Oprócz bramki Hanki, to najlepszy u nas Lucek.
Mało strat i próbował ciągnąć do przodu.
Fajnie się chłopak rozwija.
-
-
gts -Cracovia 29 września, 17:30
[quote='wrobelson' pid='1401344' dateline='1569778221']
33k ludzi przyszło na stadion, zobaczyli na własne oczy jak przegrywają i ze łzami w oczach wracają do domu.
Mieliśmy wygrać i wygraliśmy ... BRAWOOOOOOO :)
[/quote]
Ludzi ?
[quote='hank' pid='1401365' dateline='1569778848']
[quote='wrobelson' pid='1401344' dateline='1569778221']
33k ludzi przyszło na stadion, zobaczyli na własne oczy jak przegrywają i ze łzami w oczach wracają do domu.
Mieliśmy wygrać i wygraliśmy ... BRAWOOOOOOO :)
[/quote]
Ludzi ?
[/quote]
Hanku Koledze zapewne chodziło o psy :D
Dzisiaj trzeba wypić podwójnie! Za zwycięstwo i żeby można było usnąć w nocy (skowyt czworonogich może być uciążliwy),
Sergiu, zostałeś właśnie koronowany na Pasiastego Króla Krakowa! Dziękuję, uwielbiam!
- Edytowany
liga plus. I ciągle gts, czemu przegrał, czemu nie wyszło itp... a choooj wam w doopy cwele!
- Edytowany
Graty dla was od kibica Lecha
Kolejorz&Cracovia!
Teraz tylko wpierd0l z Lechem, porazka z piastem, przegrana z ległą i tak do konca rundy...
Dobrze że nasz gwozdz został wbity
Tylko Pasy...Tylko Cracovia!!!
Dla ścisłości mecz bardzo trudny, bramka padła po w zasadzie jedynym błędzie popełnionym przez ich obronę - zresztą podobnie u nas, żadnych prezentów tym razem. Pełny szacun!
Brawo! Gratulacje dla naszych za twardą walkę. Co do samego poziomu meczu i stylu, to nie ma co komentować, niezła kopanina :), w defensywie super, w ofensywie kiepsko. Ale najważniejsze są punkty i tyle. Jedziemy dalej!
Yeeeeaaaahhhh !
Boli?
Tak jest, ma bolec, te 33 tys tyłków musi poczuć, by zrozumieć kto tu jest panem.
Normalna tresura, bez urazy ?
Ciekawe ile u nich wiernych zostanie jak kibice sukcesu przestaną jeździć razem z pobliskimi wioskami i tymi, którzy tam tylko dla imprezowej rozrywki chodzą.
Jeśli chodzi o mecz to chciałbym tutaj zaznaczyć, że gts praktycznie nie miał groźniejszych sytuacji, nasza obrona była bardzo dobrze skoordynowana, solidna i zgrana. Z przodu gorzej, ale przeciwnicy od 30 minuty albo faulowali albo się kładli więc ciężko było o składne akcje, kiedy 5 minut gry bez gwizdka nie było przez cały mecz. Jakość sama w sobie była do przewidzenia, nerwówka i kopanina jak to derby. Idealny scenariusz pomijając oczywiście kompletny pogrom, 33k "kibiców" oglądało "grę" bez pomysłu w wykonaniu swoich piłkarzy, a po bramce dla Nas tylko skomleli.
[quote='Wildberry' pid='1401385' dateline='1569779810']
Yeeeeaaaahhhh !
[/quote]
oglądałeś?
Hanca, za bramkę, za akcję w szatni (nc+), za serce, za całokształt, powinien zostać vicekapitanem.
[quote='rex' pid='1401364' dateline='1569778838']
Oprócz bramki Hanki, to najlepszy u nas Lucek.
Mało strat i próbował ciągnąć do przodu.
Fajnie się chłopak rozwija.
[/quote]
Tak, super, że się rozwija ale jeżeli w takim meczu najlepszy u nas jest młodzieżowiec to nie najlepiej świadczy o trenerze. Gdyby jeszcze z 4-5 zawodników miało taki spokój ja Janusz Gol to moglibyśmy myśleć o czymś więcej niż tylko liderowanie w lidze księgowych ;-)
Obiecałem że jak wygrają to zaczynam biegać. Od jutra start. Cracovia Pany!
Napis na stadionie powinien być podświetlony!
CRACOVIA PANY
wiślaku jeb any
Hahaha
Tylko Pasy Tylko Cracovia
Wygraliśmy ze śmiertelnym wrogiem na jego terenie.Gratuluję i dziękuję każdemu,kto dołożył do tej victorii cokolwiek od siebie.Dla takich chwil warto żyć !
I specjalny kosz pełen kwiatów dla p.Andrei za to waleczne serce Sergiu.
[color=#000000][size=small]Maxima debetur CracoviaE reverentia ![/size][/color]
koniec jazdy białej gwiazdy :)
Dziękuję, dobranoc :)
Zauważam olbrzymi postęp zawodników co do zaangażowania w walkę, w zasadzie nikt nie odpuszcza twardej i zdecydowanej gry o każdą piłkę.
Każdy to powie dziś gwiazda zgasła w Krakowie...
[quote='TOM76' pid='1401396' dateline='1569780628']
Obiecałem że jak wygrają to zaczynam biegać. Od jutra start. Cracovia Pany!
Napis na stadionie powinien być podświetlony!
[/quote]
A ja zacznę czytać gargamelowy wątek "WOJSKOWOŚĆ"... :)
Brawo PASY!!!
https://www.youtube.com/watch?v=IooHnxbGEUw
brożek płaczę ,że sędzia był na korzyść Cracovii ... dajcie mu maść bo boli :D
A teraz prosiłbym bardzo aby ci którzy napierdalali na Cracovie, zarząd i trenera odczekali wszystko to wcześniej pisali!!
Idziemy na majstra i to nie sa marzenia tylko realna ocena rzeczywistości Jak psiernię wytrzymali to są do tego gotowi!!!!
Pier... oBrozek! "sędzia w sytuacjach stykowych gwizdal na korzyść Cracovii"... Widać że boli!!!
I dobrze! Ma boleć!
Na poczatku troche nerwowo ale pozniej juz madrze i twardo na nogach !
BRAWO Panowie !! niech pieski wyja do ksiezyca !!
A mi się sędzia dziś podobał. Rozumiał derby, puszczał grę, ignorował sytuacje stykowe, wynikajace z walki. Na jego decyzje co do kartek możemy narzekać i my i oni, bardziej oni, bo im sadloka i chyba kogoś jeszcze wykartkował na najbliższy mecz.
Chciałbym żeby zawsze na derbach, tylko takie były uwagi do sędziego jak nasze dziś.
A psy niech skamlają, dziwi was to?
Dla mnie to najpiękniejsza muzyka, przy której świetnie się będzie zasypiało ?
Przy innym sędzim byśmy tego nie wygrali, taka prawda. Sędziował na zero co przy tak wyrównanym meczy pozwoliło nam wygrać.
Uffff alez oczy bolaly poziomem meczu... choc walka,walka,walka... Brawo za wynik!!! Wygrac na UbekArenie i posluchac spiew zawodnikow "Kazdy to powie" BEZCENNE!!!!
Moje drugie Derby wygrane jak zakladalem watek meczowy :) jestem z tego strasznie dumny :)
[quote='ZbigniewT' pid='1401422' dateline='1569782002']
A teraz prosiłbym bardzo aby ci którzy napierdalali na Cracovie, zarząd i trenera odczekali wszystko to wcześniej pisali!!
Idziemy na majstra i to nie sa marzenia tylko realna ocena rzeczywistości Jak psiernię wytrzymali to są do tego gotowi!!!!
[/quote]
Moment, moment nikt tu nie napierdalał na Cracovię. Napierdalanie zaś na zarząd i trenera przyniosło jak na razie skutek. Niech więc Kolega trzyma się faktów. ;)
[quote='Rock' pid='1401435' dateline='1569782677']
Przy innym sędzim byśmy tego nie wygrali, taka prawda. Sędziował na zero co przy tak wyrównanym meczy pozwoliło nam wygrać.
[/quote]
Tutaj się nie zgodzę, inny sędzia by dał wiśle 3 żółte kartki w pierwszych 30 minutach, na pewno byśmy mniej fauli i wstrzymywania gry widzieli z ich strony i więcej składnej gry z naszej.
Sytuacji bramkowych jak na lekarstwo, ale w pierwszej połowie groźnie strZelał Brożek. Mecz raczej na remis gdybym nie błąd defensywy gtsu, wykorzystany przez superHance!!!! Na kałuży trzeba walnąć ich 3-0 a teraz patrzeć na łomot od Lecha, legi, piasta. Dolna ósemka raczej pewna bo szykują się abstencje zwiazane z kartkami i urazami a ławka uboga
Zgoda, no ale jednak Kałuży. Dużą, bardzo dużą literą.
[quote='KruszynaKSC' pid='1401436' dateline='1569782754']
Uffff alez oczy bolaly poziomem meczu... choc walka,walka,walka... Brawo za wynik!!! Wygrac na UbekArenie i posluchac spiew zawodnikow "Kazdy to powie" BEZCENNE!!!!
Moje drugie Derby wygrane jak zakladalem watek meczowy :) [u]jestem z tego strasznie dumny :)[/u]
[/quote]
[b]Wszyscy jesteśmy z Ciebie dumni !!![/b]
[b]:) [/b]
[quote='kammel19' pid='1401438' dateline='1569782986']
[quote='Rock' pid='1401435' dateline='1569782677']
[/quote]
Tutaj się nie zgodzę, inny sędzia by dał wiśle 3 żółte kartki w pierwszych 30 minutach, na pewno byśmy mniej fauli i wstrzymywania gry widzieli z ich strony i więcej składnej gry z naszej.
[/quote]
Chodzi o to że NIE PRZESZKADZAŁ i nie ciągnął gospodarzy za uszy jak ten poprzedni skurwiel.
To o Lucku "Tak, super, że się rozwija ale jeżeli w takim meczu najlepszy u nas jest młodzieżowiec to nie najlepiej świadczy o trenerze. "
Pasiak64, co Ci Probierz zrobił, że z nim non stop jedziesz, nawet po dzisiejszych derbach. Nie najlepiej świadczy dobry mecz Lucka o trenerze? Bez jaj. Wielu by napisało, ze super Lucka prowadzi do takiej wysokiej formy ;)
Ech...
Mecz walki, dobre określenie na niego "klincz". Wiedziałem, że gts będzie wręcz gryzł i miałem troszkę obaw, czy nasi oddadzą tym samym. Oddali, dlatego jest duża radość ze zwycięstwa i to w dodatku w azylu przy tak licznej widowni.
Wiem, ze Gol jest bożyszczem i niekwestionowanym liderem pomocy ale czasem poprzez pewne straty naraża naszą drużynę na niebezpieczeństwo.
Słaby dzisiaj Pelle, który z przodu był bezproduktywny, Lopes chociaż przeszkadzał. Słabszy mecz zagrał Vestenicky, gracz o dużej technice dzisiaj ją mu ktoś zabrał.
Probierz ustawił drużynę po raz kolejny bardzo defensywnie, mecz więc nie był dla koneserów. Natomiast ten styl jest skuteczny i dzisiaj możemy napisać CRACOVIA PANY!
Cieszmy się sukcesem jednak dobrze że Probierz widzi potrzebę wzmocnień, bo dzisiaj widać było pewne braki. Ta drużyna nie jest na Mistrza Polski a tego oczekuję.
Gratulacje i podziękowania Brawo!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)