No, ale jak przegrał 10-metrowy sprint do piłki mając 2 metry przewagi to coś jest jednak nie teges.
-
-
Amir Al-Ammari nowym piłkarzem Cracovii!!!! Witamy!!!!
Ten "sprint" miał jak po sutym obiedzie. Ale gdy wcześniej miał lepsze mecze to był nagradzany większą liczbą minut dla Sokołowskiego. To samo o niektórych innych można powiedzieć, np. o Bzdylu. Potem trudno się dziwić, że w zespole brakuje ochoty na taką "rywalizację".
14 dni później
https://youtu.be/4OP7ZPvMm18?si=BKn7uLvzEAkon9cm
25 dni później
eMŚ: Amir Al-Ammari zagrał w kadrze Iraku. Awans Korei Południowej i Jordanii do MŚ
Amir Al-Ammari (Cracovia) zagrał w kadrze Iraku w przegranym 0-2 (0-0) meczu 9. kolejki grupy B trzeciej rundy azjatyckich eliminacji do mistrzostw świata z Koreą Południową. Ten rezultat oznacza, że Korea Południowa i Jordania zapewniły sobie udział w przyszłorocznych mistrzostwach świata, które zostaną rozegrane w Kanadzie, Meksyku i Stanach Zjednoczonych.
5 czerwca 2025, 20:15 - Al-Basra (Basra International Stadium)
Irak 0-2 Korea Południowa
Kim Jin-gyu 63, Oh Hyeon-gyu 82
żółte kartki: Youssef Amyn - Park Yong-woo, Lee Tae-seok, Moon Seon-min, Oh Hyeon-gyu.
czerwona kartka: Ali Al-Hamadi (26. minuta, Irak, za brutalny faul).
sędziował: Yūsuke Araki (Japonia).
27-letni pomocnik rozegrał pełne spotkanie.
Tabela:
1. Korea Południowa 9 19 16- 7
2. Jordania 9 16 16- 7
3. Irak 9 12 8- 9
4. Oman 9 10 8-13
5. Palestyna 9 9 9-12
6. Kuwejt 9 5 7-16
http://www.90minut.pl/news/337/news3375875-eMS-Amir-Al-Ammari-zagral-w-kadrze-Iraku-Awans-Korei-Poludniowej-i-Jordanii-do-MS.html
43 dni później
Taka ciekawostka. Po ostatnim meczu był naszym jedynym grajkiem który ściągnął koszulkę i podarował ją komuś z naszych kibiców.
Bo jeszcze mu nikt nie powiedział że odbija mu ja od pensji 😉
[quote]#post1682734 Taka ciekawostka. Po ostatnim meczu był naszym jedynym grajkiem który ściągnął koszulkę i podarował ją komuś z naszych kibiców.[/quote]
Jani też dał jedemu dziecku koszulkę, więc nie tylko Amir
@StalowyKing#42432 to sorki, ja widziałem tylko Amira.
Potwierdzam ta druga trafiła do mojego wnuka 😄
Nadeszły nowe czasy z koszulkami. Kiedyś jak Javi Hernandez przychodził czy odchodził - dobrze nie pamiętam musieliśmy łatać jego koszulkę zaklejając nazwisko. Tak było mało koszulek co było widać w sklepie - teraz to i można kupić, klub zarabia to i piłkarz jak chce dać to da. Kiedyś zebrałby opierdol a teraz tylko zapłaci za nową :)
5 dni później
Bardzo dobry mecz Irakijczyka wg mnie.
Z perspektywy telefonu wyróżniał się grą i chudymi nóżkami :) przynajmniej widać gdzie jest. W tym meczu wszędzie.
Dzisiaj MVP meczu.!
Zaczyna Chłop pokazywać na co go stać.
Czyścil wszystko, oby tak dalej.😀
- Edytowany
[quote]#post1645426 Tak samo się tu pisało o Maigaardzie… Poczekajmy.[/quote]
No i żeśmy się doczekali szanowny kolego, post z 06.10.2024. Koledzy Hank i Leszeczek wtórowali Bucky Nome (Leszeczek z prośbą o screeny 😉 )
Pozdrawiam
Dla mnie żadne zaskoczenie 😁💪🏻
A ja przyznam, że traciłem nadzieję.
Cudowna ręka Elsnera
Może w końcu rozumie co do niego mówi trener 😂
@leszeczek#4153
Zacny Kolego, 90% straciło, ale wczoraj był rewelacyjny. Szczególnie w 1 połowie.
- Edytowany
Należałem do tych "wierzących", z tym że w porównaniu do Maigaarda jest skaza. Al-Ammari nigdy nie był tak słaby jak Duńczyk na początku gry u nas. On był raczej zagubiony na boisku, jakby nie wiedział co ma grać, ale miał przebłyski po których widać było że umiejętności ma.
Robi się nam problem w pomocy. Tym razem problem bogactwa, Jak jeszcze przyjdzie Klich to bardzo dobrzy zawodnicy, którzy gdzie indziej mieliby pewny plac, u nas będą wygrzewać ławę: Maigaard, Kameri, Klich, Al-Ammari, Praszelik na dwie pozycje a są przecież jeszcze Bzdyl, Knap i Atanasov.
edit: No i jeszcze Rakoczy jest - w sumie 7 piłkarzy na góra 3 pozycje (przy zmianie ustawienia)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)