W sensie pralni.
-
-
Serder Serderow - witamy w Cracovii!
46 dni później
Oczy mi krwawią jak na niego patrzę...
On by się lepiej prezentował z kałasznikowem w kaukaskich lasach.
Nie wiem do kogo mieć większe pretensje do niego, że nie umie grać czy do tego który go sprowadził bo nie zna się na piłce albo nie ma ambicji.
Oczywiście, że do tych którzy go sprowadzili. Chłopak po prostu nie umie grać w piłkę. Znalazł się jednak frajer, który chciał mu płacić więc skorzystał. Pytanie co za łamaga stwierdziła, że ktoś taki jak Serderow może się Cracovii przydać.
na odchodne w zimie wsadzi 20k do koperty za rozwiązanie kontraktu za porozumieniem stron
Przecież on przyszedł w zamian za Eladio Zorilla Jimenez (musiałem pogooglać, żeby przypomnieć sobie nazwisko).
Hiszpan nie umiał biegać, Serder nie umie grać w piłkę. Równorzędne zastępstwo. Miał być transfer to był. Wszystko w excelu się zgadza.
To był transfer z typowego dealu .Podziałkowano kasę pod stołem i do nas trafił .Filipiak nie zna się na piłce więc go rolują .Dziwię się Probierzowi że na to się godzi.
Nie mogę pojąć jak można było panie Probierz zgodził się by taki ,,piłkarz ''ubierał naszą koszulkę .
Ciekawe ile wynosiło podstolikowe?
Michał bądź mężczyzną przez duże M i przyznaj, że oglądałeś za dużo filmików otrzymanych od menago piłkarzy i tak po prostu Serderow poj.ebał Ci się z jakimś innym piłkarzem. Bywa..., wyj.eb Serderowa i spróbuj przypomnieć sobie, o którego grajka chodziło. :)
- Edytowany
Przy whisky nie takie rzeczy się mylą ;). Ważne, że na koncie się wszystko zgadza.
Jestem przekonany, że Ian z Piotrkiem67 dostrzegliby, że ten gość nie umie grać w piłkę na poziomie ekstraklapy.
Uppss, wygadałem się, że kibole jednak chcą przejąć władzę :D
[quote='potter' pid='1345691' dateline='1541009087']
To był transfer z typowego dealu .Podziałkowano kasę pod stołem i do nas trafił .Filipiak nie zna się na piłce więc go rolują .Dziwię się Probierzowi że na to się godzi.
Nie mogę pojąć jak można było panie Probierz zgodził się by taki ,,piłkarz ''ubierał naszą koszulkę .
[/quote]
Przecież Probierz powiedział wyraźnie na konfie z pismakami zapytany o niego że go OSOBIŚCIE obserwował !!!
Ciekaw jestem tylko gdzie i kiedy skoro facet w 30 meczach 1 ligi rosyjskiej strzelił tylko JEDNĄ bramkę nie mając asyst !!!
[quote='piotrek67' pid='1345730' dateline='1541020320']
[quote='potter' pid='1345691' dateline='1541009087']
[/quote]
Przecież Probierz powiedział wyraźnie na konfie z pismakami zapytany o niego że go OSOBIŚCIE obserwował !!!
Ciekaw jestem tylko gdzie i kiedy skoro facet w 30 meczach 1 ligi rosyjskiej strzelił tylko JEDNĄ bramkę nie mając asyst !!!
[/quote]
Znaczy miałem rację, poje.bali się alkoholomierzowi piłkarze, których "obserwował":D
Obserwował go już wcześniej, ale kasę dało się przemielić dopiero pół roku później.
Podobno z rok go obserwowali wiec jakim cudem nie zauważyli, że gość grać nie potrafi? Serce się kraje co zrobili z tym klubem korposzczury.
Może Serdel Serdelek ma brata bliźniaka i to jego obserwował MP :D Tamten był przekocur a janusz futbolu kupił zwykłego dachowca :rolleyes:
Probierz lubi wyzwania- zobaczyl ze gosc grac nie umie i stwierdzil ze go nauczy
Pamiętam tamta konferencję. Przycisnęli go, sugerując że bierze szrot.
Od razu pomyślałem, dobrze kłamie, nadałby się w korporacji.
[quote='szaleniec' pid='1345765' dateline='1541052730']
Probierz lubi wyzwania- zobaczyl ze gosc grac nie umie i stwierdzil ze go nauczy
[/quote]
No i po dzisiejszej konferencji okazało się, że jednak nie jest to prawdą... czyli inna przyczyna, że gość się znalazł u nas
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)