Mnie na tym etapie pasowałby jeszcze zespół z niższej ligi, np. Flota Świnoujście. Poza tym nasz forumowy Kolega z Międzywodzia (już mi się nie kojarzy tylko z powieścią Adama Bahdaja "Podróż za jeden uśmiech") mógłby się stawić. Nieraz jeździł dla Cracovii przez całą Polskę na ukos, więc choć raz Cracovia pojechałaby do Niego.
-
-
Puchar Polski 2025/2026
- Edytowany
Jeśli już koniecznie psiarnia to w kolejnej rundzie, gdy wróci Hasić, dojdzie Charpentier, a nasze inne nowe nabytki się w pełni rozkręcą. I wtedy pojechać ich tak jak Górnika w Łęcznej.
[b]Edycja z 01.10.2025 o godz. 17:09 (scalono posty)[/b]
GTS - Hutnik. No i są derby. A GTS nie zarobi. ;)
1/16 PP
DERBY KRAKOWA
Hutnik Kraków - Wisła Kraków
Derby ale....
Hutnik Kraków - gwardyjskie towarzystwo sportowe.
- Edytowany
Gramy z Rakowem, w Częstochowie
Papszuny, na wyjeździe.
Kurwa.... Raków
Raków piździaków w Częstochowie
[quote]#post1695140 Wylosujemy Lecha albo Raków[/quote]
Gratulacje, szkoda ze wyjazd...
Brawo, przepowiedziałem to gramy z Rakowem
Tragedia na wyjeździe i z Mocnym zespołem
Trzeba iść bez zmienników, pierwszy sklad
Robimy ich na miękko. Róbcie screeny
Raków dobrze gra w PP.
Żeby zdobyć PP trzeba wykopać z PP każdego kto stoi na drodze. Nie ma co płakać tylko zrobić to Papszunom.
spokojnie ich ojebiemy
[quote]#post1695191 Raków dobrze gra w PP.[/quote]
No i ch..j my będziemy grać lepiej 😈 Wiadomo że jednego z gorszych możliwych losowań ale z 2giej strony wymusi to mobilizacje i jak ich już przejdziemy to trzeba dojechać do finału 😉
https://youtu.be/kVj9WwfWmho?si=xpCuibV_KAeBwGIk
Panowie, głowa do góry. Rywal nam leży i jest jeszcze w kryzysie. Poczytałem opinie na ich forum i panuje tam pesymizm.
- Edytowany
[quote]#post1695179 1/16 PP
DERBY KRAKOWA
Hutnik Kraków - Wisła Kraków[/quote]
Co najwyżej małe derbiki Krakowa
Elegancko jak ich Hutnik wyjaśni to będzie jasne, że pieski sa "4tą siłą Krakowa" 😂
A i to za jakiś czas mam nadzieje zmieni Garbarnia 😉
- Edytowany
Dobrze kojarzę, że to wypada między wyjazdem do paprykarzy a domowym z Miedziowymi?
Szkoda, że nie u siebie
Legia - Pogoń.
Czyli losowanie pod Jagiellonię? Czy Lecha? 😁
Losowanie typowo pod nas bo odpada po tej rundzie Raków i ktoś z pary Legia-Pogoń
- Edytowany
Odpada Pogoń, bo legia musi mieć opcję gdyby pierwszą czwórka w lidze była zagrożona. Niestety podobnie Raków. Będzie ciężko, ale można udowodnić, że warto stawiać na nas.
Z drugiej strony gdy zdobywaliśmy PP to w 1/8 też był Raków, tylko u siebie.
19 gramy usiebie 28 wyjazd
Trzeba im się zrewanżować za odpadniecie z Nimi na Ziemi Świętej
- Edytowany
[quote]#post1695197 Panowie, głowa do góry. Rywal nam leży [b]i jest jeszcze w kryzysie[/b]. Poczytałem opinie na ich forum i panuje tam pesymizm.[/quote]
Jest w kryzysie teraz, ale za miesiąc ?? nie wiadomo jak to będzie...ale trzeba przejść dalej pomimo wszystkiego.
papszuniaki graja w pucharach, sa w kryzysie. w lidze chuja grają. takze sa do ojebania.chyba za papszun wczwsniej wyleci wtedy bedzie róznie
Papszun chyba się dziś nieźle wkur... Nie dość że w lidze poniżej oczekiwań i puchary, gdzie zawsze można dać dupy, to jeszcze w grudniu przyjedzie Cracovia w gazie (zamiast jakiegoś miłego wyjazdu, np. do Świdnika, z Makuchem na szpicy).
Wygrać trzeba z każdym, a tutaj mamy pewność że nie będzie lekceważenia - jestem zadowolony, oni grają na trzech frontach nie ma opcji by na nas wyszli na 100%
- Edytowany
Puchar to jest tylko 1 mecz tutaj mogą zadecydować niuanse takie jak dyspozycja dnia itd. Dlatego nie ma co się zbytnio napalać, zagrać z chłodną głową i powinno być dobrze 😎
[quote]#post1695209 Wygrać trzeba z każdym, a tutaj mamy pewność że nie będzie lekceważenia - jestem zadowolony, oni grają na trzech frontach nie ma opcji by na nas wyszli na 100%[/quote]
Tylko, że z tego trzeciego frontu, o ile kojarzę, ostatni przed PP mecz grają dzisiaj. Potem przerwa na reprę.
Szkoda, Puchar umie trochę egzotyki dodać do sezonu i sprawić fajny wyjazd, a Raków.. . Dla mnie jest jakiś bezpłciowy i nudny
Ciężki mecz się szykuje.
[quote]#post1695208 ... to jeszcze w grudniu przyjedzie Cracovia w gazie ...[/quote]
a po co maja jechac tam w grudniu ? jakies targi swiateczne sa w papszunlandii ? beda stroic tramwaj w barwy swiateczne ?
Mecze PP 28-30 pizdziernik...
- Edytowany
Racja. Moja pomyłka. W grudniu już następna runda. W takim razie wtedy pojedziemy w gazie do kogoś innego. Wygląda mi na to, że to może być Hutnik.
- Edytowany
Raków też nie najlepiej wylosował :)
Może Kroczek się znowu popłacze.
@Norbi#42540
Wrzucisz gdzieś ich tutaj forum też chętnie poczytam
[quote]#post1695212 [quote]#post1695209 Wygrać trzeba z każdym, a tutaj mamy pewność że nie będzie lekceważenia - jestem zadowolony, oni grają na trzech frontach nie ma opcji by na nas wyszli na 100%[/quote]
Tylko, że z tego trzeciego frontu, o ile kojarzę, ostatni przed PP mecz grają dzisiaj. Potem przerwa na reprę.[/quote]
Chyba tak kolorowo nie będą mieli :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/1000054156-jpg-30293520.jpg[/img]
[quote]#post1695219 @Norbi#42540
Wrzucisz gdzieś ich tutaj forum też chętnie poczytam[/quote]
https://www.facebook.com/share/p/1BHwNP6AZT/
Poczytaj tutaj komentarze
Kiedy Cracovia była słabeuszem i średniakiem i puchar był jedyną szansą na chwilowe wyrwanie się z przeciętności to bardziej przeżywałem losowania i wizję odpadnięcia. Prędzej czy później i tak trafilibyśmy na kogoś mocnego. No i jak się ma mocną drużynę to szybkie odpadnięcie z PP smuci ale nie jest tragedią. A może nawet i pomóc w koncentracji na grze o dużą stawkę w lidze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)