Chyba wszyscy to wiedzą, dlatego mega ciężko go upchnąć
-
-
Slask Wroclaw 0 - 0 Cracovia, niedziela 9 sierpnia 2026, 14:45
- Edytowany
Mecz o 6 pkt. Stracone 5
Smiglewski ja pierdolę nie wierzę
napastnika, kurwa, na juz
Jak już Klich w końcu zagrał piłkę idealnie na głowę, to ten nawet w bramkę nie trafia. Dramat.
Niektórzy nasi zawodnicy mają wielki problem z pomyślunkiem. Może tu leży problem ?
Ufffff jest punkcik
Pozostała tylko modlitwa.
Jako jedyni nie strzeliliśmy jeszcze gola…najlepszy ranking sobie wybraliśmy żeby w nim prowadzić.
ale jestem wkurwiony
jeszcze 40 remisów i mamy utrzymanie
[quote]#post1738344 jeszcze 40 remisów i mamy utrzymanie[/quote]
W zasadzie tylko 38 😉
Nie gramy źle, ale nikt nie potrafi przypieprzyc poza Hasicem i kamerim. Nie ma co słychać tych opowiadaczy z Canal Plus. Mamy super obronę, tylko jeden strzał na bramkę do obrony dla Madeja
Na spokojnie, nie gramy o majstra, klub powiedział że polityka jest długoterminowa a Grzelak ma ogrywać młodych.
Tylko błagam nie Smiglewskigo
[quote]#post1738343 ale jestem wkurwiony[/quote]
Czemu przecież to normalność
Dawno nie widziałem tak słabego przeciwnika jak Śląsk, nawet Znicz Pruszków w PP będzie groźniejszy, piszę to dlatego żeby się nie podniecać jak dobrze zagraliśmy i kontrolowaliśmy mecz, bo tak na serio to Malinowe stanęły w 11 na 30 metrze i nawet nie musieli biegać. Mecz na stojąco. My w ogóle przez ostatnie 15min wyglądaliśmy jakby remis nam pasował.
Mam prośbę, zapytajcie jutro kiedy kupią 3 piłkarzy do ofensywy, na których trzeba wydać w sumie z 6-7mln euro?
Przed meczem brałem ten punkt w ciemno, ale ciężko się ogląda tę zbieraninę kastratów piłkarskich.
- Edytowany
Słabo wygląda też Piła, niewidoczny.
Smiglewski chłop jak dąb, i nie potrafi trafić z 5 m głową? To kto ma umieć?
Już wolę tego Zahira od Kacpra. Chłopak się nie rozwija kompletnie, Zahiro się coś tam rozwinął
[quote]#post1738349 Nie gramy źle, ale nikt nie potrafi przypieprzyc poza Hasicem i kamerim. Nie ma co słychać tych opowiadaczy z Canal Plus. Mamy super obronę, tylko jeden strzał na bramkę do obrony dla Madeja
Na spokojnie, nie gramy o majstra, klub powiedział że polityka jest długoterminowa a Grzelak ma ogrywać młodych.
Tylko błagam nie Smiglewskigo[/quote]
Ha, tak się zastanawiałem czy i tym razem ktoś nie napisz że " nie gramy źle", że spokojnie, .... Lakbeti, ja pdlę wybacz, naprawdę to napisałeś????????????????
@Kocio#42792 uważam że nie gramy źle jak na zespół który ma już 5 kontuzjowanych zawodników 🤣
[quote]#post1738357 [quote]#post1738349 Nie gramy źle, ale nikt nie potrafi przypieprzyc poza Hasicem i kamerim. Nie ma co słychać tych opowiadaczy z Canal Plus. Mamy super obronę, tylko jeden strzał na bramkę do obrony dla Madeja
Ha, tak się zastanawiałem czy i tym razem ktoś nie napisz że " nie gramy źle", że spokojnie, .... Lakbeti, ja pdlę wybacz, naprawdę to napisałeś????????????????[/quote]
To jest głos z pięterka
Lakbeti wybacz ale mi się wydaje że Ty masz kontakty z zarzadem po Twoich wpisach .Niby widzisz że jest źle ale jednak wydaje się Ci że jest dobrze ..
- Edytowany
[quote]#post1738349 Nie gramy źle, ale nikt nie potrafi przypieprzyc poza Hasicem i kamerim. Nie ma co słychać tych opowiadaczy z Canal Plus. Mamy super obronę, tylko jeden strzał na bramkę do obrony dla Madeja
[b]Kolego błagam przestań bredzić ! Nie wygraliśmy od 11 meczów od 3 nie strzeliliśmy bramki a Ty piszesz, że nie gramy źle.[/b]
KJP ależ my jesteśmy bezjajeczni w ataku, chyba 100-letni staruszek ma więcej potencji niż my.
Jakieś kurwa pseudo wrzutki, tylko do kogo, bo nawet jeśli jakiś nasz zdąży to okazuje się parodystą, o kwadratowych stopach.
Nie da się tego kurwa oglądać, klub mem, począwszy od właściciela przekręciarza, a skończywszy na wkładach do koszulek.
Tu nie tylko nie ma napastników, pomocników, bramkarza z prawdziwego wrażenia, ale przede wszystkim nie ma kurwa pomysłu na wygranie meczu, to wszystko jest takie przypadkowe, na siłę, na aferę.
Jacyś pierdoleni pseudoamerykanie, pseudoaustriacy, pseudoszwedzi i do tego pseudo trener.
Wszyscy kurwa wypierdalać.
Tak, kurwa, ulało mi się!!!
Tylko z szacunku dla starszego forumowicza nie będę komentował
- Edytowany
zobaczmy co powie trener, konferencja zaraz się zacznie
Nie mamy napastnika / napastników w kadrze = nie ma bramek.
To jest tak proste i logiczne jak 2+2. Nie sprowadziliśmy prawdziwych napastników w przerwie i dlatego jest taka sama nędza jaka była w poprzednim sezonie 🤡.
@farciarz2#4758 moim zdaniem nie gramy źle, nie mówię o wynikach. Wyniki są tragiczne.
Ps niestety nie mam kontaktów z zarządem, a chciałbym. Wprowadziłbym swoje reformy
Kurczę, a przed meczem tak ostrzyłem sobie zęby na wyprzedzenie Radomiaka...
[quote]#post1738356 Słabo wygląda też Piła, niewidoczny.
Smiglewski chłop jak dąb, i nie potrafi trafić z 5 m głową? To kto ma umieć?
Już wolę tego Zahira od Kacpra. Chłopak się nie rozwija kompletnie, Zahiro się coś tam rozwinął[/quote]
Też wolę, bo Zahir to poziom 1 ligi, a tam Kacper przepadł.
Który to już mecz trenera Grzelaka w którym gramy w przewadze i nie umiemy wygrać! Ba! Strzelić bramki!
W tamtym sezonie były dwa, teraz kolejny.
[quote]#post1738372 @farciarz2#4758 moim zdaniem nie gramy źle, nie mówię o wynikach. Wyniki są tragiczne.
Ps niestety nie mam kontaktów z zarządem, a chciałbym. Wprowadziłbym swoje reformy[/quote]
To jak my możemy nie grać źle jak nie ma wyników ? Wytłumacz mi to
Bo jednak mój ograniczony mózg nie pojmuje jak można grać dobrze bez wyników.
Moim zdaniem to lenie, im się nie chce wracać bo po co. Dobrze że mamy Traore, Henricksona, Klicha i Hasica, no może też Kameri. Pilne zasilenie w ataku.
Lajkonik odpiął temat globalnie.
- Edytowany
Słabo wygląda Amir I do tego Otar coś znowu chyba naciągnął. Ale Śląsk bardziej pokiereszowane po tym meczu.
Grzelak ostatnie pięć meczy grał na utrzymanie, bo zespół był w stanie rozkładu.
Tutaj niestety w poprzednim sezonie sztab Elsnera zawalił, strzały z dystansu, stałe fragmenty, gre głową no i niestety mieliśmy tylko jeden sposób grania na Stojkovića. A ekstraklasa szybko się uczy.
Za kroczka strzelał Kalman, ale nie tylko z dzidy, strzelał głową, z akcji. Taki napastnik jest nam potrzebny.
Ja nie jadę po młodych, bo oni potrzebują zawsze z pół sezonu żeby wejść do gry, tak jak Trahore czy Kameri.
Uważam że z Marciniaka, Selana i burleta będą ludzie.
Syndrom sztokholmski. Nie śledziłem kopaniny, ale to przecuez kazdy widzi, że nie ma kto strzelić gola, a do gry nadają się Hasic, Klich, Traore, Kameri koniec. Reszta w rezerwach spuscilaby nas z 4 ligi. Grał ten kudłaty nabytek z prawej strony, co nie wie gdzie jest?
- Edytowany
[quote]#post1738314 Śmiglewski powinien sprzedawać sztuczne cipy, jako ich żywa personifikacja.[/quote]
Kurwa...zostałbym pedałem widząc taką cipe...
Daje sobie i im jeszcze szansę na 2 domowe mecze : medaliki i apteka.
A potem zostają rezerwa i hokej.
Ten nabytek, to gra z lewej strony.
- Edytowany
Popatrzcie na statystyki, nasza obrona jest dobra i odejście Oskara nas w tym zakresie nie zabolało.
Tutaj trzeba napastnika i bramkarza!! Bo dziś jak Madejski oberwał to już widziałem 3:0 dla Śląska.
Uwaga sonda.
Lakbeti to:
a) Turbalski
b) Colak
c) kumpel jaculi z sektora.
Stawiam na Staszka z A, tego w czapce
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)