a co mu jest ?
-
-
Michał Rakoczy kolejny wielki talent-powodzenia !
To nasz chłop, jest na zakręcie życiowym, są rezerwy niech zagra z trzy ,cztery mecze złapie rytmu meczowego i wróci do nas . U nas kordelka jest krótka, przyjdą kontuzje ,kartki dostanie swoją szansę. Trzymam kciuki.
No to mocno trzymałeś, Hasić się wysypał, może już nie trzymaj.
Janczer wiesz że nie w tym rzecz, ja nie lubię skreślać chłopaka ,liczę że jescze da nam chwilę radości.
Miał już. kilku trenerów w Cracovii, od ponad roku najwyraźniej coś jednak nie styka. Obsuwa totalna formy, pytanie podstawowe, czy wszyscy po kolei trenerzy są źli począwszy od Kroczka, po tego Turasa i teraz Elsnera, bo za Zielińskiego grał jeszcze przyzwoicie, a teraz gościa po prostu nie ma. Może problem jednak jest gdzieś indziej, tylko czy on go w ogóle dostrzega?
Dopoki grał z Myszorem, to grał dobrze.
[quote]#post1687282 Janczer wiesz że nie w tym rzecz, ja nie lubię skreślać chłopaka ,liczę że jescze da nam chwilę radości.[/quote]
Oczywiście że wiem, ale jestem złośliwa menda i lubię się dopieprzać 😁
@paulo#40378 tak jak napisano - zakręt życiowy, śmierć rodziców, nieudana przygoda w Turcji - "siadł" mentalnie (w mojej opinii). Przydałby się ktoś kto by go poprowadził, jak starszy brat albo ojciec - raczej pogadał, zachęcił, zmotywował a nie zjechał...
Chłopak ma możliwości, ale musi dać z siebie trochę więcej - choćby w rezerwach.
[quote]#post1687311 ... zakręt życiowy, śmierć rodziców, nieudana przygoda w Turcji - ...[/quote]
A wczesniej bo to wydarzenia z ostatneigo pol roku .... co mu nie pozwalalo pracowac nad kondycja i wytrzymaloscia ?choroba kota somsiadki ?promocja kotletow w lidlu ? czy zapalenie siurka ?
Wieczne tlumaczenia przez x casu to jest specjalnosc kibica Cracovii... wieczne usprawiedliwianie wieczne czekanie na chuj wie co i po co...
@KruszynaKSC#7322 nie usprawiedliwiam - pisałem już wcześniej - sodówka i mental, a teraz to ....
[quote]#post1687293 Miał już. kilku trenerów w Cracovii, od ponad roku najwyraźniej coś jednak nie styka. Obsuwa totalna formy, pytanie podstawowe, czy wszyscy po kolei trenerzy są źli począwszy od Kroczka, po tego Turasa i teraz Elsnera, bo za Zielińskiego grał jeszcze przyzwoicie, a teraz gościa po prostu nie ma. Może problem jednak jest gdzieś indziej, tylko czy on go w ogóle dostrzega?[/quote]
Zjazd formy zaczął się jeszcze z czasów pana Jacka .
25 dni później
Trener go nie skreślił, bo jeśli tak by było to by nie dostał szansy w sparingu. Konkurencja o plac silna jak nigdy. Wszystko w jego rękach (a raczej nogach :D )
Póki Hasić nie odbuduje się po kontuzji, to Minchew, Maigaard (z Legią grał za napastnikiem), Kameri, Aleksić + Praszelik, Knap, Skoczylas czy Kakabadze nawet na PŚPO (tam zagrał z Jagą przeca) to i tak na prawdę sporo osób do przeskoczenia.
Jestem cholernie ciekawy jak to trener docelowo ułoży i kto na stałe wywalczy sobie pierwszy skład.
Fakt niezaprzeczalny, że na ławce nie siądą już tylko zapchajdziury a trener będzie mieć solidny ból głowy by te klocki poukładać .
39 dni później
Dobre wejście dzisiaj, oby to był zwiastun wielkiego powrotu do formy.
Widać chęci widać walkę, chyba nabrał pokory i doczekał się na swoją szansę, bardzo dobra zmiana.
Jeszcze trochę przyrdzewiały, ale ta seria dryblingów dobrze rokuje. Szkoda że nie podał, zanim go wzięli w kleszcze. No i ładnie walczył na skrzydle.
Michał dał dziś dobra zmianę , pokazał, że stać go o rywalizację o podstawowy skład . Bardzo to cieszy .👏👍
Dobrze Cię widzieć Raki !!!
Widać że schudł
Trzeba wspierać chłopaka bo na pewno nie zapomniał jak się gra w piłkę a jego potencjał jest nadal spory. On sam również musi uwierzyć że jego sufit jest o wiele wyżej, jednak by tam wbić musi zapieprzać jak nigdy wcześniej bo za "zasługi" niczego nie dostanie. Ja nadal wierzę w niego, tym bardziej że ma charaterek którego potrzeba w drużynie która ma walczyć na kilku frontach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)