W przeciągu 4 dni nie na szans by nauczyć czegoś nowego, co najwyżej można zastosować drobny retusz . Istotny będzie nowy tydzień i te 6 dni na ewentualne zmiany czy poprawki .
-
-
Cracovia 1 - 1 Pogon Szczecin, sobota 25 kwietnia 2026, 20:15
[quote]#post1721875 Dla mnie Hasic to jest gość bierze grę do przodu na siebie[/quote]
bierze grę "do przodu" na siebie, ale ostatnie podanie zawsze spierdoli. Nawet ze stojącej piłki nie potrafi dograć. Bardzo mieszane uczucia co do jego występu.
A propos Oskara, dostał dwie żółte i czerwo, czyli ma 9 żółtych?
Dobry wyszarpany ten remis i nadzieja, że powinniśmy się utrzymać...
[quote]#post1721935 [quote]#post1721875 Dla mnie Hasic to jest gość bierze grę do przodu na siebie[/quote]
bierze grę "do przodu" na siebie, ale ostatnie podanie zawsze spierdoli. Nawet ze stojącej piłki nie potrafi dograć. Bardzo mieszane uczucia co do jego występu.[/quote]
Zgoda, ale nawet jak się pomyli to potrafi mieć przebłysk i dużo dziś wygrywał, dużo fauli na nim było. Dla mnie póki co dla niego nie ma zmiennika na ławce
Mimo wszystko, dziś to Hasić naszym najlepszym grajkiem .
[quote]#post1721939 [quote]#post1721935 [quote]#post1721875 Dla mnie Hasic to jest gość bierze grę do przodu na siebie[/quote]
bierze grę "do przodu" na siebie, ale ostatnie podanie zawsze spierdoli. Nawet ze stojącej piłki nie potrafi dograć. Bardzo mieszane uczucia co do jego występu.[/quote]
Zgoda, ale nawet jak się pomyli to potrafi mieć przebłysk i dużo dziś wygrywał, dużo fauli na nim było. Dla mnie póki co dla niego nie ma zmiennika na ławce[/quote]
Co do braku zmiennika - pełna zgoda.
- Edytowany
Zmiennicy uratowali nam punkt.
Ogólnie cały mecz fatum, to bardzo cenny punkt, walczymy dalej.
Ps. Chciałbym zauważyć, że drugi mecz z rzędu na Kałuży napastnicy KSC strzelają bramki.
- Edytowany
Nie ma żadnego powodu do satysfakcji bo kolejny mecz o 6 punktów (wcześniej z Arką) nie wygrany, a po następnej kolejce możemy się nawet znaleźć w strefie spadkowej.
Największe pretensje do właściciela za sprzedanie Stojikovica, Maaigarda.
Jeśli odpukać! spadniemy to główna wina będzie Platka i tego kto sprzedał Platkowii klub, wiedząc co on wyprawiał z innymi klubami.
Ale trener Pogoni na konferencji żałosny typ
[quote]#post1721949 Ale trener Pogoni na konferencji żałosny typ[/quote]
Jeśli się nie mylę to tydzień temu też jakieś cyrki odwalał. Nie przyszedł w ogóle na konferencję bodajże, cham.
[quote]#post1721949 Ale trener Pogoni na konferencji żałosny typ[/quote]
A co zrobił?
Dziwny mecz i mieszane uczucia po nim... po przebiegu całego meczu mogliśmy go przegrać albo wygrać 😃 może to być cenny 1 pkt który da sporo, teraz pozostaje pytanie jak rozegramy pozostałe spotkania które nam zostały.
Gramy do końca! jebać Szczecińską szmatę.
Ciekawe czy tam na pewno był spalony Sansa, takie sytuacje trzeba wykorzystywać bez dwóch zdań a potem niech rysują linie
[quote]#post1721953 [quote]#post1721949 Ale trener Pogoni na konferencji żałosny typ[/quote]
A co zrobił?[/quote]
Publicznie przeprosił. Moim zdaniem fajnie z jego strony.
[quote]#post1721974 [quote]#post1721953 [quote]#post1721949 Ale trener Pogoni na konferencji żałosny typ[/quote]
A co zrobił?[/quote]
Publicznie przeprosił. Moim zdaniem fajnie z jego strony.[/quote]
Właściciel Pogoni przeprosił, bo miał za co, a nie trener. Co wy wymyślacie znowu za historyjki???https://x.com/KSCracoviaSA/status/2048177274193633685
- Edytowany
Miałem na myśli właściciela.
[b]Edycja z 26.04.2026 o godz. 07:36 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1721907 [quote]#post1721905 Pogoń słabiutka, ale cieszy wyrównanie w osłabieniu.[/quote]
Pogoń wtedy też w 10 grała.[/quote]
Podczas meczu nie zwróciłem uwagi, że ten Biegański po starciu z Wójcikiem nie wrócił już do gry.
Witam , niestety jak się nie wygrywa u siebie meczów z drużynami pokroju Arki czy Pogoni to trzeba do ostatniej kolejki drżeć o utrzymanie.Kolejna niewykorzystana szansa na odskoczenie od strefy spadkowej☹
Po końcowym gwizdku większość piłkarzy padła wczoraj na murawę. I szczerze? Taki widok chce teraz widzieć co każdy mecz.
Piłkarze zostawili wczoraj kawał serducha na boisku, nasi obrońcy pod kątem motorycznym wyglądali jakby spędzili przygotowania z jakimś zachodnim klubem. Była walka, zaangażowanie, był pot łzy i krew. Brawo piłkarze.
To już nie tylko ten mecz, cała ta runda jest festiwalem przeciwności losu. Nie ukrywam że do 90 minuty myślałem: chciwy traci dwa razy i los nas pokara za sprzedaż Stolijkovicia. Bo fakty są takie, że zamiast Batouma i Mincheva wystarczyło mieć pół zdrowego napastnika i dziś byśmy się cieszyli.
Klich wreszcie zagrał mecz na jaki wielu z nas czekało, niesamowicie odmienił nasz środek odkąd wszedł. Wtedy właśnie Pogoń ostatecznie straciła piłkę i do końca głównie graliśmy my.
Myślę że się utrzymamy, myślę też że drużyna zagra na takim poziomie walki jak wczoraj (Walczyli jak Sparta!!!) ale będzie nam się czkawką odbijać brak napastnika. Po meczu w domu obejrzałem skróty akcji, bo byłem ciekaw sytuacji Sansa. I jedyne co zobaczyłem to śmierć w oczach młodego Hiszpana gdy stanął przed taką szansą. Ale nie mam do niego pretensji- tam powinna stać (i nie spalić ;)) rasowa dziewiątka.
Może modły o zdrowie Bogacza zostaną wysłuchane i końcówkę zagramy jak należy, bo jesteśmy na dobrych torach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)