Oby nic poważnego, zdrowia !!!!
-
-
Jakub Jugas - witamy w Cracovii!
Pamiętając jego niedawną dłuuuugą przerwę aż strach pomyśleć co tym razem będzie...
Jakub - zdrowia!!!
Jakub, zdrowia, już się nacierpiałeś po faulu chorzowskiego, potrzebujemy Cię, Twego zaangażowania i serca oddanego Pasom. Wracaj szybko do zdrowia!
Wstępnie to naderwane więzadła. Co się okaże to pewnie później będzie oficjalna informacja
Oby tylko naderwanie lub naciągnięcie mocne, szkoda chłopa bo był w gazie
Dla mnie Jugas to taki cichy bohater tego meczu. Oby nie sprawdził się najgorszy scenariusz i szybko wrócił do zdrowia.
coś wiadomo?
Czekamy .
- Edytowany
ponoć termin na USG ma na listopad
(przepraszam, musiałem)
[quote]#post1645757 ponoć termin na USG ma na listopad
(przepraszam, musiałem)[/quote]
2025?
[quote]#post1645757 ponoć termin na USG ma na listopad
(przepraszam, musiałem)[/quote]
USG to pikuś, ważny jest w tym przypadku rezonans.
na rezonans to 2026. mam nadzieję, że ze zdrowiem piłkarzy coś poszło też w lepszym kierunku w Cracovii od nowa
Nie róbcie sobie już jaj, rezonans kolana to teraz ok 700zł...
nie smiejcie sie bo czytalem ze Dani Carvajal z Realu tak goscia kopnal w dupe czy tam udo pod dupa ze zerwal wszystko w kolanie i koniec kariery raczej na pewno...pisza ze nie do poskladania...
- Edytowany
Uffff
Jugas przeszedł badanie rezonansem magnetycznym. Wykazało ono naderwanie więzadeł w kolanie. Taki uraz spowoduje przerwę w grze od 4 do 6 tygodni. Akurat jest przerwa w lidze z uwagi na potrzeby reprezentacji, która potrwa dwa tygodnie.
https://gazetakrakowska.pl/przymusowa-przerwa-obroncy-cracovii-jakuba-jugasa/ar/c2-18859823
wow zrobili rezonans na drugi dzień. jestem w szoku! to nie nasze standardy :O
- Edytowany
Zmienił się prezes 👍
Przy okazji pytanie do kumatych , jaki sposób leczenia ?
Zmienił się też lekarz klubowy...
Jeśli się sprawdzi to wygląda, że może wrócić na 16 kolejkę (po kolejnej przerwie na reprę) 23-24 listopada wyjazd na LzS
Po czymś takim trzeba jeszcze dojść do pełnej sprawności i formy! Obawiam się że będzie gotowy na wiosnę. Obym się mylił
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)