@wrzo.ksc#2514 Fajnie byłoby, ale po to sponsor płaci spory hajs, żeby mieć wyłączność. Lajf is brutal.
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
Kupujcie czyste póki są....;)
[quote]#post1735112 ... Derbowe są 4, dla scisłości....[/quote]
Nie, derbowe są dwa. I dwa "derbiki".
Można nie lubić gts, ale derby Krakowa to "święta wojna". Jest jedna.
[quote]#post1735184 [quote]#post1735150 Mi też się podoba że nas prezes wygląda reprezentacyjnie. Ludzie na pewnych stanowiskach nie powinni, jak są w pracy, paradować w spodenkach albo jakiś młodzieżowych koszuleczkach do tego nieadekwatnych do wieku. Takie jest me zdanie[/quote]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784716968-520.jpg[/img]
Wiadomo kto....xd[/quote]
co to za maniurka osiedlowa
[quote]#post1735218 Kupujcie czyste póki są....;)[/quote]
Nie są czyste, jest logo sponsora z tyłu, czyste są/były jubileuszowe.
[quote]#post1735279 [quote]#post1735218 Kupujcie czyste póki są....;)[/quote]
Nie są czyste, jest logo sponsora z tyłu, czyste są/były jubileuszowe.[/quote]
Front jest czysty. Jeszcze...
https://x.com/profmuratcolak/status/2080231476705009808?s=20
Zapowiada Prezes pierwsze przedluzenie kontraktu
A sponsor?
Sponsor nic nie zapowiadał, bo nie przyszedł.
Wołabym żeby sie skupił na pracy w klubie niż na lansie w necie.
Niczego dobrego to nam nie przyniesie.
https://x.com/ChybowskiCezary/status/2080300445361111390?s=20
[quote]#post1735305 Wołabym żeby sie skupił na pracy w klubie niż na lansie w necie.
Niczego dobrego to nam nie przyniesie.[/quote]
Okularnik sprowadzi go do swojego poziomu i pokona doświadczeniem 😁
Może przynajmniej z irańskim paprykarzem nie będzie wojen toczyć.
[quote]#post1735309 [quote]#post1735305 Wołabym żeby sie skupił na pracy w klubie niż na lansie w necie.
Niczego dobrego to nam nie przyniesie.[/quote]
Okularnik sprowadzi go do swojego poziomu i pokona doświadczeniem 😁
Może przynajmniej z irańskim paprykarzem nie będzie wojen toczyć.[/quote]
Pozwolę sobie się nie zgodzić. Jeśli Murat zachowa klasę i nie będzie się wdawał w słowne przepychanki, a rzeczowo prostował brednie kurewskiego to jest w stanie osiągnąć dobry efekt.
A jest na to szansa. Przed meczem z Sevillą nazwanie Jarka "licznikiem Cracovii" i zapytanie czy ma zaproszenie do loży (w domyśle od Eli) było zgrabną szpileczką.
Pytanie czy jarek nie gra na sponsoring od Comarch to byl by dopiero hihot losu i szpileczka
W sumie to nie zczailem, kiedy Colak obraził rodzinę Filipiak i sp Janusza. Czy to że na konferencji powiedział oddaj nasza działka proszę, to już jest ten akt braku szacunku?
Oczywiście Jarus jedzie na klikach niezorientowanych
debila z gorlic idzie w tej kwestii bardzo łatwo wypunktować.
Najpierw oskarża Cracovie o korupcje za czasów Filipiaka.
By potem atakować Murata o zamachnięcie się na pomnik profesora.
Choroba dwubiegunowa.
Okularnik udaje zatroskanego i chce żeby ludzie myśleli że nie potrafimy szanować firmy która 20 lat była sponsorem. Liczy że zniechęci potencjalnych sponsorów do wejścia do nas i że pójdą do gts. Obrońca pokrzywdzonych. Robi ferment z zomowcami knurem i rzepem. Trzeba mądrze ich rozegrać.
Tylko że Janusz Filipiak jest osobą zasłużoną dla Cracovii mimo różnych wad, a Elżbieta Filipiak wyprowadziła tereny poniżej ceny rynkowej i w ogóle nie powinno być prawnej możliwości zrobienia czegoś takiego.
A to jest wątek o kolesiu, którego firma chronicznie przepala kasę inwestorów i nie jest w stanie wypracować nawet 1 zł zysku? Mam nadzieję, że nie będziemy świadkami żenujących pyskówek na X, w które będzie wciągany nasz klub.
Psy szczekają, we don't care! K..ewski nie jest jakimkolwiek partnerem do dyskusji. To farmazon ulepiony wyłącznie z marketingu i pieniędzy inwestorów. Każdy z nas mógłby się tak lansować i przepalać kasę inwestorów. Profesor wyjaśnił go już dawno.
Co do obecnego prezesa, to jestem ciekaw, jak dopnie budżet na środek tabeli. Bo mam nadzieję, że nie będziemy znów walczyć o utrzymanie, jak w zeszłym sezonie. De facto pół roku już prezesuje.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784841183-098.jpg[/img]
Haha, zajebiste
Tam w dolnym prawym rogu zamiast kurwiarza okularnika powinna być Ela z napisem na wachlarzu "moja działka".
Ale to słabe jest
[quote]#post1735360 A to jest wątek o kolesiu, którego firma chronicznie przepala kasę inwestorów i nie jest w stanie wypracować nawet 1 zł zysku? Mam nadzieję, że nie będziemy świadkami żenujących pyskówek na X, w które będzie wciągany nasz klub.
Psy szczekają, we don't care! K..ewski nie jest jakimkolwiek partnerem do dyskusji. To farmazon ulepiony wyłącznie z marketingu i pieniędzy inwestorów. Każdy z nas mógłby się tak lansować i przepalać kasę inwestorów. Profesor wyjaśnił go już dawno.
Co do obecnego prezesa, to jestem ciekaw, jak dopnie budżet na środek tabeli. Bo mam nadzieję, że nie będziemy znów walczyć o utrzymanie, jak w zeszłym sezonie. De facto pół roku już prezesuje.[/quote]
Czyli co? Maleje nadzieja na głównego sponsora na froncie koszulki?
Z całym szacunkiem ale Filipiak pozostawił po sobie trochę spaloną ziemię bo prowadził klub w taki sposób jakby historia Cracovii zaczynała się z chwilą Jego przyjścia do klubu a kończyła po Jego odejściu. Nie wpuszczał mniejszych i średnich sponsorów z którymi po kilku latach współpracy moglibyśmy umocnić jakieś silniejsze więzi i mieć łatwiejszy start do znalezienia głównego sponsora. Problem też w tym, że nie pozostawił po sobie żadnych sukcesów w futbolu (np. kilku mistrzostw Polski), które integrują środowisko i przyciągają zwolenników gotowych zainwestować w klub ze względu na sentyment i wspomnienia sukcesów sportowych. Jaka była tego przyczyna to kwestia na osobną rozmowę. Tak czy inaczej powstaje problem i pytanie: co dalej z nami? co dalej z Cracovią?
@farciarz2#4758 ale co ma mój post o Colaku i K..ewskim do tego, co piszesz o Profesorze? To inny temat, raczej już historyczny.
Natomiast widzę, że części kibiców podobają się zagrywki rodem z polityki. Weźcie olejcie gts i tego trolla w okularkach. Niechże zdechnie z braku atencji.
Wróćmy do nas i do aktualnego prezesa, który chce maskować mankamenty wojenką zastępczą. Czekam na pierwsze mecze żeby zobaczyć, co przyniesie nam nowy trener, wybrany przez nowego prezesa.
W sprawie sponsora to na moje jest niestety słabo. Gdyby był już dogadany, to czy odpuściłby sobie reklamę w meczu z Sevillą i Lechem w 1 kolejce? Odpowiedź jest raczej znana... Mam nadzieję, że się mylę i Murat zaskoczy.
- Edytowany
@Marlon#42333 może jednak ten Knura co namieszał. Ktoś się wygadał, a ten wykorzystał? Coś może na rzeczy być
Bez sponsora będzie nieciekawie
To chyba będziemy jednyna druzyna która nie ma takowego.
efekt awantur wewnątrz Klubu.
przynajmniej koszulki będą ładne
[quote]#post1735404 efekt awantur wewnątrz Klubu.[/quote]
Czyli jednak zgoda buduje, niezgoda rujnuje.
Spokojnie, sponsor będzie.
https://x.com/i/status/2080622039812001882
Gorące laski w paski na tapetach 😜
Fortuna na rękawie
https://x.com/kscracoviasa/status/2080926544290042306?s=46
- Edytowany
https://x.com/profmuratcolak/status/2080927411588218927?s=20
.....
Już dziś mogę powiedzieć, że jest to najkorzystniejsza w ostatnich latach umowa sponsoringowa z branży bukmacherskiej dla Cracovii. Już sama gwarantowana część kontraktu oznacza blisko trzykrotnie wyższe przychody niż w poprzednich umowach. Natomiast po uwzględnieniu bonusów i realizacji założonych celów nasze wpływy mogą być nawet czterokrotnie wyższe.
To ważny krok w kierunku dalszego rozwoju Najstarszego Klubu Sportowego w Polsce oraz wzmacniania naszej pozycji zarówno na płaszczyźnie sportowej, jak i biznesowej.
A to dopiero początek…
.....
No to kto na front...?
Właśnie co z frontem?
Palcie wrotki do sklepu ostatni moment żeby zakupić meczówkę z czystym rękawem i tylko sponsorem na dupie
Koszulki niesamowite !
Dzisiaj sklep do 15
Od poniedziałku fortuna na rękawie obowiązkowo
Czyste koszulki idą jak woda.
Szczęsliwy ten, kto posiada czysty Pasiak z przodu i na rękawie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)