Mógł pewnie zrobić więcej ale nie można się czepiać. Gorzej z obroną, że typ się wywrócił a zdążył wstać i minąć obrońcę..
-
-
⚪️🔴 Henrich Ravas nowym zawodnikiem Cracovii!
Przy karnym i trzeciej bramce bez winy , przy drugiej - obserwator .
Przy drugiej i trzeciej bramce zdecydowanie mógł lepiej się zachować, poprostu kurwa wyjść pewnie na piłkę, efekt na pewno nie byłby gorszy niż jest
W końcówce jednak wybronił dwie setki!
Fakt, tyle , że już było po ptokach .
- Edytowany
Po ptokach nie po ptokach. Gdyby nie chuj lasyk moglibyśmy wyrównać z karnego.
[quote]#post1652767 Po ptokach nie po ptokach. Gdyby nie chuj łasym moglibyśmy wyrównać z karnego.[/quote]
Nawet pies Kosowski mówi że nas przekręcili
Dziś udał mu się mecz to przyznaję.
Jednak utrzymał nasz przy życiu w końcówce, gdyby nie pierwsza połowa ocena na plus
[quote]#post1652775 Jednak utrzymał nasz przy życiu w końcówce, gdyby nie pierwsza połowa ocena na plus[/quote]
Rozegrał się ?
Jeden mecz nie powinien zaburzyć oceny całej rundy. Wczoraj faktycznie w II połowie był świetny.
[quote]#post1652733 Fakt, tyle , że już było po ptokach .[/quote]
Wcale nie "po ptokach"... Dwa razy obronił sam na sam w w doliczonym czasie chyba oba, i tak sobie myślałem, że mówi się, że "niewykorzystane sytuacje się mszczą" - a nuż? - i było blisko... Gdyby nie sędziowie (VAR, bo tej ręki Lasyk chyba nie miał oprawa widzieć - ale przy faulu na Jugasie mógłby chyba sam podejść do monitora i sprawdzić) , byłby jednym z ojców braku porażki...
No, fakt . Gdyby to grał inny zespół po ptokach . Zapomniałem, że grała Cracovia a Cracovia gra do końca !
Ale mimo to masz rację, czasami w takiej sytuacji się mobilizuje trochę bardziej czy skuteczniej. Kto wie czy jakby wynik był korzystny to czy dałby radę. Nie mniej jednak trzeba ocenić co zrobił a nie gdybać :)
Słabe zachowanie przy drugiej bramce.
https://x.com/KJagodynski/status/1861349843517522283
https://youtu.be/Rc-rOm9ISC0?si=O9xhuqKczV_CZPkq
Będzie że się znęcam, wiem że był zasłonięty ale strzał w środek bramki wypluty z czego bierze się gol. Nie był dzisiaj najgorszy, cała drużyna nie zachwyciła biorąc pod uwagę że ponad 80 minut graliśmy w przewadze ale niestety znowu w kluczowym momencie Ravas nie pomógł gdy miał okazję.
Niech ten gość wypierdala z tego klubu... pierwszy raz widzę na oczy takiego hujowego bramkarza...
Jak jeszcze raz ta cipa wyjdzie w 1 składzie, to Kroczek jest sabotażystą. 130 kilowy grubas po 5 piwach odbiły ten strzał nogą w pizdu.
Nic a nic się nie dziwię, że się nie przebił do poważniejszego grania.
Mam nadzieję że dzisiaj to było jego pożegnanie z przytupem z Cracovią
kiedy on nam coś wybroni ...
coś takiego. że po prostu nie miał by prawa tego obronić a to zrobił ...
coś na wagę punktów na które nie liczyliśmy ...
no czekam kur.wa i czekam ...
- Edytowany
Chujowy kontrakt.
Wypierdalaj
DNO
Czy zmiana bramkarza to byłoby jakieś ryzyko? Żadne. Gdyby Ravas miał polski paszport i bronił w taki sposób już dawno grałby w rezerwach, a nie był jedynką, ale tak to już jest, że obcokrajowcom dużo wybaczamy, a po swoich jedziemy przy pierwszym lepszym błędzie.
Muszę przeprosić.... broniłem Ravasa dawałem mu szansę alu już wiem to drewniak bez refleksu,a piłkę jaką odbił przed siebie dziś...no cóż katastrofa.
Szkoda słów. Tutaj rządzą jakieś układy i tyle. Gość nie nadaje się do grania na tym poziomie.
Czy układy tego nie wiem ale do gry się nie nadaje i tyle
Chłop dobrze wie że nie powinien grać, a sztab go wypycha siłą między słupki. Wystarczy zobaczyć na jego reakcje po nieudanych wybiciach itp. On jest ZAŁAMANY od pierwszej minuty meczu. Kpina.
Z Madejskim mielibyśmy zimę na pudle.
- Edytowany
Dopiero teraz oglądałem skrót meczu, potrzebowałem chwili by złapać dystans. Strzał po którym była dobitka Jacha na konto Ravasa. Myślałem (wydawało mi się z trybun), że on był pod słupek, a strzał był doklednie w Ravasa. Dobry bramkarz takie piłki łapie. Ravas nie.
@Rock#1477 Mam takie samo zdanie. Początkiem poprzedniego sezonu, przed przyjściem Glika, Sebastian wybronił co najmniej kilka strzałów z gatunku wartość dodana, m.in. w meczu z Lubinem. Ravas przez całą rundę miał jeden "wybryk" w meczu z Rakowem i może te dwie interwencje w Warszawie, choć i tam w jednej to było za dalekie wypuszczenie piłki piłkarza lampucery. Nie daje nam nic. Multum sytuacji na przedpolu, na którym nie istnieje, niemrawy, ospały, dokładnie jak ktoś napisał, jakby na antydepresantach był. Dość już
[quote]#post1653875 Dopiero teraz oglądałem skrót meczu, potrzebowałem chwili by złapać dystans. Strzał po którym była dobitka Jacha na konto Ravasa. Myślałem (wydawało mi się z trybun), że on był w pod słupek, a strzał był w Ravasa. Dobry bramkarz takie piłki łapie. Ravas nie.[/quote]
Ravas to nie jest bramkarz to marionetka która stoi i nic nie potrafi ..
Szybko się go pozbyć to sabotażysta.
Nie, po prostu niech siada na ławę.
Jeszcze to jak wybił tą piłkę to jedno ale zbierał się do tej piłka jakby próbował wstać najebany po 6 piwach
Pamiętam jak bodajże w 2023 na meczu z Widzewem często leciały w stronę Ravasa wyzwiska z D. Widać usłyszał, i teraz się za to mści. Bo inaczej nie potrafię wytłumaczyć, jakim cudem ktoś kto kiedyś był jednym z najlepszych bramkarzy w lidze, teraz odwala taką chujnie.
Najwyższa pora żeby na mecz przyjść z ręcznikami i pożegnać sympatycznego Henia ze Słowacji,któremu ktoś za karę kazał stać na bramce, a ten nie ma o tym bladego pojęcia.
Dróżdż za niego 500 tys wywalił i nie ma chuja by go posadzili na ławkę.
Więc całe to pierdolenie o medalu MP z Ravasem w składzie trzeba w gruba księgę wsadzić i zapomnieć.
Mydli tylko oczy kibiców takim bajdurzeniem a przysłowiowego buca z tego będzie.
Uparł się na niewidomego heńka i do końca jego dni będzie naciskał by to on bronił.
Jak długo jeszcze?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)