A i jeszcze jedno.
Załadował bramkę i pod sektor i ręce do uszu!!
Czuje bluesa i wie jak to działa!!!
-
-
Ajdin Hasić - witamy w klubie!
[quote]#post1638723 Gdyby był Polakiem to nie od razu oznacza by miał status młodzieżowca ;) musiałby w Polsce grać jakiś czas o ile nie przekręciłem [/quote]
Zakładałem, że gdyby był Polakiem to grałby w Polsce. Ale ponoć bo odmłodziłem
[quote]#post1638706 [quote]#post1638641 No, no, z przyjemnością ogląda się takiego zawodnika.
I oby to nie był casus Konoplianki, który też zagrał wyśmienicie w pierwszym meczu w Cracovii. (Tu splunąłem trzy razy przez lewe ramię.). 🙂 [/quote]
Bez przesady. Kono był odcinającym kupony emerytem, a Hasic gdyby był Polakiem miałby status młodzieżowca. Pogra u nas sezon i odejdzie za 10K €. Polskich klubów nie będzie na niego stać. O to jestem spokojny.[/quote]Zgoda. W porównaniu chodziło mi o to, żeby na pierwszym (jak u Konoplianki) meczu nie skończyła się jego wyśmienita gra.
[quote]#post1638726 [quote]#post1638723 Gdyby był Polakiem to nie od razu oznacza by miał status młodzieżowca ;) musiałby w Polsce grać jakiś czas o ile nie przekręciłem [/quote]
Zakładałem, że gdyby był Polakiem to grałby w Polsce. Ale ponoć bo odmłodziłem[/quote]
U nas gdyby był młodszy to mielibyśmy problem z Salamonem bo za szybko wyjechał i nie byłby młodzieżowcem.
https://x.com/lufc1906/status/1827432551067140141
[quote]#post1638724 A i jeszcze jedno.
Czuje bluesa i wie jak to działa!!![/quote]
Taką ma cieszynkę. Było widać na filmiku zanim przyszedł.
Pytanie czy ma inną kiwkę niż zamarkowanie strzału i położenie obrońcy bo zrobił to dziś 3x :) Na następne mecze obrońcy już będa przygotowani.
Ale dziś wyszedł na boisko jak po swoje. Po prawej Rózga, po lewej Hasić i lecimy z mistrzem.
PS: żeby nie było za kolorowo - w 2 minucie po wejście zaraz koło niego była strata piłki a on nawet pół kroku nie zrobił żeby odebrać piłkę tylko łapami machał. W meczach gdzie będzie trzeba bronić może to być problem (chyba, że do czarnej roboty w asekuracji damy innych, a on będzie mógł latać jak lubi do przodu)/
Może i dobrze, że nie strzelił drugiego gola, a huknął w trybuny.
Bo mógłby za wcześnie zostać mianowany bohaterem...
[quote]#post1638760 [quote]#post1638724 A i jeszcze jedno.
Czuje bluesa i wie jak to działa!!![/quote]
Taką ma cieszynkę. Było widać na filmiku zanim przyszedł.[/quote]
Tak, wiem.
I bardzo chcę by robił to jak najczęściej;)
Szybka nóżka, dużo widzi, umie się ustawić, cwaniak, ale prowokacyjne sposób ruszania się po boisku dla kibica jak będziemy przegrywać w oczach trybun będzie winny
[quote]#post1638763 Pytanie czy ma inną kiwkę niż zamarkowanie strzału i położenie obrońcy bo zrobił to dziś 3x :) Na następne mecze obrońcy już będa przygotowani.
Ale dziś wyszedł na boisko jak po swoje. Po prawej Rózga, po lewej Hasić i lecimy z mistrzem.
PS: żeby nie było za kolorowo - w 2 minucie po wejście zaraz koło niego była strata piłki a on nawet pół kroku nie zrobił żeby odebrać piłkę tylko łapami machał. W meczach gdzie będzie trzeba bronić może to być problem (chyba, że do czarnej roboty w asekuracji damy innych, a on będzie mógł latać jak lubi do przodu)/[/quote]
Nie ma róży bez kolców. On już był w klubie z dużymi pieniędzmi i został odstrzelony. Prawdopodobnie nie umie bronić, niespecjalnie dużo biega, nie walczy. Za to ma najlepszą lewą nogę w Ex. Na naszą buraczankę wystarczy jako gość robiący różnicę. Zawodnik czysto ofensywny. Pytanie jak go wykorzystać? Kto miałby usiąść na ławce, Kallman, Rózga czy van Buren? Natomiast super, że mamy rywalizację nie tylko w obronie.
Mam nadzieję, że nic nie zapeszyłem stwierdzeniem że dziura po Javim wreszcie zapełniona ;) podjarałem się przyznam, bo lubię takich grajków, od razu widać było współpracę i kombinowanie, oczywiście graliśmy w przewadze, no ale niech ich to im wchodzi w krew, jest fantazja ;)
Rock, cały świat wie jakie zwody robi Messi czy inny grojek, nie ma to wielkiego wpływu na zatrzymanie delikwenta w momencie kiedy procesor obrońcy i tak taktuje o te pare taktów wolniej ;)
Oczywiście efekt zaskoczenia minie, ale tak jest zawsze.
Dobra, nie zagłaszczmy go ;)
Gość musiał w magazynie z piłkarzami, spaść ze swojej półki na podłogę i dlatego trafił do nas.
My do tych wysokich półek mamy po prostu za krótkie ręce.
Klasa.
Pierwszy występ na duży plus, ale lampka mi cały czas świeci czy nie będzie drugim Mihalikiem, do oceny minimum po pierwszej rundzie.
Nawet jak beędzie słabiej bronił a robił robotę z przodu w postaci akcji bramkowych, to ok, w końcu bronić mogą ci którzy są słabsi w konstruowaniu akcji
[quote]#post1638825 Nawet jak beędzie słabiej bronił a robił robotę z przodu w postaci akcji bramkowych, to ok, w końcu bronić mogą ci którzy są słabsi w konstruowaniu akcji[/quote]
broni Cała drużyna i Cała atakuje ale myśle że on da rade a jesli sie bedzie opierdalal w obronie to Trener go naprostuje.
Przy bramce na 2:2 fajna zaslona od Sokołowskiego, klepka z Benkiem i ruszenie do przodu.
Widać duża swobodę jak i radość z gry.
A, i liczę też na to, że jego smykałka do kombinacyjnej gry pozwoli pozostałym choć trochę w tego typu grę się zaangażować.
Gość ma dopiero 22 lata. Techniki nikt go już wiele nie nauczy, ale taktyki owszem, w tym bronienia. Ma szansę na świetną karierę jeśli kontuzje będą go omijały, bo mam obawy, że takiego technika liga nie polubi i będzie równała z trawą.
Chapeau bas po obejrzeniu powtórek z wczorajszego meczu....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)