Puszcza jest bardzo niewdzięcznym przeciwnikiem, musimy my kibice stworzyć piekło. Nie ma zamulania. I nie będzie to mecz taki jak z Pogonią. Oni nie odstawia nogi a nawet będą grać bardzo ostro na granicy żółtej kartki. Dość taryfy jedziemy z nimi!!!
-
-
Puszcza Niepołomice vs Cracovia, sobota 21 września, 12:15
[quote]#post1642820 ... Taktyka ich polega na tym, żeby przeszkadzać przeciwnikowi w grze i wyprowadzać kontry...[/quote]
Coś mi to przypomina. Czeka nas fascynujący mecz.
- Edytowany
[quote]#post1642760 undefined[/quote]
Mamy Hasica i nie zawachamy się Go "użyć"
[quote]#post1642829 [quote]#post1642760 undefined[/quote]
Mamy Hasica i nie zawachamy się Go "użyć"
[/quote]
"Urzyć" Puszczy w rzyć.
Psia jucha, francowata mać tęgo dyszlem chrzczona, 😁 lejce mi się pojebały
Co do napinki Żubrów, myślę, że nie ma się co przejmować. Mieszkamy po sąsiedzku, nie tylko w tym samym województwie, ale naprawdę blisko. I szczerze nie ma powodu żeby rywalizację wynosić na wyższy, niezdrowy poziom, daleko poza boisko.
Oni pewnie wiedzą, że dużo sympatii u nas wzbudzili, wiadomo kiedy, wiadomo jak. Tym bardziej nie rozumiem jakiejś napinki i odcinania się od "innych krakowskich klubów".
Ostatecznie sami sobie wystawiają świadectwo. Nikt nie mówi o mega przyjaźni, z jednym sąsiadem pijesz i spędzasz wieczory, innemu tylko potrzymasz drzwi od windy albo zakupy pomożesz wynieść i nic więcej, a z jeszcze innym drzesz koty.
Proponuję ignorować napinki, co najwyżej po głowie się możemy popukać, jeśli będą zaczepiać
- Edytowany
[quote]#post1642801 Nie wiem kto pierwszy zaadoptował "Marsz Gwardii Ludowej " na potrzeby Cracovii , ale jak dla mnie to był straszny gamoń, no i oczywiście jako kretynizm musiał się przyjąć.
Zawsze nawiedziłem tej przyśpiewki, a jest ona już ze 40 lat?[/quote]
Strzelam, że to był Hoffi. Około 42 lata temu. Gamoń? Bardzo inteligentny facet. Cieszący się u wszystkich dużym szacunkiem. Romantyk, pasiasty idealista. Prawdziwy kolega i przyjaciel. Kawalarz, dobra dusza ekipy. Wyborowy, ba, lux chuligan na tamte czasy. Wizjoner i wychowawca. Potrafił wychować nas, młodzież, tak by mieć zawsze szacunek do starszych kibiców/hoolsów Cracovii (nieosiągalne w dzisiejszych czasach). Uwielbialiśmy go jako szczyle. To była prawdziwa przyjemność spędzać z nim czas w Cracovie, na dziesiątkach wyjazdów i podczas różnorodnych przygód niby zupełnie niezwiązanych z meczami. To m.in. Hoffiego "wychowankowie" doprowadzili, że Gts chodził po Cracovie kanałami i że Cracovia nie zginęła (wybory w KS Cracovia lub Grupa 100). Pasiasta legenda.
Rozumiem, ze jutro juz na D nie bedzie mozna kupic biletu? A na E ?
- Edytowany
Na E możesz kupić nawet teraz. Są dostępne dla każdego 45 zł, kobiety 20.
Kupować, nie ma na co czekać. Jutro mają być w kasach jak ktoś lubi tak po staremu...
[b]Edycja z 20.09.2024 o godz. 23:01 (scalono posty)[/b]
A i jutro kasy czynne będą od 10.00, a bilet będzie droższy o 5 zł. Rozumiem, że też online w dniu meczu. Czyli jeżeli ktoś chce oszczędzić piątaka to ma godzinkę.
Puszcza ostatnie 5 meczy 4 remisy i nawet bilans bramkowy mają 9:9 😂 jutro musi się to zmienić i nasze zwycięstwo.
Pora wstawać , szykować się do meczu 😀czas nie stoi .Mocne śniadanie i jedziemy po zwycięstwo .
- Edytowany
Ubierać szaliki, koszulki, płukać gardła do dopingu, zapowiada się Pasiasty dzień w Krakowie.
CRACOVIA PONAD WSZYSTKO.
Nocka skończona, dwie godziny snu i na meczyk można jechać
Filip im swoimi rajdami rozwieje obronę, a reszta dokończy dzieła. Liczę na 1-3 tym razem.
Bilety na E można kupic w kasach przed meczem ? (Miało mnie nie być ale jednak dam rade😁 )
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-09/image-png-68853252.png[/img]
Wg. "dziennikarza" przegląd sportowy.onet.pl (nie wiem co to jest), mecz gramy w Niepołomicach ma stadionie Puszczy.
No chyba,że pisała to maszyna, której muszą jeszcze parę śrubek podkręcać.
Nienawidzę meczów na kacu
Dlatego trzeba wygrać
[quote]#post1642878 Wg. "dziennikarza" przegląd sportowy.onet.pl (nie wiem co to jest), mecz gramy w Niepołomicach ma stadionie Puszczy. No chyba ,że pisała to maszyna, której muszą jeszcze parę śrubek podkręcać.[/quote]
Chyba pisał to dziennikarz w zastępstwie nie mający pojęcia w oparciu o podobne artykuły.
- Edytowany
[quote]#post1642878 Wg. "dziennikarza" przegląd sportowy.onet.pl (nie wiem co to jest)[/quote]
Przegląd Sportowy ma teraz tego samego (niemieckiego) właściciela co Onet, więc Onet przejął ich serwis internetowy. Zauważ, że jak wejdziesz teraz na [url=przegladsportowy.pl]przegladsportowy.pl[/url] to Cię przenosi na Onet.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)