ciekawe czy jakby obie się zamurowały to czy by piłka leżała na środku boiska i nikt by po nią nie sięgnął :) czemu zawsze ktoś jednak decyduje się na przejęcie kontroli? chcecie murować? bezpieczeństwo? to niech piłka leży na środku
-
-
[23] Cracovia - WKS Śląsk, 5 III 2023 godz. 17:30.
Jak się obie murują, to obie atakują ograniczonymi siłami, bez ryzyka związanego z włączeniem większej liczby graczy w ofensywę -> nudny mecz.
Ale z piłką leżącą na środku boiska - zabawna wizja ;)
[quote]#post1567671 ciekawe czy jakby obie się zamurowały to czy by piłka leżała na środku boiska i nikt by po nią nie sięgnął :) czemu zawsze ktoś jednak decyduje się na przejęcie kontroli? chcecie murować? bezpieczeństwo? to niech piłka leży na środku [/quote]
A tam piłka leży po środku, niech walą po autach chociaż. Przynajmniej będzie się coś działo :D
Lepiej w trybuny , i my się trochę poruszamy łapiąc piłkę 😉
Wygrali z Lechem i dziś mają mecz PP....więc my tego meczu nie przegramy na 99 % 😎
Ciekaw jestem czy będą mieć transparent To nie jest nasza wojna.
TO NIE JEST NASZA WOJNA
powinien wisieć po naszej stronie
[quote]#post1567684 TO NIE JEST NASZA WOJNA
powinien wisieć po naszej stronie [/quote]
Oczywiście. A w 19 minucie i 39 sekundzie Opravcy powinni szmatę spalić.
Idźże chłopie ze swoimi przemyśleniami - najlepiej z daleka od naszego stadionu.
Śląsk przegrywa z KKs Kalisz 2-0 w PP ( 40 minuta )
Są ciency jak dupa węża, ale to będzie widowisko w niedziele😁
Jeden sie przechwala jakim to kozakiem nie jest w kibicowaniu i ze jest lepszy od innych drugi zas wygania ludzi ze stadionu bo ma inne zdanie niz Rafi i nie moze uwazac inaczej bo inaczej nie zasluguje na przychodznie na stadion...
Ale ten swiat jest jebniety.... tfu... ludzie sa jebnieci na temat swojego myslenia i swojej nieomylnosci... ja i chuj... innego zdanie sie nie liczy... nie moze myslec/robic inaczej bo jest zle ... ma robic tak jak ja chce... nie moze myslec ani robic po swojemu bo musi zadowalac innych a nie siebie... ma zyc dla kogos innego i wedlug niego zeby o byl zadowolony a nie ten co swoim zyciem zyje...
Malinowe 0-3 do przerwy w Kaliszu...
oj niedobrze niedobrze. będą wściekli i głodni gry😁🤣
Ciekawy mecz i super wynik.Bramkarza KKS Kalisz koniecznie trzeba ściągnąć do nas przecież to Cracoviak 😅
- Edytowany
[quote]#post1567685 [quote]#post1567684 TO NIE JEST NASZA WOJNA
Idźże chłopie ze swoimi przemyśleniami - najlepiej z daleka od naszego stadionu. [/quote]
Rafi, moze na kolowrotkach staniesz i zrobisz selekcje oceniajac prawomyslnosc?
kupić całą 11 z Kalisza :)
Oczekuję pogromu Śląska
Komisja legii anulowała żółtą kartkę nałożoną na Otara Kakabadze .
komisja legii czy komisja ligi?🤤
[quote]#post1567697 komisja legii czy komisja ligi?🤤 [/quote]
przeciez to jedno i to samo.
dalej brak kary dla lampucery za rzucanie butelkami w naszych piłkarzy
Śląsk odpuścił, bo szykuje się na Cracovię (niedziela 17.30). Musi przecież ratować ekstraklasę.
[quote]#post1567692 [quote]#post1567685 [quote]#post1567684 TO NIE JEST NASZA WOJNA
Idźże chłopie ze swoimi przemyśleniami - najlepiej z daleka od naszego stadionu. [/quote]
Rafi, moze na kolowrotkach staniesz i zrobisz selekcje oceniajac prawomyslnosc?[/quote]
Uwielbiam takie pierdolenie. To może ty stań na bramkach i rób selekcję. Ja się z tym żenującym hasłem nie utożsamiam i nie mam ochoty, żeby wisiała taka szmata u nas na płocie.
Mam nadzieję, że poplecznicy Putina zaraz się nie przekonają na własnej skórze, że to jednak ich wojna. Niektórym widzę by się chyba przydało, wtedy by wyszło kto jest kozak a kto tylko umie prześcieradła sprayem bazgrać.
- Edytowany
Wróćmy do momentu kiedy koleś mimo zakazu polityki na forum wrzucił durną prowokacje, drugi zareagował i poszło.
Ja się czuję zdrowszy psychicznie gdy nie jestem konfrontowany ze światopoglądem niektórych Pasiaków. Tego się trzymajmy.
dokładnie. polityka WON z forum. Są tysiące miejsc aby się produkować w tych tematach.
Regulamin mówi jednoznacznie na ten temat
No i misterny plan poszedł się paść. Po zwycięstwie nad Lechem Śląsk miał dostać od nas gładką trójkę, a tu se przegrali z jakimś Kaliszem i teraz im wypada wygrana.
[quote]#post1567695 Komisja legii anulowała żółtą kartkę nałożoną na Otara Kakabadze .[/quote]
No proszę. Widać było,że Kakabadze nawet go nie dotknął, i przerwanie gry wtedy pod ich bramką - a odzyskiwaliśmy piłkę - to nieporozumienie... Ale duży plus dla Klubu, że się odwołali. Prawdę mówiąc, pomyślałem po zobaczeniu powtórki, że powinni się odwołać, ale pewnie tego nie zrobią...
To jest powód do święta, kiedy ostatnio odwołaliśmy się od czegokolwiek? Z powodzeniem? :)
drobny bo drobny ale efekt zniknięcia Jakuba
[quote]#post1567713 drobny bo drobny ale efekt zniknięcia Jakuba[/quote]
Od razu widac szczodrosc janusza ze dal na odwolanie piniondze ze swych mylyjonow... nie dziaduje dziadzia!!! Zly kuba by przyżydzil i nie dal januszowych piniendzy na odwołanie...
Za odwołanie jest jakaś opłata?
[quote]#post1567717 Za odwołanie jest jakaś opłata? [/quote]
Tak jak przyzjana Ci racje to oddaja a jak nie to nie oddaja..
Ładnie się wycfanili w odstraszaniu od odwołań. Wiesz może Kruszyno jakie to kwoty?
- Edytowany
Nie znam kwot ale oplaty nie sa nowum... odkad pamietam to tak bylo z odwolaniami ze sa "platne"
Nie raz tez bylo na forum wspominane przez bardziej kumatych ze kuba sie nie odwola bo to kosztuje ...
Ktos tu kiedys pisał ze odwołanie kosztuje 2500 zł
Przecież zawsze i wszędzie tak jest, że za odwołanie płacisz kaucję, inaczej wszyscy by się odwoływali od wszystkiego.
też słyszałem że to około 2000pln
[quote]#post1567715 [quote]#post1567713 drobny bo drobny ale efekt zniknięcia Jakuba[/quote]
Od razu widac szczodrosc janusza ze dal na odwolanie piniondze ze swych mylyjonow... nie dziaduje dziadzia!!! Zly kuba by przyżydzil i nie dal januszowych piniendzy na odwołanie...[/quote]
Nie, po prostu ktoś inny decyduje o odwołaniu. Dla Stefka to myślę naturalna sprawa.
ps. to kaucja nie opłata
[quote]#post1567699 Śląsk odpuścił, bo szykuje się na Cracovię (niedziela 17.30). Musi przecież ratować ekstraklasę. [/quote]
Co Ty gadasz...jak mógł odpuścić ten mecz jak wyszła podstawowa 11... zresztą w tej edycji PP więcej drużyn było z niższych lig niż z Ekstraklasy, wiec no.... 😎
Bardziej się obawiam, że będą chcieli zmazać plamę niż pokładam nadzieję w tym, że będą zmęczeni lub, że są słabi. To jest E-klasa, a my jesteśmy frajerskimi Janosikami.
[quote]#post1567700 [quote]#post1567692 [quote]#post1567685 [quote]#post1567684 TO NIE JEST NASZA WOJNA
Rafi, moze na kolowrotkach staniesz i zrobisz selekcje oceniajac prawomyslnosc?[/quote]
Uwielbiam takie pierdolenie. To może ty stań na bramkach i rób selekcję. Ja się z tym żenującym hasłem nie utożsamiam i nie mam ochoty, żeby wisiała taka szmata u nas na płocie.
Mam nadzieję, że poplecznicy Putina zaraz się nie przekonają na własnej skórze, że to jednak ich wojna. Niektórym widzę by się chyba przydało, wtedy by wyszło kto jest kozak a kto tylko umie prześcieradła sprayem bazgrać.[/quote]
Mnie tez ujelo twoje emocjonalne pierdolenie glupot, wiec jest 1:1
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-03/640080f0068e3-o-full-jpg-23433287.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)