Proces lustracyjny Agaty Kowalskiej opuścił cyber świat
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-03/1774121039-734.png[/img]
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
[quote]#post1716806 ... Bóg wybacza CRACOVIA nigdy.Niech Kobieta wyjaśni tą kwestię z wywiadu....albo niech wyp......[/quote]
Kamaz, mam rozumieć, że Cracovia nie wybacza Platkowi?
Może inaczej: idziesz z poważnym problemem zdrowotnym do najlepszego chirurga, ale dowiadujesz się, że gościu jest za wisłą. Unosisz się honorem i wychodzisz?
Ja milczałem, kiedy trybuny wywaliły z roboty laskę, która miała być u nas szefową marketingu. Milczałem, tzn. godziłem się na to, dlatego, że takich - ale bez gts-owskiej zmazy - można było znaleźć na pęczki. Tu mamy inną sytuację. Właściciel bierze do odpowiedzialnej roboty najlepszego fachowca, jaki był na rynku. Nie sądzę, żeby zmienił decyzję.
Zupełnie inną kwestią jest to, że pani Agata Kowalska mogłaby - kiedy tylko pojawiły się te informacje o jej sympatiach - oświadczyć, że te jej młodzieńcze sympatie nie mają absolutnie żadnego przełożenia na kwestie zawodowe. To byłoby fair.
Dodam, że do niedawna mieliśmy na tym stanowisku "zagorzałą kibickę Pasów", która "zawsze Cracovię ma w sercu". Jak się skończyła ta miłość, wszyscy wiemy. Wolałbym więc, żeby przewodnicząca Rady Nadzorczej nie robiła szemranych interesów na majątku spółki. I wolę fachowe działania od słów rzucanych na wiatr.
Może będzie jak syn marnotrawny.
@niegramotnyj#21907
A do kogo jest transparent kierowany ? Do Platka czy to tej co woli drugą stronę błoń ?
No ale czego się spodziewasz po tych transparentach? Że Nawrocki zrezygnuje z prezydentury, a Kowalska z przewodniczenia Radzie Nadzorczej? Nie liczyłbym ani na jedno, ani na drugie. Uważam, że trybuny dały jej do zrozumienia, że im się to nie podoba - OK. Ale na tym bym sprawę zakończył, a Ty zdaje się chciałbyś to ciągnąć dalej. Moim zdaniem to nie ma sensu.
@niegramotnyj#21907
Chciałbym żeby się określiła że nie jest za gts i tyle,dla mnie aż tyle.
Nie che psa(Suki)w Gabinetach.
- Edytowany
[quote]#post1716829 ... Ja milczałem, kiedy trybuny wywaliły z roboty laskę, która miała być u nas szefową marketingu....[/quote]
Pozwolę sobie na małe wtrącenie w tym temacie.
Owa "laska" ...jakby to ująć najprosciej...to zła kobieta była. I bardzo dobrze się stało, że ją "trybuny" wywaliły.
Co do nowej Przewodniczącej Rady Nadzorczej.
Z jej życiorysu wynika, iż w sporcie, piłce noźnej jest dlugo. I zna specyfikę piłki nożnej. I pochodzi z Krakowa, miasta Derbowego. I wie co i kto to wisła i Cracovia. Więc to, że udzieliła wywiadu, w którym opowiada o tym, jak ojcu na złość zrobiła idąc na drugą stronę Błoń, to ok, ma prawo do ekshibizjonizmu na antenie. Ale kiedy zostaje Przewodniczącą RN w Cracovii i smaruje tekst o barwach, ...ŁKSu...to niech nie liczy na przychylność kibiców, bo wie jak to jest w jej "ukochanym"mieście, miescie derbowym, ze Swiętą Wojną na czele.
Chyba mi jakiś wątek umknął. Co napisała o barwach ŁKSu?
Ubrała sie w nie...
[quote]#post1716852 Chyba mi jakiś wątek umknął. Co napisała o barwach ŁKSu?[/quote]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-03/1774126518-405.jpg[/img]
Wybór kolorów nieprzypadkowy...
Tym razem - w odróżnieniu od chciwej baby z Reymonta - mam wrażenie, że można wykazać więcej zrozumienia. Oby oddała się całym sercem pracy dla Cracovii
- Edytowany
[quote]#post1716853 Ubrała sie w nie...[/quote]
Byłby ŁKS gdyby czapkę Santa ubrała…albo białe skarpetki.
A poważnie- bez przesady; [i]w biel i czerwień stroi się.[/i] Szukacie kwadratowych jaj.
Zesrałem się ze śmiechu po przeczytaniu ustępu o "najlepszym fachowcu na rynku" w odniesieniu do randomowej korpoprawniczki z czterech liter xD
No ale zero zdziwień, docent jak zwykle na innej planecie xD
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-03/1774132303-246.png[/img]
Spoko. Każdy dobry prawnik na luzie odzyska 4ha w Cichym Kąciku od "Ballada o Cichym Kąciku i Elżbiecie Filipiak", a potem jeszcze z rozpędu... zadupcy Wielicką 🤪
To jest oczywiście subiektywna opinia bo każdy ma swoje odczucia względem nienawiści do tamtych więc to co napiszę każdy może zupełnie inaczej odbierać.
Barwy ŁKS - już bez przesady - może nie ma białej spódniczki... :) ja byłem ostatnio w szarej bluzie..
Kibicowanie - na razie to takie palcem po wodzie pisanie czy realnie im kibicuje czy czuła sentyment itp.
Wielu ludzi, którzy zapewne teraz wykrzykują "jebać gts" zapewne te ponad 20 lat temu w meczach z Schalke im kibicowało ale żeby była jasność nie mam tutaj na myśli Krakusów a ludzi z innych części Polski ale tylko chciałem pokazać zmienność :)
Kolejna sprawa - jeśli w środowisku Cracovii co chwilę ktoś będzie obrywał, że założył barwy ŁKS, że pracował w Widzewie czy gdzieś tam to ten klub nigdy nie będzie czołowym w Polsce.
To nie są czasy kibicodziałaczy i wiele osób pracuje raz tu, raz u nich.
Do tego wchodzi ktoś nowy, nie zdążył nic spierdolić i już afery medialne. Zaraz nikt tu nie będzie chciał przyjść chyba , że świeżak albo ktoś kogo nikt nie chce.
W pewnym sensie rozumiem, że osoba pokroju Miszalskiego odpada bo była zadeklarowana i jeździła na mecze odpada ale takich pewnie dużo nie będzie bo kto z jasno zadeklarowanych kibiców sąsiadki chciałby pracować w Cracovii? Mało kto i w drugą stronę. Reszta to są kibice przez małe "k" lub wcale tylko kiedyś jarali się obecnością na meczu jak w kinie.
Wiem, tzn rozumiem, że każdy z Was ma inne odczucia ale w profesjonalizacji klubu chyba to nie pomoże.
Pomijam zupełnie kompetencje tej Agaty bo ich nie znam.
[quote]#post1716856 [quote]#post1716852 Chyba mi jakiś wątek umknął. Co napisała o barwach ŁKSu?[/quote]
Wybór kolorów nieprzypadkowy...[/quote]
Koszulka albo szalik by parzył ,jak diabła święcona
woda
Bez przesady. Jesli sympatyzuje z psami to udawanie teraz wielkiej pasiaczki było by żenujące. Niech se tam chodzi i trzyma łapę za awansem. Po prostu niech u nas nie pracuje.
[quote]#post1716856 [quote]#post1716852 Chyba mi jakiś wątek umknął. Co napisała o barwach ŁKSu?[/quote]
Wybór kolorów nieprzypadkowy...[/quote]
W sensie, że czerwona spódnica, biała bluzka, niebieskie oczy? 😁
Rozumiem Koziołku że z radością przyjmiesz przewodniczącego zarządu Lecha warszawiaka legionistę profesjonalistę.
[quote]#post1716870 Zesrałem się ze śmiechu po przeczytaniu ustępu o "najlepszym fachowcu na rynku" w odniesieniu do randomowej korpoprawniczki z czterech liter xD
No ale zero zdziwień, docent jak zwykle na innej planecie xD[/quote]
Dla mnie z tego posta wynika, że się zesrałeś. No dobra, każdy orze, jak może.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)