[quote]#post1638679 Ale to było meczycho. Mamy lidera Pany !!!!
Ale jestem zachrypnięty.[/quote]
Zakładaj temat ma Randomiak!!!
-
-
Cracovia vs Gornik Zabrze, sobota 24 sierpnia, 17:30
Cieszy, że w drugim meczu z rzędu potrafimy odrobić straty z nawiązką. Wcześniej było to bardzo rzadko spotykane.
Odwrócilìsmy losy meczu i trzeba powiedzieć, że Górnik grał lepiej i zasłużenie wygrywał.
Brawo Pasy
[quote]#post1638704 Cieszy, że w drugim meczu z rzędu potrafimy odrobić straty z nawiązką. Wcześniej było to bardzo rzadko spotykane. [/quote]
Wcześniej przez wiele lat jak dostaliśmy bramkę było pozamiatane, ewentualnie jakiś wymordowany remis.
@PanP#38582
W uniwersum Pana Łazarka pierwsza połowa fla nich, druga dla nas ;)
[quote]#post1638699 [quote]#post1638690 @dangorka#5589 wrócił po 4 latach na forum!!![/quote]
@konserwa#515 na ambasadora akcji #Ściągaj(ZPowrotem)NaPasy 😉 [/quote]
Mam nadzieję, że choć trochę się przyczyniłem:P
Bez przesady. Za ogrodnika dużo odwracaliśmy w końcówkach.
Ja mam tylko jeden komentarz do tego meczu.. Cracovia jest fajna :)
- Edytowany
[quote]#post1638710 Odwrócilìsmy losy meczu i trzeba powiedzieć, że Górnik grał lepiej i zasłużenie wygrywał.
Brawo Pasy [/quote]
Panie P co Pan pie...sz:) było już napisane, że siedliśmy na nich jak ten łysy z internetu na aktorkach!
- Edytowany
@HC2008#6328
Nie ten ...xd
[b]Edycja z 24.08.2024 o godz. 22:49 (scalono posty)[/b]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000030416-jpg-70454746.jpg[/img]
[quote]#post1638720 [quote]#post1638710 Odwrócilìsmy losy meczu i trzeba powiedzieć, że Górnik grał lepiej i zasłużenie wygrywał.
Brawo Pasy [/quote]
Panie P co Pan pie...sz:) było już napisane, że siedliśmy na nich ten łysy z internetu na aktorkach![/quote]
Ok, druga połowa, ale pierwsza to Gornik górował.
Jak ja sie ciesze z tego zwyciestwa.
Brawo Pasy.
Brawo Pasy !!! Brawo Pasioki!! Mamy lidera trzeba to odpowiednio poukładać i będzie dobrze na długi czas!!!
13 punktów i czarny kot. Nie wierzę w przesądy. Zostańmy tam na zAWsze.
[quote]#post1638716 [quote]#post1638699 [quote]#post1638690 @dangorka#5589 wrócił po 4 latach na forum!!![/quote]
@konserwa#515 na ambasadora akcji #Ściągaj(ZPowrotem)NaPasy 😉 [/quote]
Mam nadzieję, że choć trochę się przyczyniłem:P[/quote]
Oczywiście, z dedykacją i zapomnianym podziękowaniem również dla Ciebie i @SaNtO#842 będzie wrzucony na forum raport statystyczny z tego meczu jak tylko Wyscout opublikuje :)
Zeby nie bylo tak pięknie i kolorowo, ponarzekam i odpalę tryb malkontenta:
1) Informacja o walentynkowej promocji na LEDach w pierwszej połowie - mam wielu fantastycznych przyjaciół i znajomych kibicujących, albo co najmniej sympatyzujących z Cracovią, mam też kilku z tej gorszej strony Błoń (wybaczcie) i jedno co ich łączy to że część z nich nie pamięta imienia kobiety z którą spędzili ostatnią noc, a co dopiero mówić o planach na pięć miesięcy do przodu, wpadka obsługi technicznej, ale...
2) ... skoro z jednej strony promuje się taką promocję to jak można do jasnej cholery kupić bilety na mecz z Pogonią? po wejściu na BOK widzę jedynie możliwośc kupna biletów na mecz z Górnikiem, albo 3paka na najblizsze mecze domowe (wliczając dzisiejszy mecz z żabolami) ... panowie i panie z marketingu, ja wiem że procent ludzi kupujących bilety z 3tygodniowym wyprzedzeniem jest minimalny ale i tak warto wykorzystać "efekt euforii" po takim meczu jak dzisiaj i możliwie najbardziej jak tylko się da ułatwić kupno biletów na następny mecz LIDERA PIERDOLONEJ EKSTRAKLASY z Pogonią, chociażby dla takich osób jak ja które wróciły na stadion po 3-letniej przerwie
wiec tutaj jest miejsce do poprawy dla marketingu, ale na plus:
- fajna otoczka meczowa, w koncu cos sie dzieje wokół stadionu, zawsze głównym czynnikiem napędowym dla frekwencji będą dobre wyniki, atmosfera wokół klubu (pozdrawiam cię śmieciu tabisz, jak to czytasz, mam nadzieję, że twoja poduszka będzie zawsze ciepła z obu stron i ogólnie to jebał cię pies) ale tzw "matchday experience" który nie sprowadza się w 100% do samego meczu zawsze będzie czymś co o te nawet głupie 4-5% może podbić frekwencję
- 20% rabatu do sklepu za zwycięstwo Cracovii, przypomniała mi się sytuacja w NBA jak zawodnik gości celowo spudłował drugi rzut osobisty po dzięki temu wszyscy kibice gospodarzy mieli darmowe jedzenie u sponsora meczu (https://www.youtube.com/watch?v=cMgqDVXw1wY) - ciężko będzie przenieść amerykańskie viralowe pomysły na polski rynek ale fajnie że i tak próbujemy działać w tym zakresie jako klub
- prezes zbijający po meczu piątki z kibicami na wszystkich sektorach mimo że mógłby zamiast tego pierdolnąć whiskey i celebrować (być może trochę szczęśliwe) pierwsze miejsce w tabeli z patologicznymi kibicami na skyboxach, szacunek
[quote]#post1638656
Co się stało z wątkami z ocenami piłkarzy?[/quote]
Też mi bardzo brakuje.
Nie czytałem was koledzy.
CRACOVIA
Fajny materiał przedmeczowy mi się teraz pojawił
https://youtube.com/shorts/qpv54NDxVgs?feature=shared
Oczywiście każdy łapka bo to taki czas że to obowiązek nasz.
Dangorka, dlaczego Kakabadze 3 ?
Bardzo się cieszę z dzisiejszego wyniku.
Taką Cracovię chce się oglądać!
Brawo!
Pasy Asy!
No ten to już rekord pobił , 11 lat .
- Edytowany
Mamy lidera i wracają legendy(ewentualnie szare eminencje 😂😜) , jakby się dało jeszcze niektórych wskrzesić…
Szare forum w prime time to było coś…
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)