Profesor Predator Traore.
-
-
Brahim Traore zawodnikiem Cracovii
Nie przypuszczałem że z niego będzie taki "Kozak" - Brawo
Wójcik ll , już pytają po niego pewnie
Pan Piłkarz.
Niebywałe, od meczu z tym samym Rakowem w PP, gdzie wywracał się na piłce do dziś nie minął rok, postęp ogromny.
Numer jeden w obronie
Najlepszy zawodnik aktualnie zdecydowanie
Już w poprzednim sezonie miałem pozytywne odczucia do tego gościa, nie miał wtedy regularności w grze, często był rotowany i zapewne ciężko było ustabilizować formę, ale pozytywne zalążki już wtedy były widoczne.
Brahim Traoré jest aktualnie w wysokiej dyspozycji, musimy się modlić za jego zdrowie bo jego praca w destrukcji jest nad wyraz kluczowa na ten moment.
Tak myślę, że trzeba oszczędzić pochwał albo nawet zamknąć wątek żeby nikt z zewnątrz nie czytał o jego grze, bo za długo u nas nie pogra:)
Pierwszy już o niego pyta farmaceuta
[quote]#post1739681 Pierwszy już o niego pyta farmaceuta[/quote]
Taki z niego farmaceuta jak z koziej dupy trąba.
Chyba, że chodzi o kogoś innego niż Kwiecień.
Dobra kwiecień
- Edytowany
[url]https://www.meczyki.pl/newsy/plus/w-ekstraklasie-rosnie-nowa-gwiazda-niedawno-go-wypychali-teraz-gra-jak-z-nut/310753?fbclid=Iwc3NjcATz1-ZwZG9mAWZkaWQWUM2Ld8NmzAIbjcJzoHSvwiB4lENYf2V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkCjY2Mjg1NjgzNzkAAR4My9OrPQPzQ1Wd2XolpKCEA5RgJ4J5-Q7wo2QNG9kLCbbbjZOGPcelcbG5lg_aem_TZxr6v8rqv39mIAAVQiyLg
[/url]
Zdecydowanie preferuje futbol fizyczny, a mimo tego nie popełnił jeszcze ani jednego faulu! To absurdalna statystyka, biorąc pod uwagę to, jak Traore wygląda na murawie. Typ piłkarza, którego chcesz mieć w swoim zespole i niekoniecznie widzieć w drużynie przeciwnika.
Francuz jest w czołówce obrońców w Ekstraklasie, jeśli chodzi o liczbę przechwytów, wybić oraz zablokowanych strzałów. Wygrał też blisko 65% pojedynków, niewielu innych zawodników tak dobrze wypada we wszystkich przytoczonych klasyfikacjach.
Mistrzunio. Mało brakło i przy 1 bramce by to nawet wybił.
Fajny ten Traore 👍
- Edytowany
Trahore, ratujesz dupę Madejskiemu !! Seba wisisz Brahimowi pensję!!
Ogarnij się Seba, gość głową wybija lepiej z linii bramkowej niż ty rękami
Gość w tym sezonie nie popełnił żadnego faulu, podkreślam ŻADNEGO, środkowy obrońca.
[quote]#post1741165 Gość w tym sezonie nie popełnił żadnego faulu, podkreślam ŻADNEGO, środkowy obrońca.[/quote]
Falował raz w tym meczu. Ale to bez znaczenia
Traaoooreee
Oooo ooo!
Traoreee
Ooo ooo ooo! 🎶
Jest przekocurem
[quote]#post1741169 [quote]#post1741165 Gość w tym sezonie nie popełnił żadnego faulu, podkreślam ŻADNEGO, środkowy obrońca.[/quote]
Falował raz w tym meczu. [/quote]
Widocznie flashscore mnie oszukał
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)