Za hokej i za spadek CLJ -tek nalezalo się to zrobić dużo wcześniej
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
[quote]#post1705179 Nic specjalnego za Dróżdża się nie zmieniło, więc nie dziwię się zniecierpliwieniu zarządu, On tylko miał gadane, a nic się nie działo, hokej zaorał dokładnie, piłka nożna jest ciągle w tym samym punkcie co wcześniej, nie chce się na to patrzeć, transfery nic nie wnoszą, nie ma jakości, próbuje się sprzedawać wychowanków dla kasy byle tylko zarobić, dramat[/quote]
Widać że masz pojęcie..
Należy się zastanowić czym jest Cracovia dla obecnych sponsorów inwestorów czy jak to się zwie..
@DawidSiemaszki#6325 może zatem nas oświecisz?
Poprawiła się frekwencja.
Wywalono Zielińskiego
A reszta?
Podziękowanie Mateusza
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/image-png-18428644.png[/img]
[quote]#post1705187 Napewno ktoś ma kontakt do Drożdża..niech się dowie co tu się odpierdoliło i jak przywaliła Elka w *uja to bojkot robić i pierdolic to wszystko bo ona myślę że cyganów sobie pozatrudnia i będzie cacy.[/quote]
ja mam ale on nie powie jak było. Nawet głupio pytać.
Może jak trochę ucichnie to tak na boku napiszę natomiast idę o zakład, że nie może powiedzieć.
Przede wszystkim byłoby to nieprofesjonalne. Kolejny pracodawca zawsze patrzy na sposób rozstania.
Eli nie podziękował a tak ładnie cieszyła się po strzelnych bramkach.
[quote]#post1705177 Bay, bay normalności. [/quote]
W wolnym tłumaczeniu: Zatoka, zatoka normalności. Ja to kupuję 😋
Płacz jakby świat się walił a imho to klasyczny delayering. Drożdż swoje zrobił i prawdopodobnie uznano, że średnio decyzyjny manager nie jest już potrzebny. Chyba, że był jakiś zonk o którym nie wiemy i pewnie się nie dowiemy. Ciekawi mnie za to czy i jakie dalsze zmiany zajdą w strukturze zarządzania.
[quote]#post1705214 Podziękowanie Mateusza
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/image-png-18428644.png[/img][/quote]
Brak podziękowań obecnej prezes, a wcześniejszej przewodniczącej Rady Nadzorczej wymowny. Wcześniej wielokrotnie słyszeliśmy o współpracy w samych superlatywach.
Klub mem . A ta baba nie ma zerowego pojęcia o menedżerce, piłce nożnej, a już o negocjacjach między grupami kibicowskimi , menedżerami..... Myślę że nawet nazwisk nie zna kobieta naszych piłkarzy. Spytał bym.przykladowo Adrian Błąd kto to i gdzie gra. Jesteśmy w czarnej dupie.
@ziper#6791 w Pasach nie gra. I to nie błąd.
Zarząd klubu jest od zarządzania klubem, a nie od dogadywania się z grupami kibicowskimi.
Pamiętam co się pisało jak przychodził Dróżdż.
Dajmy im coś spieprzyć.
[quote]#post1705226 ... Klub mem . A ta baba nie ma zerowego pojęcia o menedżerce, piłce nożnej, a już o negocjacjach między grupami kibicowskimi , menedżerami..... Myślę że nawet nazwisk nie zna kobieta naszych piłkarzy. Spytał bym.przykladowo Adrian Błąd kto to i gdzie gra. Jesteśmy w czarnej dupie...[/quote]
Po pierwsze nie baba. Po drugie, myślę, że bardzo dobrze zna wszystkie nazwiska. Po trzecie proponuję ochłonąć a potem pisać.
[quote]#post1705228 [quote]#post1705226 ... Klub mem . A ta baba nie ma zerowego pojęcia o menedżerce, piłce nożnej, a już o negocjacjach między grupami kibicowskimi , menedżerami..... Myślę że nawet nazwisk nie zna kobieta naszych piłkarzy. Spytał bym.przykladowo Adrian Błąd kto to i gdzie gra. Jesteśmy w czarnej dupie...[/quote]
[b]Po pierwsze nie baba.[/b] Po drugie, myślę, że bardzo dobrze zna wszystkie nazwiska. Po trzecie proponuję ochłonąć a potem pisać.[/quote]
Chłop?
[quote]#post1705226 Klub mem . A ta baba nie ma zerowego pojęcia o menedżerce, piłce nożnej, a już o negocjacjach między grupami kibicowskimi , menedżerami..... Myślę że nawet nazwisk nie zna kobieta naszych piłkarzy. Spytał bym.przykladowo Adrian Błąd kto to i gdzie gra. Jesteśmy w czarnej dupie.[/quote]
Ale ma pojęcie w temacie nieruchomości.
Przecież tu o przygotowanie do sprzedaży Wielickiej chodzi , za jakiś mały procencik ich wartości.
Gdyby to nie był Nasz Klub to bym napisał „popcorn, paluszki i obserwujmy”. Ale jest - więc jestem bardzo zaniepokojony. Dróżdż idealny nie był ale wprowadził wiele pozytywnych zmian. Chyba miał poparcie większości z nas, choć i tu na forum kilka osób dzisiaj otwarło szampany (jak kolejny raz czytam o zarzutach hokejowych to nie wiem śmiać się czy płakać).
Mamy nową władzę i rundę wiosenną za pasem. Bardzo szybko przekonamy się w którą stronę pójdziemy. Obawy ogromne, wygląda to wszystko bardzo słabo.
No to tak w dwóch słowach dla wyjaśnienia kwestii :" natomiast ogrom minusów ma za hokeja,i tutaj nie ma co go zasłaniać Comarchem"[b]. Można kogoś oceniać i warto to robić ale warto też znać fakty.[/b] Prezes Dróżdż był gorącym orendownikiem hokeja w Cracovii ! Mało tego, w początkowej fazie swej działalności zadeklarował, że jeżeli zostanie zlikwidowana sekcja hokeja to on odchodzi. To są fakty i warto o tym pamiętać. [/quote]
Papier wszystko przyjmie. Gość proaktywnie prawie rozdupcył sekcje z ponad stuletnią historią, a nowemu zarządowi na starcie więcej kładł pod nogi kłód niż pomagał. 17.04.2025 spotkanie z owym człowiekiem na K1 w salce konferencyjnej, kto był ten wie o czym mówię.
No cóż. Ja Dróżdża oceniałem pozytywnie. Zobaczymy co będzie.
[quote]#post1705114 Gówno miał przy tym do gadania. Tak samo jak z Cichym Kącikiem.
Jak chcecie komuś za to ciupać to Elżbiecie.[/quote]
Nie musiał nam kłamać cały rok a na koniec zorganizował spotkanie na którym wraz ze swoimi przydupasami obrażał kibiców hokeja w wieloletnim stażem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)