[quote]#post1618688 Tydzień temu był sprzedany mecz.. [/quote]
W Twojej głowie chyba a dzisiaj zapłacił ślunsk.
Kibice tydzień temu nosili na rękach dzisiaj napierdalają.
-
-
Kolejka 32 - Śląsk Wrocław vs Cracovia, piątek 10.05.2024, godz. 20.30
Z jedną z najsłabszych drużyn na wiosnę dostaliśmy 4, drużyna która spadkowicz Ruch pyknął 3:2 Dramat totalna kompromitacja Jednak trener nie udźwignął ekstraklasy
a propos, dwie klasy różnicy,
momentami miałem wrażenie, że jest ich trzech, czterech więcej na boisku,
daaaaleko nam jednak do czołówki ligi.
[quote]#post1618697 [quote]#post1618688 Tydzień temu był sprzedany mecz.. [/quote]
W Twojej głowie chyba a dzisiaj zapłacił ślunsk.
Kibice tydzień temu nosili na rękach dzisiaj napierdalają.[/quote]
I bardzo dobrze..pochwały były tydzień temu..a dzisiaj brak zaangażowania jakiegokolwiek..chłopie kiedy im się chce to grają a kiedy nie to pierdolą.. a kibice się wkurwiają..
Jeśli trener to tym bardziej zawodnicy . Wszyscy zagrali beznadziejnie .
- Edytowany
Pamiętacie mecz ze Śląskiem w jesieni? Robili z nami dokładnie to samo co dzisiaj. Gdyby nie czerwone kartki dostalibysmy piątkę jak nic.
Zacięła się im maszyna, ale dziś odpaliła z powrotem i taki jest wynik. Byli lepsi i bardziej zdecydowani. Widocznie my im siedzimy tak jak nam siedzi Zabrze.
Teraz trzeba stanąć na rzęsach żeby wygrać z Rakowem inaczej pakujemy toboły i lecimy do Pruszkowa. Na punkty z Ruchem jakoś nie liczę.
Dziś Śląsk wiedział o co gra, czyli o majstra. Bardzo dobrze wszedł w mecz, poza tym 3 sytuacje 3 bramki rozwaliły mecz.
Cracovia grała słabo, nie wyszła na mecz i zasłużenie przegrała.
Pora wygrać z Rakowem i pewno tym.wynikiwm utrzymać się w ekatraklasie.
Gdyby nie alkohol na stole, to nie byłoby na co patrzeć...
dwie kolejki i wreszcie koniec tego szajsu
czekam na rewolucje bez wzgledu na lige w ktorej zagramy
nie da sie tego ogladac.
https://youtu.be/hJvvelu2k-s?si=dgDJeLrh8HQkLCsl
- Edytowany
"Przez nią moje serce jak kawałek lodu,
Nieczułe na piękno, którego coraz mniej,
Zesztywniałe ręce już nie czują głodu,
Na dotykanie, na obejmowanie Jej.
Nikt mnie nie zmusi, żebym żył
tak jak ja sam tego nie chcę,
Nikt mi nie powie, żebym był innym,
jeśli ja sam tego nie chcę.
Nie doczekam się już..."
Tak właśnie śpiewaliśmy z Hoffim na wyjazdach 40 lat temu. Byliśmy idealistami, byliśmy melodyjni, przegrywaliśmy jak dzisiaj, ale przede wszystkim codziennie... nadup.caliśmy Gts.
Na marginesie: Arek (wg. mnie) nie znał się na muzyce. Arek nadup.cał Gts bez taktu. Pauuu, Łowcy Psów...
Ach, te stare, piękne czasy.
(Peron, Oddział Zamknięty)
Dziś we właściwym świetle można ocenić prawdziwą wartość zwycięstwa nad Zabrzem.
Teraz trzeba liczyć na innych
Jak dla mnie to nie my zagraliśmy dobrze z Zabrzem, tylko Górnik przeszedł obok meczu - przyczyn nie znam. Nasz poziom gry to mecz z Puszcza, Lechem i dzisiejszy. Czyli dno i dwa metry mułu. Nie chce żadnego Kroczka na kolejny sezon.
Głos rozsądku
- Edytowany
[quote]#post1618664 Knap idzie idzie bajoku![/quote]
Nie "idzie idzie" a "idze idze".
[quote]#post1618670 75 min pierwszy celny strzał. Brawo[/quote]
Nazwijmy to strzałem...
- Edytowany
Po prostu zawodnicy po meczu z Górnikiem, przed czym przestrzegałem, uwierzyli w swą zajebistość i myśleli, że mecz się sam wygra.
Jakim trzeba być dzbanem, żeby po dwóch udanych meczach myśleć, będąc na 14 miejscu, że drużyna z 2 miejsca w tabeli jest od nich słabsza?!?!?!
Do tego szybko stracona bramka i cały misterny plan w pizdu.
Prawdopodobieństwo spadku znowu rośnie. Nam już serdecznie dosyć tej huśtawki nastrojów!
Tu nie jest winny trener tylko piłkarze. Przecież to co dzisiaj wyczyniał Rakoczy i Atanasaov to jest poziom 3 ligi a nie ekstraklasy. Oczywiście pierwsza bramka ustawiła mecz, ale na stojąco nie da się grać z takim przeciwnikiem. I niestety dziś Kamil nie błysnął w obronie przy golu na 1:0. Dziś dośrodkowania posyłane do nikogo. Nie rozumiem po co Rakoczy bierze się za każdy rzut wolny skoro nic mu nie wychodzi.
Zauważcie.jeszcze jedno, czy nasi piłkarze slaniali się ze zmęczenia pod koniec meczu?
No nie wiem, może 2 asysty z Zabrzem dawały nadzieję że jednak mu wyjdzie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)