Nasza dzisiejsza gra nacechowana była skrajnym prymitywizmem - nie mylić z kierunkiem sztuki.
[quote]#post1661647 3 kolejki zajęło wypisanie się z walki o cokolwiek w tym sezonie.[/quote]
Jeszcze się nie wypisaliśmy z walki o utrzymanie... także ten tego
No cóż pięknie było ale raczej sie skończyło :( Co nie zmienia faktu ze dla mnie osobiście runda jesienna była moją najpiekniejszą w życiu, tzn, tyle powrotów, tyle bramek...
Dzisiaj była katastrofa , ale bez jaj żeby po trzecim zremisowanym meczu płakać jak po jakiejś wielkiej tragedii.
Kolejek do konca jest wystarczająco dużo , żeby wszystko dobrze się skończyło .
A jak się nie uda to trudno, ja już się przyzwyczaiłem 😀
[quote]#post1661654 Co nie zmienia faktu ze dla mnie osobiście runda jesienna była moją najpiekniejszą w życiu, tzn, tyle powrotów, tyle bramek...[/quote]
Cóż, dziś też powrót był, kolejny punkt dopisany do licznika "powrotów".
Nieporadnością i bezradnością przebili wszystko w tym sezonie, nawet chyba ten premierowy mecz z Piastem lepiej się oglądało.
Urwaliśmy się że stryczka dziś, ale mecz do zapomnienia. Koszmarny występ
Dodam tylko że komentatorzy z Canal plus nie ułatwiali oglądania tego czegoś cały czas koncentrując się na statystykach.
[quote]#post1661655 Dzisiaj była katastrofa , ale bez jaj żeby po trzecim zremisowanym meczu płakać jak po jakiejś wielkiej tragedii.[/quote]
Nie naginaj faktów - po piątym zremisowanym a siódmym bez wygranej.
[quote]#post1661644 Brakuje szybkości i świeżości po dużych obciążeniach treningowych. Dużo niedokładnych podań. Trzeba ten okres przetrzymać z jak najmniejszymi stratami punktowymi.[/quote]
To nie jest premier league,żeby było 40 kolejek.
Jak nie umiemy zagrać 14 meczów bo jesteśmy "przetrenowani" tzn ,że ktoś te przygotowania zawalił.
Skandaloza to jedyne słowo po dzisiejszym meczu
- Edytowany
Ja nic nienaginam, poprostu przeżyłem już tyle dziadowskich sezonów , że takie płacze w momencie kiedy jesteśmy na miejscach 4-5 w tabeli po 21 kolejkach poprostu mnie śmieszą .Jak z Jagiellonią wygramy to znowu wam się odmieni w drugą stronę .
I tak w kółko , bo do was nie dociera że to jest tylko Polska Ekstraklasa gdzie grają mocno przeciętni zawodnicy mający w ciągu sezonu wieczne wachania formy jak np. Hasic.
[quote]#post1661665 [quote]#post1661644 Brakuje szybkości i świeżości po dużych obciążeniach treningowych. Dużo niedokładnych podań. Trzeba ten okres przetrzymać z jak najmniejszymi stratami punktowymi.[/quote]
To nie jest premier league,żeby było 40 kolejek.
Jak nie umiemy zagrać 14 meczów bo jesteśmy "przetrenowani" tzn ,że ktoś te przygotowania zawalił.
Skandaloza to jedyne słowo po dzisiejszym meczu[/quote]
Z Widzewem biegali normalnie, a nawet lepiej niz tamci, tylko dostawali malpiego rozumu pod bramka, tu mityczne przygotowanie czy ciezkie nogi nie maja nic do rzeczy.
[quote]#post1661655 Dzisiaj była katastrofa ,[b] ale bez jaj żeby po trzecim zremisowanym meczu płakać jak po jakiejś wielkiej tragedii.[/b]
Kolejek do konca jest wystarczająco dużo , żeby wszystko dobrze się skończyło .
A jak się nie uda to trudno, ja już się przyzwyczaiłem 😀[/quote]
Tu nawet nie chodzi o to że był remis...tylko że my przez cały mecz praktycznie nic nie pokazaliśmy pozytywnego pod względem piłkarskim, a graliśmy mecz u siebie z osłabioną Koroną, a nie Barceloną....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)