mamy takich partnerów jacy chcą rozmawiać z takimi nic nie znaczącymi w europejskiej piłce klubami jak w tej chwili niestety my ...
może moje wnuki doczekają czasów, że inaczej będziemy postrzegani na świecie ...
ja raczej juz nie ...
zważywszy, że całe moje kibicowskie pasiaste życie ( od czerwca 1982 ) czekam na mistrza ...
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Platek ma kwit, ale to mentalny gołodupiec bez ambicji, co pokazują jego "inwestycje" w piłkę nożną. Z deszczu pod rynnę.
Żebyśmy nie musieli Basztowej 2 robić...
Na taki rodzaj komunikacji, albo jej brak to ja nie wiem kto na to wpadł i co miał w głowie.
Nie do końca rozumiem co oni myśleli że będzie cisza? Jedyne na co zasługują jak narazie to brak zaufania.
Ciekawe czy zastanie kiedyś normalność w tym klubie, ale mam wrażenie że raczej nie.
Niestety bez żadnych wypowiedzi - komentarzy Pani Elżbiety i Platka o przyszłości i co w zasadzie się stało w klubie ? Nie wiemy nic. Jedno jest pewne, ze 2-3 zawodników z pierwszego składu może już nie zagrać na wiosnę. Poza kontuzjami, to Filip, Maigard i Otar chcą odejść teraz. Maigard na 99% pójdzie jeśli nowy klub da teraz jakieś pieniądze za niego. Bez kontraktu aktualnie teraz nie możemy nikogo ściągnąć, bo wszyscy zawodnicy maja umowy do czerwca. Raczej wypożyczymy jakiś zawodników z opcja wykupu. Skład jaki widzieliśmy dziś w sparingu przedstawia dzisiejszy stan posiadania. I jak można było zobaczyć, nie mamy kim nawet straszyć. Nadzieja w tym, ze będą dobrze przygotowani motorycznie i bez trudu się utrzymamy na wiosnę. Ale ja już nie liczę realnie na nic więcej. Takie są niestety fakty. Dobry piłkarz za mniej niż 25-40 tys. EUR nie przyjdzie do nas grać. Konkurencja w lidze nam z każdym dniem odjeżdża coraz bardziej. Ale najważniejsze, ze będzie tanio...
Skąd informacje znowu o Otarze i Maiigardzie ? Skąd wy to do chuja bierzecie
[quote]#post1706112 ... Niestety bez żadnych wypowiedzi - komentarzy Pani Elżbiety i Platka o przyszłości i co w zasadzie się stało w klubie ? Nie...[/quote]
????? Przeciez bylo spotkanie Eli z kibicami gryp kibicowskich.. mieli możliwość zapytać dopytać... wiec gdzie oni teraz sa?? Czemu nikt nigdzie nie mówi o tym co bylo na spotkaniu? Kmwtw a resztę jebac.... proste..tu tez sie pojawiły odpowiedzi zebys zapytał kolegi jakiegos co byl... wiec zapytaj to Ci opowie...
[quote]#post1706112 ... Skład jaki widzieliśmy dziś w sparingu przedstawia dzisiejszy stan posiadania. ...[/quote]
Niezupełnie. Nie grali Kameri, Sutalo i Charpentier (tydzień przerwy na leczenie drobnej kontuzji) oraz trzej zawodnicy z ważnymi kontraktami: Maigaard, Kakabadze i Stoilkovic. Z nich trzech Maigaard może odejść za darmo po w czerwcu po wypełnieniu kontraktu, raczej wysokiego, lub zostać sprzedany teraz, jeżeli na celowniku jest równie dobry zamiennik (a jak nie, to nie). Trener widzi, jak zawodnik angażuje się w treningi, rozmawia, obserwuje sytuację - może być tak, że w obliczu trochę słabszej formy Maigarda pod koniec rundy uzna, że lepiej sprzedać. Zobaczymy.
Sytuacja Kakabadze jest niejasna, pojawiły się plotki na forum i nigdzie indziej. Sytuacja Stoilkovicia jest natomiast jasna: ma ważny kontrakt do 2028, nie ma najmniejszego powodu, żeby go sprzedawać "bo chce" za paczkę frytek.
Jeszcze bardziej jasne wydaje się, że pani Filipiakowa wpakowała się niechcący w bagno. Po co było wyrzucać Dróżdża TERAZ? On odpowiadałby za ewentualną wtopę w tym oknie transferowym, jak zawsze zimą - trudnym.
[quote]#post1706115 Skąd informacje znowu o Otarze i Maiigardzie ? Skąd wy to do chuja bierzecie[/quote]
Przecież to jest Jasne. Piast zdobył w tej dekadzie mistrza, a my nie, a Rakoczy nie będzie naszym napastnikiem. Czego Ty właściwie nie rozumiesz?
[quote]#post1706119 [quote]#post1706115 Skąd informacje znowu o Otarze i Maiigardzie ? Skąd wy to do chuja bierzecie[/quote]
Przecież to jest Jasne. Piast zdobył w tej dekadzie mistrza, a my nie, a Rakoczy nie będzie naszym napastnikiem. Czego Ty właściwie nie rozumiesz?[/quote]
NAJGROSZE JEST TO ZE OSTATNIO niczego kurwa nie rozumiem co się u nas dzieje jak większości tutaj forumowiczów. Moglibyśmy książkę napisać co się odpierdala od początku roku z plotkami...
Czekam cierpliwie i ludzie też czekajcie..
Nic innego nam nie pozostalo. A snucie teorii każdego z nas i pisanie tutaj wkurwia tak samo . Ja czekam 🙄
No to czekaj.
NIe dziwne, że piłkarze widząc burdel w biurach już się rozglądają z opcją ewakuacji. Bez gospodarza nikt nie będzie wierzył projekt.
[quote]#post1706121 [quote]#post1706119 [quote]#post1706115 Skąd informacje znowu o Otarze i Maiigardzie ? Skąd wy to do chuja bierzecie[/quote]
Przecież to jest Jasne. Piast zdobył w tej dekadzie mistrza, a my nie, a Rakoczy nie będzie naszym napastnikiem. Czego Ty właściwie nie rozumiesz?[/quote]
NAJGROSZE JEST TO ZE OSTATNIO niczego kurwa nie rozumiem co się u nas dzieje jak większości tutaj forumowiczów. Moglibyśmy książkę napisać co się odpierdala od początku roku z plotkami...
Nic innego nam nie pozostalo. A snucie teorii każdego z nas i pisanie tutaj wkurwia tak samo . Ja czekam 🙄[/quote]
Nie chodzisz na spotkania z Ela to wiedziec nie musisz... 😉 😉 😉 😉
[quote]#post1706132 [quote]#post1706121 [quote]#post1706119 [quote]#post1706115 Skąd informacje znowu o Otarze i Maiigardzie ? Skąd wy to do chuja bierzecie[/quote]
Nic innego nam nie pozostalo. A snucie teorii każdego z nas i pisanie tutaj wkurwia tak samo . Ja czekam 🙄[/quote]
Nie chodzisz na spotkania z Ela to wiedziec nie musisz... 😉 😉 😉 😉[/quote]
Zaraz tu jakiś kumaty wyskoczy (ten sam, który protestował przeciwko odwołaniu Dróżdża), że wszystko jest pod kontrolą, a problemem są narzekacze ;)
[quote]#post1706132 [quote]#post1706121 [quote]#post1706119 [quote]#post1706115 Skąd informacje znowu o Otarze i Maiigardzie ? Skąd wy to do chuja bierzecie[/quote]
Nie chodzisz na spotkania z Ela to wiedziec nie musisz... 😉 😉 😉 😉[/quote]
Mam nadzieję że ty chodzisz i możesz napisać coś mądrego żebysmy nie musieli się wkurwiac. A jeśli nie to wsadź sobie takie teksty w 4 litery :)
Ja mam wyjebane w układy w ukladziki zarobkowe z prezesami ... Dobrze wiesz kto tam chodzi i po co.. a jak nie wiesz to znaczy ze wlasnie w 4 literach byłeś i 5 liter widziałeś...
Ale Panowie grypsujecie ;) Polecam przyjąć stan "wywalonych jajec".
A kiedy spotkanie pożegnalne z kcem?? Wiecie?? Piątek?? Sobota?? Aaaa zapomniałem... znów tylko "kumaci" wiedza kiedy..
[quote]#post1706137 A kiedy spotkanie pożegnalne z kcem?? Wiecie?? Piątek?? Sobota?? Aaaa zapomniałem... znów tylko "kumaci" wiedza kiedy..[/quote]
"jak nie wiesz to znaczy ze wlasnie w 4 literach byłeś i 5 liter widziałeś..."
Chuj mnie obchodzą spotkania organizowane po cichu i dla 20 osób i biznesowe
Wolałbym konferencje Platka,albo Pani Filipiak bo jak się webrała na Panią prezes niech przemawia..... Jak do Boniek mówi masz rower to pedałuj.
[quote]#post1706138 [quote]#post1706137 A kiedy spotkanie pożegnalne z kcem?? Wiecie?? Piątek?? Sobota?? Aaaa zapomniałem... znów tylko "kumaci" wiedza kiedy..[/quote]
"jak nie wiesz to znaczy ze wlasnie w 4 literach byłeś i 5 liter widziałeś..."[/quote]
Spotkanie pożegnalne układów i ukladzikow takze nic nie pomyliłem.. zwykli nie kumaci i bezinteresowni nie musza wiedzieć jak sie zarabia na klubie 😉😉😉 jesscze by tez chcieli 😂🤣🤣🤣
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)