[quote]#post1646108 [quote]#post1646105 Dawać te 36 jeszcze ale to już!!🫣🤯[/quote]
Przecież jutro padnie 11k, pojutrze pewnie 13k, więc po co zaklinać te 10k. W każdym innym meczu owszem, to było by bardzo miłe zobaczyć 10k na liczniku nie w dniu meczu, ale w tym przypadku to nie jest sufit. Te dostępne 13337 końcem tygodnia się wyprzeda [/quote]
Jutro, jak zwykle, przekręcą licznik i będzie dodatkowe dwa lub trzy tysiące biletów.
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
- Edytowany
[quote]#post1645982 Hej wlasnie zakupilem 2 bileciki na meczycho. Wybieram sie w barwach Lecha na ten mecz jako piknik. Czy takie zachowanie jest dopuszczalne ? :) Pytam bo moja przygoda w kibicowaniu ekstraklasy dopiero sie zaczyna . Duzo rodakow mnie ostrzega zeby nie chodzic w obcych barwach po Krakowie ale wydaje mi sie ze ludzie przesadzaja.
[/quote]
Przez 360 dni w roku nic Ci się nie stanie. Jak idziesz z kolegą to śmiało, Twój wybór Twoja przygoda. Ale jak idziesz z partnerką lub dzieckiem to warto barwy schować pod kurtkę / do plecaka i wyjąć dopiero pod stadionem bo nie jest im takie ewentualne wspomnienie potrzebne.
Baw się dobrze i zdaj po meczu relację z wrażeń.
[quote]#post1646109 A jak się sprzedaje sektor widmo H3? Zakład, że na 96h przed meczem będą na niego jeszcze bilety?
Jak coś to zakładam się z pierwszymi trzema chętnymi Forumowiczami i realizuję zakład tj. przynoszę flaszki od razu przed meczem z Lechem. Oferta ważna do jutra do północy.[/quote]
kiedyś na jakiś niszowy mecz ze słabą frekwencją Pucharu Polski np trzeba zrobić happening i wypelnic w 100% ten sektor
Z sektorem H3 problemem jest cena o ile widoczność jest tam całkiem dobra to usytuowanie w rogu nie zachęca…
Bo wydając tyle za bilet można znaleźć dużo atrakcyjniejsze miejscówki i ot cały problem rozwikłany
Trzeba urządzić na H3 tzw antymłyn - 90 minut śpiewania o tym jak prowadzi się sąsiadka. Będzie komplet co mecz.
Kiedyś, około 10 lat temu, oglądałem derby z sektora H3. Nie kupiłem wcześniej biletu, bo miałem iść do pracy. Po czym w dniu meczu okazało się, że dam rady pójść na mecz. Podjechałem kilka godzin przed meczem, okazało się, że jest jeszcze kilkanaście biletów na H3. Kupiłem.
W meczu było 1-1, Saidi zmarnował pod koniec meczu setkę. Z tego co pamiętam z H3 to stamtąd nie widać sektora gości. Było tam wtedy kilku psiurów na partyzanta.
Nie widać sektora gości, połowy I oraz 1/4 boiska :D
[quote]#post1646109 A jak się sprzedaje sektor widmo H3? Zakład, że na 96h przed meczem będą na niego jeszcze bilety?
Jak coś to zakładam się z pierwszymi trzema chętnymi Forumowiczami i realizuję zakład tj. przynoszę flaszki od razu przed meczem z Lechem. Oferta ważna do jutra do północy.[/quote]
Jeśli ktoś się zastanawia czy wejść w ten zakład to taka mała wskazówka ode mnie.
Jest ostatni mecz sez. 22/23 z Wisłą Płock, mam "odebrać" wygraną od axe, obejrzeć mecz, wrócić do domu i jechać do teściowej.
Do domu wracam nad ranem, zgubione 300 zł i dwa telefony ( odzyskane 😅 ), odlewam się w kuchni i słyszę od starej że tak to jeszcze nie odjebałem nigdy 😎. Czy było warto ? Pewnie kurwa że warto !
- Edytowany
H3 - Sektor Zbłąkanych Dusz
[quote]#post1646153 Nie widać sektora gości, połowy I oraz 1/4 boiska :D
[/quote]
idealna miejscówka, jak na Siedleckiego przed remontem!
[quote]#post1646153 Nie widać sektora gości, połowy I oraz 1/4 boiska :D
[/quote]
Zgodzę się, że przez dach nie widać sektora gości i naszego rodzinnego, ale cały plac gry nic nie zasłania.
- Edytowany
Do wyprzedanego sektora D, niniejszym dołącza sektor B:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/obraz-png-30752022.png[/img]
Edit: Sektor E dołącza:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/obraz-png-09331945.png[/img]
A3 też wygląda jakby chciał przejść na szarą stronę mocy.
Za moment i E się wyprzeda (5 sztuk). Zastanawia mnie, dlaczego relatywnie tak słabo schodzą bilety na A1 i A2
Bo jest od Kraszewskiego.
Pasiacy idą sercem i wolą iść na mecz od Kałuży 😉
No to na B będzie gorąco ;)
0 11.15 na stronie dostępnych było 2639 biletów. Na 3 dni starczy?
Oprócz sektorów wyprzedanych jest 5 sektorów z iliścią dostępnych miejsc mniejszą niż 5. A, że są to głównie miejsca pojedyncze, to trudno je będzie sprzedać.
- Edytowany
Trzeba będzie zrobić kiedyś najazd na H3 forumowy:
Przy kracie ( kończącej sektor) wiadomo kto
W czapce Chelsea wiadomo kto,
paru w bluzach hokejowych też się bez trudu rozkmini, chłopaki od ciepłej wody będą parować a sekcja sportowa będzie miała krew na butach…
@staban#4107
Może na Motur?
[quote]#post1646173 0 11.15 na stronie dostępnych było 2639 biletów. Na 3 dni starczy?
Oprócz sektorów wyprzedanych jest 5 sektorów z iliścią dostępnych miejsc mniejszą niż 5. A, że są to głównie miejsca pojedyncze, to trudno je będzie sprzedać.[/quote]
Kto nie zdarzy kupić ten gapa..
- Edytowany
[quote]#post1646156 [quote]#post1646109 A jak się sprzedaje sektor widmo H3? Zakład, że na 96h przed meczem będą na niego jeszcze bilety?
Jeśli ktoś się zastanawia czy wejść w ten zakład to taka mała wskazówka ode mnie.
Jest ostatni mecz sez. 22/23 z Wisłą Płock, mam "odebrać" wygraną od axe, obejrzeć mecz, wrócić do domu i jechać do teściowej.
Do domu wracam nad ranem, zgubione 300 zł i dwa telefony ( odzyskane 😅 ), odlewam się w kuchni i słyszę od starej że tak to jeszcze nie odjebałem nigdy 😎. Czy było warto ? Pewnie kurwa że warto !
[/quote]
Dziękuję. Zupełna normalka. Po każdym meczu u siebie ktoś ma różne takie dziwne przygody...
Sponiewierać mogła Ciebie zwłaszcza gościna na Mosiek Sector, bo tam się grzeje przez 90 minut i są dobrzy zawodnicy. Poza tym uczciwie następnego dnia pytałem o samopoczucie. Szkoda, że od tamtego czasu (no i ani razu wcześniej!) się nie wiedzieliśmy 🤪
Dla jasności: przegrany/wygrany zakład (oczywiście zmultiplikowany) wlewamy zawsze do żołądka, a nie chowamy za pazuchę.
Edit:
Na Lecha RZ1975 przychodzi z przegraną flaszką w "zastępstwie" wrzo.ksc. Niech nie umawia się z teściową na następny dzień ☠️
Muszę się przyznać że powodem przez którego A3 nie jest szare jestem ja i mój poranny pomysł zamiany miejsca
jutro/piątek SOLD OUT. Coś pięknego.
[quote]#post1646189 jutro/piątek SOLD OUT. Coś pięknego. [/quote]
Dziś sprzedaż troszkę wyhamowała, dlatego wydaje mi się, że bardziej piątek/weekend sold out, ale i tak będzie to niespotykana sytuacja, oby sukcesywnie kontynuowana
Niespotykana sytuacja od lat, nawet na derby bilety tak szybko nie poszly.
Widocznie potzreba czasem mocnego strzalu na poczatek w tym wypadku w przeważnie kibiców Lecha aby śnieżna kula ruszyła i jest ona w tym.momencie nie do zatrzymania.
Na nastepne mecze zwłaszcza z silnymi rywalami jest to sprawa do przemyślenia dla Zjednoczonej Cracovii. Zobowiazaxć osiedla i fc aby na początku kupowały już bilety i nie zostawiali tego na ostatnią chwile. Moze bedą uruchomione przez to następne pasiaste kule śniezne, oby.
Może nie będzie wyprzedane tylko uruchomią sprzedaż na J.
Coś mi chodzi po głowie, że kiedyś sprzedawali na J. Ale chyba tylko w POK w dniu meczu. Jeśli ktoś tez ma takie przebłyski w pamięci, albo lepiej pamięta to moż przypomni czy i kiedy coś takiego miało miejsce.
[quote]#post1646188 Muszę się przyznać że powodem przez którego A3 nie jest szare jestem ja i mój poranny pomysł zamiany miejsca[/quote]
Za karę ...pompujesz..;)
Dziś jeszcze z tysiąc pójdzie, na jutro zostanie 1500
[quote]#post1646184 [quote]#post1646156 [quote]#post1646109 A jak się sprzedaje sektor widmo H3? Zakład, że na 96h przed meczem będą na niego jeszcze bilety?
[/quote]
Dziękuję. Zupełna normalka. Po każdym meczu u siebie ktoś ma różne takie dziwne przygody...
Sponiewierać mogła Ciebie zwłaszcza gościna na Mosiek Sector, bo tam się grzeje przez 90 minut i są dobrzy zawodnicy. Poza tym uczciwie następnego dnia pytałem o samopoczucie. Szkoda, że od tamtego czasu (no i ani razu wcześniej!) się nie wiedzieliśmy 🤪
Dla jasności: przegrany/wygrany zakład (oczywiście zmultiplikowany) wlewamy zawsze do żołądka, a nie chowamy za pazuchę.
Edit:
Na Lecha RZ1975 przychodzi z przegraną flaszką w "zastępstwie" wrzo.ksc. Niech nie umawia się z teściową na następny dzień ☠️
[/quote]
"pokazuje: jestem" głosem D. Szpakowskiego
[quote]#post1646192 Może nie będzie wyprzedane tylko uruchomią sprzedaż na J.
Coś mi chodzi po głowie, że kiedyś sprzedawali na J. Ale chyba tylko w POK w dniu meczu. Jeśli ktoś tez ma takie przebłyski w pamięci, albo lepiej pamięta to moż przypomni czy i kiedy coś takiego miało miejsce.[/quote]
Było tak na derbach ale nie pamiętam w którym roku bo trochę czasu minęło 😁
- Edytowany
@axe#104 Litości, ja autem przyjeżdżam 185km i wracam po meczu, przed Kolejorzem tylko piwko. Kupię drugą flaszkę na pociąg do Gdańska, tam po powrocie nie będę się z teściową umawiał 😉
[quote]#post1646192 Może nie będzie wyprzedane tylko uruchomią sprzedaż na J.
Coś mi chodzi po głowie, że kiedyś sprzedawali na J. Ale chyba tylko w POK w dniu meczu. Jeśli ktoś tez ma takie przebłyski w pamięci, albo lepiej pamięta to moż przypomni czy i kiedy coś takiego miało miejsce.[/quote]
NIE, J jest wyłączone do końca roku. Potwierdzone info.
na J sprzedawali w meczu z Rakowem na koniec zeszłego sezonu
- Edytowany
[quote]#post1646198 @axe#104 Litości, ja autem przyjeżdżam 185km i wracam po meczu, przed Kolejorzem tylko piwko. Kupię drugą flaszkę na pociąg do Gdańska, tam po powrocie nie będę się z teściową umawiał 😉 [/quote]
OK, ale do Gdańska nie jadę. Będę tydzień po ablacji. Motor oglądam w szpitalu. Już trzy razy karetka do mnie przyjeżdżała, w tym dwa razy na wyjazdach Sekcji Turystyczno-Krajoznawczej (ostatni raz w ten weekend o północy aż pod Gorc). Nawet sex odpada 🤪
Mam nadzieję, że nie trafię na wiśloka i mi Gts nie wypali, bo będę miał Gts na sercu...
- Edytowany
@axe#104 No to przed GieKSą, na ten się umówmy zatem
[b]Edycja z 09.10.2024 o godz. 13:51 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1646188 Muszę się przyznać że powodem przez którego A3 nie jest szare jestem ja i mój poranny pomysł zamiany miejsca[/quote]
Co się odwlecze, to nie uciecze, A3 już szare:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/obraz-png-97410484.png[/img]
11k już, na luzie jutro sold out. No chyba że czekaja na jakieś listy grup na sektor rodzinny.
[quote]#post1646190 [quote]#post1646189 jutro/piątek SOLD OUT. Coś pięknego. [/quote]
Dziś sprzedaż troszkę wyhamowała, dlatego wydaje mi się, że bardziej piątek/weekend sold out, ale i tak będzie to niespotykana sytuacja, oby sukcesywnie kontynuowana[/quote]
Za chwilę mam nadzieję otworzą to, co zamknięte
Na dzisiejszej konfie z Polibudą była informacja ze dział analiz zapotrzebowanie na bilety na mecz z Lechem oszacował na 22k.
Sektor Dach chyba będzie uruchomiony...;)
- Edytowany
Kiedyś ludzie siedzieli na torze kolarskim teraz na dachu - znak czasów :)
EDIT:
Wlaśnie sobie zdałem sprawę że zapewne coraz mniej ludzi pamięta tor kolarski... ech ale ten czas leci
Ja tor kolarski pamiętam, ale kolarzy nie 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)