Dzięki za PP i grę w Cracovii życzę pokazania się z dobrej strony w Rakowie i transferu do dobrej ligii
-
-
Pan Piłkarz - Mateusz Wdowiak
[quote='docent' pid='1473211' dateline='1613417611']
Nie dziękuję i nie życzę powodzenia.
[/quote]
Profesor, a mały człowiek.
https://twitter.com/Terazpasy/status/1361409583957372931?s=19
ujowo to wyszło panie januszu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mati dzięki za trofea, następnych niewielu z nas doczeka.
Powodzenia Mateusz !!!
Dzieki Wdówka za wszystko, mimo ciężkich początków, na końcu klasa (oczywiscie o sportowych aspektach).
Sprawy pozasportowe nie komentuję bo nie wiem jaka jest prawda.
Czysto po ludzku jako kibica Cracovii jest mi po prostu przykro, ze tak to sie wszystko skończyło, ale cóż zrobić, wpływu wiekszego na to nie mam wiec pozostaje mi życzyć szczęścia i powodzenia w dalszej karierze, czego Ci oczywiscie życzę :D
Bardzo się cieszyłem gdy podpisywał z Pasami pierwszy seniorski kontrakt (też były jakieś przepychanki). Kibicowałem mu bardzo, choć bywało ciężko i w pewnych okresach wątpiłem, że będzie z Niego piłkarz przez duże P.
Wielka szkoda, że teraz gdy wydawało się iż w końcu wskoczył na wyższy poziom tak się to dla nas zakończyło. Też nie znam faktów, więc nie ma co oceniać kto bardziej zawalił.
Powodzenia!
Wierzę, że w "innych" czasach jeszcze wrócisz i zagrasz w biało-czerwonej koszulce.
Kibicowałem Ci od samego początku pojawienia się w zespole seniorów. Dla kibiców takich jak ja, wprowadzanie wychowanków, którzy mają w sercu Pasy jest równie ważne, co wyniki sportowe.
Polska liga jest jaka jest. Europy też nigdy nie zwojujemy. Nie z biedakiem.
Ale oglądanie i oklaskiwanie swoich, którzy spełnili marzenia i z trybun trafili na zieloną murawę, jest czymś niezwykle miłym. To tworzy więź między kibicami a zawodnikami. Piłkarze są wtedy jednymi z nas.
Szrot był jest i będzie. Ale szybko o nim zapomnę. Natomiast takich zawodników jak Wdowiak będę pamiętać do końca życia. Zafundował mi niesamowite emocje. Kibicowałem Cracovii i kibicowałem także indywidualnie Mateuszowi.
Rozwijaj się dalej i wierzę, że nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa w zawodowej piłce. Pamiętaj, że Cracovia to kibice, to historia. To niesamowite miasto i wyjątkowy klimat oraz tradycja. Prezes kiedyś odejdzie. Klub przetrwa i oby w przyszłości mógł liczyć na takie postacie jak TY.
Powodzenia!
Dziękuję za PP i SP bo bez Ciebie by tego nie było
[quote='kludi' pid='1473228' dateline='1613418696']
Na pożegnanie Mateusz zgarnął jeszcze tytuł najlepszego piłkarza Małopolski za 2020 rok. Gratulacje Wdówka i powodzenia w dalszej karierze!
https://twitter.com/WikiPasy/status/1361401487188967426
[/quote]
Ciekawe kto został najlepszym trenerem.
No przecież nie Skowronek ;)
[quote='leszeczek' pid='1473275' dateline='1613427897']
[quote='kludi' pid='1473228' dateline='1613418696']
Na pożegnanie Mateusz zgarnął jeszcze tytuł najlepszego piłkarza Małopolski za 2020 rok. Gratulacje Wdówka i powodzenia w dalszej karierze!
https://twitter.com/WikiPasy/status/1361401487188967426
[/quote]
Ciekawe kto został najlepszym trenerem.
[/quote]
Jest napisane, trza kliknąć ;P
[/quote]
Dementuję, zarząd MKS pozostaje w dotychczasowym składzie, a to, że niektórzy jego członkowie pogrążeni są w depresji to czyste pomówienia!
Dzieki, szczegolnie za PP i powodzenia, w Cracovii przy obecnym skladzie zarzadu dalszy rozwoj był już niemożliwy.
Dzieki Mateusz i powodzenia
Na zAWsze pozostaniesz tym co wniósł PP na scenę. Wygrałeś finał, wprowadziłeś nas do niego. Mateuszu Wdowiaku - jesteś legendą Cracovii. Filipiak może Ci buty czyścić.
Obyśmy przed końcem Twojej kariery byli w stanie wyciąć Raka byś mógł jeszcze kiedyś zagrać w barwach Cracovii
Powodzenia, ganiaj po majstra
Powodzenia Pasiaku !
Niewiele naprawdę dobrych meczów w Cracovii zagrałeś MATI ale te co zagrałeś tj. 1/2 i finał PP będą pamiętane latami.
Właśnie dlatego warto mieć w składzie wychowanków....
Ps: o konflikcie napisano dość więc dajcie sobie już siana . Sprawa bez wątpienia NIE JEST JEDNOZNACZNA.
O, nie jest jednoznaczna. Ja jestem małostkowy, jak słusznie ktoś to określił, i mściwy: nazywanie go teraz "pasiakiem" to chyba przegięcie.
Bóg wybacza, Cracovia... no właśnie.
Życzę powodzenia bo Jesteś wychowankiem Cracovii !
Natomiast co do formy odejścia, to odczuwam pewien niesmak....u nas miałeś pewny plac i możliwość gry. A i pewnie gdyby się pojawiła dobra oferta transferu to by klub nie robił przeszkód. Obie strony na tym straciły, tylko pytanie kto bardziej ? Bo nie zgrałeś od czerwca zeszłego roku żadnego meczu na poważnie...bo w rezerwach Twoje wsytępy raczej do udanych nie należały....
Szkoda, lata czekałem, aż odpali, no i kiedy odpalił, odchodzi. Powodzenia, choć jako kibic Pasów, patrzę tylko na dobro Cracovii i jej byłym zawodnikom kibicuję na tyle, na ile przyniesie to jakiekolwiek profity dla klubu.
spokojnie Wy się o Mateusza nie martwcie a ból Docenta proszę ignorować. każdy ma prawo do własnych odczuć więc go też nie odbierajcie.
Mateusz jest legendą bez względu na różność opinii nt. odejścia. Nic tego nie zmieni.
Do zobaczenia Mateusz.
Powodzenia Wdówka!!!
[quote='sterby' pid='1473239' dateline='1613420334']
[/quote]
Profesor, a mały człowiek.
[/quote]
Ale za to olbrzymie , nabrzmiałe ego .Tytuły, wykształcenie nie zawsze równa sie słowu - człowiek !
He he
[quote='docent' pid='1473314' dateline='1613468659']
O, nie jest jednoznaczna. Ja jestem małostkowy, jak słusznie ktoś to określił, i mściwy: nazywanie go teraz "pasiakiem" to chyba przegięcie.
Bóg wybacza, Cracovia... no właśnie.
[/quote]
Oj, to kim jest ogrodnik dla Ciebie? przypominam, że olał nas i wybrał gts!!!
Powodzenia Mateusz w nowym klubie :)
- Edytowany
Trzymaj się Mateusz i powodzenia!
Dzięki za wszystko :) dałeś dużo radości :)
Może jak się kiedyś klimat ociepli a powietrze oczyści w Cracovii to zagrasz jeszcze w koszulce w biało-czerwone pasy.
Powodzenia
- Edytowany
Pytanie do adminów: czy zgodnie z regulaminem posty o tym wspaniałym Panu Piłkarzu nie powinny się znaleźć w wątku o byłych piłkarzach Cracovii? Czy też zapalacie tu wieczną lampkę na cześć Niezwykle Specjalnego Gościa, Pana Piłkarza itd?
Hahahaha, nie mogę curva... Dwoje geniuszy... Otóż Szanowny Panie Docencie, nieogarnięty Hank oczywiście nie zrozumiał prztyczka w nos jaki zafundował Ci Sterby pisząc o profesorze i zinterpretował to jako wpis o Filipczaku :D I stąd te dyrdymały o ego etc. A Pan, Panie Docencie rzecz jasna zajęty wymiotowaniem na Mateusza Wdowiaka wziąłeś ów wpis Hank, jako uderzający w Ciebie.
Najśmieszniejsze jest to, że owa niecelowość była jakże słuszna.....
Powodzenia Wdówka, życzę powodzenia w karierrze i wielu goli :) Oczywiście nie przeciwko nam :) Good luck !
Docent po co wchodzisz do tego wątku naplułeś się i wystarczy teraz znajdź natepną ofiarę Zarządu.
[quote='docent' pid='1473419' dateline='1613512290']
Pytanie do adminów: czy zgodnie z regulaminem posty o tym wspaniałym Panu Piłkarzu nie powinny się znaleźć w wątku o byłych piłkarzach Cracovii? Czy też zapalacie tu wieczną lampkę na cześć Niezwykle Specjalnego Gościa, Pana Piłkarza itd?
[/quote]
to jest Niezwykle Specjalny Gość
[quote='docent' pid='1473419' dateline='1613512290']
[/quote]
Po odejsciu danego zawodnika, byl "czas" by forumowicze go "pozegnali" i po kilku dniach watek byl zamykany
a może skoro to nasza Legenda to zmienimy zasady i zostawimy na zAWsze otwarty by śledzić losy naszego Legendarnego Pana Piłkarza Mateusza Wdowiaka? Przez 70 lat nikt nam tyle nie wygrał
Jestem za. Docent zaoszczędzi na kawie.
- Edytowany
Swietny pomysl Santo, my wiemy i pamietamy.
Nie ma tu zadnych zmian zasad, zwyczajny aneks, cos jak zastrzezenie numeru koszulki forumowe...
Już dawno o tym pisałem. Nieraz.. Albo jesteś badziwiarzem i po twoim odejściu za dwa dni nikt o tobie nie pamięta, albo jesteś kimś i masz dozgonną wdzięczność kibiców.
Wątek utrzymuje się naturalnie, nie wiem po co jest to całe zamykanie.
Można zmienić tytuł i tyle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)