- Edytowany
[quote]#post1713487 [quote]#post1713467 [quote] Mamy średni budżet na pensje i transfery, średni stadion albo jeden z mniejszych. Inni uciekają i pracują w spokoju Lech i Jaga.
Na czym opieraliśmy nadzieję ? Na mocnej kadrze ? Mamy najmocniejszą w historii ale inni jeszcze dalej ruszyli. Na tym że inni grają na wiosnę w europie ? No grają i sobie radzą i tu i tu.
Dopóki nie będziemy mieć fundamentów poważnych to musimy liczyć właśnie na jakaś anomalię[/quote]
No rozumiem, ale ja jako fanatyk jednak się łudziłem, nieracjonalnie jak widać ale się łudziłem :/
Ale myślę, że są kluby które nie mają lepiej, a jednak radzi sobie lepiej, patrząc długofalowo ;/[/quote]
Ten zespół że średnim budżetem w ostatnich 4 meczach stracil jedna bramkę. A poza Termalika wszyscy pozostali byli duzo mocniejsi od kurczakow. Sorry, ale to nasi defensorzy co robili w 2 połowie po prostu nie mieści mi się w głowie...[/quote]
A co robiła ofensywa ? Co robi ofensywa na wiosne prócz stałych fragmentów gry ?
Przecież my wyglądamy jak jakaś zbieranina przypadkowych ludzi, nawet grając u siebie z jakimiś ogórkami nie potrafimy stworzyć jednej sytuacji bramowej z gry...
Cracovia 2 - 3 Piast Gliwice, piątek 27 lutego 2026, 18:00