Najbardziej mi żal kolegi co jechał przez całą Polskę
-
-
Cracovia 3 - 4 GKS Katowice, sobota 9 listopada 2024, 14:45
- Edytowany
[quote]#post1651044 @Antoine#30209 a co niby miał zrobić? Zobaczymy jak pójdzie Madejskiemu w Warszawie[/quote]
Ruszać się, wychodzić do piłek, nie tylko liczyć na swoich obrońców. Popatrz na Kudłę, ile im wybronił, a ile Ravas nam. Jakby chociaż we dwóch sytuacjach zachował się lepiej, reagował, to pokuszę się o stwierdzenie, że jeśli nie 3, to na pewno 1 punkt został by u nas.
Poza tym nie ma co porównywać k*rew z Warszawy i Katowic, bo to inny poziom jednak, a i Ravas gra od początku sezonu i jest w trybie meczowym cały czas. Jednak wolałbym zaryzykować z Madejskim i dać mu szansę.
- Edytowany
Kubeł zimnej wody, kolejny mecz jak gramy paździerz (tylko Lechia skandalicznie słabiutka).
Jak nie stracimy w tym sezonie 15 bramek z wyplutej piłki przed pole której nikt nie zbiera (ew przebitek) to nie jesteśmy Cracovią.
W obronie kryminał dzisiaj, podania diagonalne w lini w obronie to jest spierdolka w juniorach taka że koniec, my w tym chyba upatrywaliśmy jakiś schemat dzisiaj. Wielbłądy indywidualne też nie pomogły.
- Edytowany
Jakby Lechia grała w 11 to też byśmy tego nie wygrali.. coś się zacięło ..tak miało być pięknie i podium.. gks katowice co to kurwa jest ? ..ten skład zbieraniny huj wie skad.. Co my zrobiliśmy..
Po prostu brak mi słów mam taki niedosyt kurde mogło być 3 -3 ,ale Nie będę na piłkarzy nic złego pisał bo ten
zespół emocje meczowe daje niesamowite naprawdę kto na mecze nie chodzi niech żałuję taka gra i wiara w piłkarzy ostatnio chyba 20 temu była,mieć nadzieję że to nie pęknie.
Szkoda tego punktu wyszarpanego w końcówce, z drugiej strony pierwsza połowa przespana, szkoda że Rózga nie przyciął tej główki w pierwszej połowie na 1-0 i wówczas mecz mógłby się inaczej potoczyć. Niestety nie dało się dziś nawet zremisować mając dziś w składzie takich "wirtuozów." jak Ravas, Jurgas czy Sokołowski.. Szkoda mecz dzisiejszy w dużym stopniu zweryfikował nasze marzenia o pudle w tym sezonie.
I zapomniałem o jednym Biedrzycki bardzo dobra zmiana, asysta , dobry wślizg w defensywie dzisiaj mi się podobał
Na chłodno 2h po meczu
Widać że brakuje z 2/3 kocurów zwłaszcza w obronie przy tej ilości kontuzji+ środek pola taki Klich za Sokołowskiego
Wyniki i tak mamy nad stan, trzeba liczyć na 6 punktów w pozostałych 3 meczach żeby zachować dystans do czołówki
Później dobre transfery i można próbować powalczyć o pudło w tym sezonie
Głowa do góry wszyscy na tym forum przed 1 meczem wzięlibyśmy 29 punktów po 15 kolejkach w ciemno
Na sek A i B doping był fajny oby tak dalej.ta 4 bramka mnie wykańcza...
[quote]#post1651082 I zapomniałem o jednym Biedrzycki bardzo dobra zmiana, asysta , dobry wślizg w defensywie dzisiaj mi się podobał [/quote]
I oddał za darmo piłkę w 95 min z czego padła bramka, no super zmiana.
Rózga, Hasic beż formy
Sokołowski tragedia.
Boki obrony słabe
Jedyne Maigaard ciągnie ten zespół ale on nie da rady sam strzelać,asystować i wracać do obrony.
I ręcznik w bramce.
Na dziś potrzebujemy
Bramkarza
2 stoperów
Wahadłowych
2 pomocników do środka
I napastnika
No i smutny powrót nad morze... Ale co ten Sylwestrzak odpierd...ł... Nie panował kompletnie nad meczem.
A Rivasa mam dość. Niech wraca Madejski.
[quote]#post1651095 No i smutny powrót nad morze... Ale co ten Sylwestrzak odpierd...ł... Nie panował kompletnie nad meczem.
A Rivasa mam dość. Niech wraca Madejski. [/quote]
Współczuję, ja mam łacznie tylko 1.5h jazdy w pociągu i mnie dalej terepie i średnio mam ochotę na cokolwiek.
Była okazja Hasića na 2:2, miał piłkę po koźle na lewej nodze, nie trafił. Była szansa Kallmana, ale Kudła wybronił. Z przebiegu gry nie zasłużyliśmy na porażkę, czasem się zdarza i można by ją jakoś wytłumaczyć sobie w głowie. Ale nie w takich okolicznościach. To co ta pała z gwizdkiem wyprawiała, to ile sytuacji na korzyść GieKSy widział i ile sytuacji dla nas nie widział, bądź nie chciał widzieć, to jak perfidnie przymykał oko na ordynarna gre na czas, to ciężko policzyć. Smutne i karygodne, że nikt z sędziów nie poniesie za to odpowiedzialności. Nam punktów to nie przywróci, ale przynajmniej na przyszłość nikt nie byłby zmuszony oglądać taką żenadę
Jak można, wisła, stracić 4 gole u siebie.
Kiedy takie coś ostatnio miało miejsce?
[quote]#post1651101 Jak można, wisła, stracić 4 gole u siebie.
Kiedy takie coś ostatnio miało miejsce?
[/quote]
Rok temu w grudniu, Cracovia 4:4 ze śmierdzielami było.
Sylwestrzak by nie dał kartki bramkarzowi nawet jakby mu nacharkał do ucha.
Ravas wygląda jakby wchodził na boisko za karę. 60 minuta, przegrywamy 2:3 łapie piłkę i zamiast uruchomić szybką kontrę spowalnia, spowalnia, spowalnia... i wybija na środek gdzie stoi 3 żółtych. No kurwa.
Inna sprawa, że Kroczek znów wymyślił jakaś super taktykę atakowania wyłącznie przez 7 minut każdej połowy. Wtedy GKS nie wiedział co robić i wybijał po autach więc... cofnęliśmy się na połowę i czekaliśmy na gongi (skutecznie). Totalna głupota.
No ale o wyniku zdecydował i tak fakt że jeden zespół grał z bramkarzem pajacem, a drugi bez,
Jagiellonia dostała od nas 2:4, ale się podniosła. Trudno, my też musimy.
- Edytowany
[quote]#post1651088 [quote]#post1651082 I zapomniałem o jednym Biedrzycki bardzo dobra zmiana, asysta , dobry wślizg w defensywie dzisiaj mi się podobał [/quote]
I oddał za darmo piłkę w 95 min z czego padła bramka, no super zmiana.
[/quote]
Nie widziałem co to za kretyn nie wyjebał piłki w pole tylko pięknie podał do gieksiarza. To nic, że to było po faulu na naszym i akcja powinna być przerwana. I VAR zresztą bramkę powinien odwołać.
Ale chuj, W pół ślepy z gwizdkiem i w pół ślepy przed ekranem zrobili co trzeba byśmy cwelom nie odskoczyli.
Uważnie nie oglądałem ale całkiem tragedii nie było. Choć chwilowe bylejakości i brak szybkiej wymiany piłki czasami zrobiły swoje. Okazji do strzelenia też było niemało. Przegrane niefartownie, przy skandalicznym sędziowaniu.
Jestem wściekły i niestety pełen obaw o mecz w warszawie. Ale tam znów im zrobimy kuku bo nam się ostatnio z nimi nie gra najgorzej niezależnie od formy.
[quote]#post1651098 [quote]#post1651095 No i smutny powrót nad morze... Ale co ten Sylwestrzak odpierd...ł... Nie panował kompletnie nad meczem.
A Rivasa mam dość. Niech wraca Madejski. [/quote]
Współczuję, ja mam łacznie tylko 1.5h jazdy w pociągu i mnie dalej terepie i średnio mam ochotę na cokolwiek.
Była okazja Hasića na 2:2, miał piłkę po koźle na lewej nodze, nie trafił. Była szansa Kallmana, ale Kudła wybronił. Z przebiegu gry nie zasłużyliśmy na porażkę, czasem się zdarza i można by ją jakoś wytłumaczyć sobie w głowie. Ale nie w takich okolicznościach. To co ta pała z gwizdkiem wyprawiała, to ile sytuacji na korzyść GieKSy widział i ile sytuacji dla nas nie widział, bądź nie chciał widzieć, to jak perfidnie przymykał oko na ordynarna gre na czas, to ciężko policzyć. Smutne i karygodne, że nikt z sędziów nie poniesie za to odpowiedzialności. Nam punktów to nie przywróci, ale przynajmniej na przyszłość nikt nie byłby zmuszony oglądać taką żenadę [/quote]
Z drugiej strony jak już trochę ochłonąłem (siedze pod dworcem, pociąg przed 22.00, a chłodno jest) to napiszę, że mimo wyniku mecz był jednak pełen emocji! Kallman jest liderem strzelców ekstraklasy (z Rochą). Teraz wyjazd do Warszawy, a Kroczek jeszcze dwóch meczów z rzędu nie przegrał. No nic idę sobie kupić jakąś małpkę na rozgrzanie, bo potem zdaje się jest w Krakowie prohibicja, chociaż nie wiem od której.
Oglądałem obszerny skróty,wolnego dla GKS przy pierwszej bramce nie było,sędzia nie panował nad meczem,a co do gry gramy mega ofensywnie a obrona to sito,jugas bez formy,nie ma kto grać ....w obronie ,Ravas raczej słabe ma mecze ale dziś raczej miał ciężkie gole do wyciągnięcia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)