2 i 3 bramka po prostych stratach na własnej połowie. Zbieranina przeciętnych kopaczy.
-
-
{3} Cracovia - Widzew Łódź, poniedziałek 5 sierpnia, 19:00
Dość już curva eksperymentów trenersko-kopaczo-podobnych na Cracovii.
Nie komentowałem poprzednich męczy bo wydawało mi się że trzeba dać trenerowi chwilę czasu. Ale dość z eksperymentami prezesie. Mamy 4 fartowne punkty i brak trenera. Myśliwiec go sprowadził do roli uczniaka. Taktyczna porażka. Pisałem kiedyś o Broszu, może Szulczek?
Byle szybko męska decyzją...
.
To był mały "kroczek" w karierze trenera ale wielki w kierunku następnej walki o utrzymanie
Nie no, jak zmiana to już na prawdziwego trenera z cv.
2 kilo Kalmana wiecej i po Kalmanie, gosc ma nadwage ze hej
Ta bramka gdzie zawodnik widzewa stał sam sobie w naszym polu karnym i strzelił gola, pozostawię bez komentarza.
ja cały mecz zostawiam bez komentarza ......panie prezesie taki zawós to jest tylko sport
Taki mały zimny prysznic dzisiaj Amen
- Edytowany
Widzew przyjechał grać w piłkę. My w każdym meczu wychodzimy zneutralizować przeciwnika. Nie grać coś swojego tylko uniemożliwić grać innym.
pisałem że czuje ze lepiej nam beda szły wyjazdy
Oj stadion będzie zamknięty pytanie tylko czy 1 mecz czy więcej
Z piłkarzy na plus jedynie Rózga, za walkę, za chęć, za serducho i nieprzeciętne umiejętności. Ale sam to sobie może w pingponga pograć. Ogólnie zespół dziś zero pomysłu, gównogranie po skrzydłach, poza strzałem Maigarda w drugiej połowie ani jednej groźnej sytuacji. Widzew dziś równie słaby, ale konkretniejszy, niestety. Van Buren jak wóz z węglem, środek pola fatalny. W pamięci na pewno pozostanie świetny doping i atmosfera. Prawie 12k na trybunach, brawo!
Wszyscy domagający się wpuszczania gości powinni zapłacić karę która nam przyjebią za ten mecz.
O jak to zajebiście że pełny sektor gości , o piłka nożna dla kibiców, właśnie dla kibiców a nie idiotów.
[quote]#post1634843 Z piłkarzy na plus jedynie Rózga, za walkę, za chęć, za serducho i nieprzeciętne umiejętności. Ale sam to sobie może w pingponga pograć. Ogólnie zespół dziś zero pomysłu, gównogranie po skrzydłach, poza strzałem Maigarda w drugiej połowie ani jednej groźnej sytuacji. Widzew dziś równie słaby, ale konkretniejszy, niestety. Van Buren jak wóz z węglem, środek pola fatalny. W pamięci na pewno pozostanie świetny doping i atmosfera. Prawie 12k na trybunach, brawo![/quote] W punkt, moze i robił wiatr, ale nie był taki drewniany jak reszta.
Wszystko idzie na konto prezesa, zaryzykował. Wiem, że dopiero 3 kolejka, ale po całym okresie przygotowawczym nie umieć 3 razy prosto podać, rozegrać kombinacyjnej akcji, co ja mówię, nawet prostej akcji. Czego Kroczek ich uczył podczas tego obozu? My mamy jakieś taktyki pod rywali zrobione? Przecież ze wszystkimi to wygląda tak samo. Jeszcze do tego dochodzi słaby mental, nie umieja nasi piłkarze podejmować dobrych decyzji i stresowych sytuacjach. Niestety, jeśli chcemy walczyć o coś konkretnego to trzeba decyzję podjąć tu i teraz, albo nie mydlić oczu i postawić sprawę jasno -walczymy o utrzymanie, a nie górna połowę. Czas eksperymentów się powoli kończy. PO 20 latach posuchy w ekstraklasie zalugujemy na coś więcej niż ciągła walka o utrzymanie, do jasnej cholery.
[quote]#post1634841 Oj stadion będzie zamknięty pytanie tylko czy 1 mecz czy więcej [/quote
A czemu ? Co zrobiliśmy, że niby za tą szmatę ?
Z tym zespołem walka o górną połówkę, oznacza walkę o pół litra z górnej półki w lodówce.
[quote]#post1634850 [quote]#post1634841 Oj stadion będzie zamknięty pytanie tylko czy 1 mecz czy więcej [/quote
A czemu ? Co zrobiliśmy, że niby za tą szmatę ? [/quote]
Stadion będzie zamknięty za to , że ta szmata zawisła czarodziejsko została odbita przez kilkadziesiąt osób i spłonęła.
Będą bić grubą karę za kompletnie złe zabezpieczenie imprezy masowej myślę, że koło stówki dostaniemy…
Po kilku latach kupiłem karnet! Przetrwałem Piasta i dziś do 69 minuty!!! W trakcie ekscesów bandytów i troglodytów wyszedłem i wynik zobaczyłem 10 minut temu!!!! Kurwa jebana mać !!!! To jest kara za wybryki bezmózgich orangutanów i jebanych debili !!! Chuj z pieniędzmi na karnet bo mnie stać.... Znów bydlęta wygoniły mnie ze stadionu raczej na długo 😳 Pewnie i tak będą ze dwa mecze przy pustych trybunach .... Cracovia zyskała i zarobiła dziś w chuj !!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)