W tak krótkim czasie wiele zmian, a przede wszystkim DZIĘKI za powrót atmosfery na stadion!
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
- Edytowany
Brawo Panie Prezesie ! Wykonał Pan tytaniczna prace. Moim marzeniem jest aby przyszedł taki moment, ze przed meczem Cracovii nie było w kasach biletów do zakupienia. Jesteśmy blisko tego celu tak myślę. Szacunek, ze prawie po każdym meczu podchodzi pod sektor D i dziękuje za wsparcie. Takiego Prezesa nam trzeba było już od wielu lat. Teraz zapewne w innym miejscu bylibyśmy. Ale jeszcze przyjdzie ten czas !
P.S. Panie Prezesie - Gorąca Prośba organizacyjna - na sektorze D i innych - proszę wpłynąć na obsługę stoisk gastronomicznych, ze przerwa meczowa jest kluczowa ze względu sprzedaży. Jak klient nie jest wstanie zakupić niczego, bo stoi w kolejce 15min/30min, to nic nie zamówi/nic nie kupi. W dzisiejszych czasach nie rozumiem jak obsługa nie jest w stanie wydać 100-200 napoi w ciągu 15 minut. Jedna kasa fiskalna. Przelewanie z butelek napoi itd. Tutaj widzę jeszcze dużo do poprawy albo może trzeba zmienić firmę, która obsługuje gastronomie, bo sobie nie radzą. Ten problem jest widoczny nie tylko na tym sektorze ale chyba całym stadionie z tego co słyszę. Ja dziś dalelem rade kupić tylko przed meczem, ale w przerwie musiałem zrezygnować po 20min stania w kolejce. Wolałem oglądać mecz...
Panie Prezes!
Gdzie te sponsory!
Miało być po utrzymaniu!
Utrzymanie jest? Jest!
A sponsorów nima...
Janczer , a Ty myslosz, że jak sposnorzy mają byc na koszulce to kiedy powinni byc zaprezentowani.
Dla mnienraczej przy kosuzlce na sezon nastepny.
Czy kazdy u nas zawsze.musi sie czegoś czepiać.
Post janczera był tak absurdalny, że potraktowałem go jako żart.
Tak, wiem, że ten post wyglądał na czepianie się.
Ale to nie to, tu chodzi o to, że człowiek już by chciał, żeby ten następny krok nadszedł.
Jest niecierpliwość, ale też wiara, że będzie dobrze.
Janczer, była mows a, że to sponsorzy na k9sxulki z tego co pamìetam, a jak tak to wg mnie powinni być zaprezentowani przy nowym projekcie, bo jak rozumiem obecny idzie do lamusa.
Nie chce mi się przewijać do góry. Całe życie działam dla Cracovii. Gratuluję Prezesowi i... dalej robię swoje. Ja,bać Gts!
Raczej będzie nowy projekt, obecne z minus 30% rabatem:
https://sklep.cracovia.pl/koszulka-puma,3,2,2930
Byle nie czerwony.
BĘDZIE DOBRZE :)
Tym razem serio, bo ta deklaracja nie pada z ust naprutego starego "byznesmena" wyjętego żywcem z muzeum PRL. Mamy zwolnienie blokady, idziemy do przodu, budujemy wreszcie profesjonalny klub sportowy.
Jest w cholerę pracy, ale nie sramy środowisku w ryj, balansujemy w odpowiedni sposób aspekty sportowy i finansowy, kładziemy nacisk i na PR i na rozwój.
[quote]#post1620822 .
Jest niecierpliwość, ale też wiara, że będzie dobrze.
[/quote]
31 godzin przed tym postem o wierze że będzie dobrze pisałeś że spadamy. Mocno rozchwiany emocjonalnie jesteś kolego 😉
Prezes dokonał cudu.Ruszył Pasiastą brać na stadion i z 6-7 tyś zrobiło się 12-prawie14 tyś.
Do tego sektor I pełny dzieciaków serce się raduje.
nie chce pisac bo o zmarłych sie nie pisze ale mam wrazenie ile klub tracił przez lata przez smieszne rzady
[quote]#post1620926 Prezes dokonał cudu.Ruszył Pasiastą brać na stadion i z 6-7 tyś zrobiło się 12-prawie14 tyś.
Do tego sektor I pełny dzieciaków serce się raduje.[/quote]
Nie umniejszając zasług prezesa poniżej 8k było w tym sezonie tylko na 3 meczach.
jest duzo lepiej
Panie Prezes ...
winny jestem dobre słowo ...
bo nie sposób pominąć tego co już widać, że "pykło" ...
frekwencja ...
z meczu na mecz coraz lepiej i moc dzieciaków na rodzinnym to jest to co raduje serce starego pasiaka najbardziej bo to jest przyszłość naszego klubu ...
tak trzymać!
Właściwy człowiek we właściwym miejscu i czasie
- Edytowany
[quote]#post1620931 [quote]#post1620926 Prezes dokonał cudu.Ruszył Pasiastą brać na stadion i z 6-7 tyś zrobiło się 12-prawie14 tyś.
Do tego sektor I pełny dzieciaków serce się raduje.[/quote]
Nie umniejszając zasług prezesa poniżej 8k było w tym sezonie tylko na 3 meczach.[/quote]
@leszeczek#4153 sam się denerwowałeś i pisałeś że kto się interesuje frekwencją to za gtsem jest. Ja to postrzegam tak że w Klubie nie ma tabisza i bałdysa a sam ś.p. Profesor miał wyj.ebane w kibiców co sam nieraz powtarzał a Dróżdż wlał nadzieję w nasze serca że może być lepiej i nie będzie tego marazmu.
Panie Mateuszu,
Mam do Pana ograniczone zaufanie.
W wielkim skrócie jestem człowiekiem, który swoje plany życiowe, spotkania towarzyskie dostosowuje do meczów Cracovii. Jestem kimś kto "choruje" po porażce przez tydzień i dłużej. Przeżyłem w swym życiu spadki z ekstraklasy, mecze w Myślenicach z Dalinem ... Tyle tego było.
Pan jest pracownikiem wykonującym swoje zadania. Ma Pan wynagrodzenie i swój cel do zrealizowania.
Dziękuję za Pana wpływ na utrzymanie Cracovii w ekstraklapie
Szanuję Pana za nieubieranie się w barwy Cracovii.
Cieszę się z sukcesu jakim jest utrzymanie się. Rozumie Pan? Utrzymanie się !
Płakałem na meczach kilkunastokrotnie. Ze wzruszenia, bezsilności, złości, czasem radości.
Płakałem ciesząc się z sukcesu w Lublinie. Zdobyliśmy Puchar Polski. Najstarszy klub po raz pierwszy zdobył Puchar Polski.
Za mojego życia nie było mistrzostwa. Za mojego życia nie było Cracovii na miejscach 1 - 3. Nie było.
Jako jeden z kibiców, których jest nas wielu (dużo więcej niż widzi Pan na trybunach) chciałbym mierzalnego sukcesu jakim jest wynik sportowy. Jako kibic kupuję karnet, jestem na każdym meczu u siebie i czasem na wyjeździe. Kupuję pamiątki, szale, koszulki. Krzyczę, dopinguję, czasem niecenzuralnie wyrażam swoje stadionowe emocje.
Co ja, co my możemy zrobić jeszcze w nadchodzącym sezonie by był ten upragniony sukces?
Będę Pana "sprawdzał" mimo tego, że jest Pan sympatycznym człowiekiem i "gościem z wizją", który wie jak osiągać cele.
Na tu i teraz czuję cholernie wielką ulgę, że ten sezon się skończył.
Teraz z mniejszym czy większym niepokojem czekam na wieści odnośnie dalszych planów na to by CRACOVIA odniosła sukces. My ciągle wierzymy ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!