No patrząc na same liczby i porównując z tym co mamy to i tak rokuje najlepiej. Z Bogaczem mogliby fajną parę stworzyć, na boiisku oczywiście.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1740633 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787212065-669.png[/img]
Karol Angielski, bohater pewnego pamiętnego meczu, który spuścił gts do 1 ligi. Z krzesła nie spadnę ale za zasługi dla tego kraju, z miłą chęcią zobaczyłbym go w naszych barwach.[/quote]
2x niech to powtórzy u nas w meczu z zomo.
- Edytowany
Tymczasem Wiekuista bierze Koulourisa, byłego króla strzelców. Nam pozostaje cieszyć się z Angielskiego...
Kasa tam jest ogromna
Nie wchodzi się 2 razy do tej samej tfu rzeki, a Angielski jest słaby. Już wolę Zahira.
Angielski Pacjent?
A widziałem rano na X że Widzew się cieszył że podpisali Koulourisa xD.
Znowu im podjebali ? 😂.
Ja się cieszę na chwilę obecną z wygranej z Rakowem. Napewno zeszło z chłopaków szczególnie widać jak Hasiciowi zależało jak padł na murawę po 2 bramce.
Ja wierzę w trenera że naprawdę będzie nie zajebiście ale normalnie.
Nie chcę więcej przy tych cyrkach co się dzieja.
- Edytowany
@Lakbeti#42816 Praszelik to przynajmniej rokuje. Dwaj pozostali... no cóż...
[b]Edycja z 20.08.2026 o godz. 11:27 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1740654 Nie wchodzi się 2 razy do tej samej tfu rzeki, a Angielski jest słaby. Już wolę Zahira.[/quote]
Tu masz porównanie. Przede wszystkim co ile minut strzela bramkę....
[url] https://www.transfermarkt.pl/vergleich/spielervergleich/statistik/def/spieler/253290&1163778][/url]
- Edytowany
Sorki Znikło
@KOTU#1452
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787218595-972.png[/img]
A może być zupełnie ktoś inny ...
[quote]#post1740654 Nie wchodzi się 2 razy do tej samej tfu rzeki, a Angielski jest słaby. Już wolę Zahira.[/quote]
Sorry, ale kolejny przykład złego użycia oryginalnego powiedzenia, które brzmi „nie można wejść dwa razy do tej samej rzeki „ co oznacza zupełnie co innego.
Niestety 90 % używa tego w błędnej interpretacji.
Mój, były już, szef kiedyś powiedział mi, że wiele dróg prowadzi do Rzymu, odpowiedziałem, że owszem nawet wszystkie, nawet miał chwilową refleksję, ale chyba i tak nie zrozumiał o co biega :)
[quote]#post1740675 [quote]#post1740654 Nie wchodzi się 2 razy do tej samej tfu rzeki, a Angielski jest słaby. Już wolę Zahira.[/quote]
Sorry, ale kolejny przykład złego użycia oryginalnego powiedzenia, które brzmi „nie można wejść dwa razy do tej samej rzeki „ co oznacza zupełnie co innego.
Niestety 90 % używa tego w błędnej interpretacji.
Mój, były już, szef kiedyś powiedział mi, że wiele dróg prowadzi do Rzymu, odpowiedziałem, że owszem nawet wszystkie, nawet miał chwilową refleksję, ale chyba i tak nie zrozumiał o co biega :)[/quote]
Tak, a Mateusz Klich "dzielił i rządził" na boisku w meczu z Rakowem 😄
Tunezyjczyk ⚡️⚡️
[quote]#post1740680 Tunezyjczyk ⚡️⚡️[/quote]
Bo boras tak napisał....?
Nie Trubi 😁😁😁
- Edytowany
wreszcie jakiś kocur; na papierze wygląda na jeden z lepszych transferów ostatnich 10 lat
Zaczyna się:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787224664-503.jpg[/img]
Bardzo fajnie ale to powinien być też moment kiedy Fabian ograniu się w lidze konferencji wraca do Krakowa
Ile kolouris dostanie w Wieczystej ?
Zapytał Platek Colaka.
30 tys euro za miesiąc.
To daj mu 40 tys i przejmij ten transfer bo nie dość, że bierzemy świetnego zawodnika to dajemy pstryczek w nos aptekarzowi.
(Murat upychając pieniądze do walizki rusza w stronę Balic..)
[quote]#post1740698 Ile kolouris dostanie w Wieczystej ?
Zapytał Platek Colaka.
30 tys euro za miesiąc.
To daj mu 40 tys i przejmij ten transfer bo nie dość, że bierzemy świetnego zawodnika to dajemy pstryczek w nos aptekarzowi.
(Murat upychając pieniądze do walizki rusza w stronę Balic..)[/quote]
30k to tak x3 pasuje przemnożyć i wtedy dopiero przebijać ;)
Tunezyjczyk byłby dużym wzocnieniem siły do utrzymania
Juz oficjalnie 23 krtony reprezentat Tunezji podpisal kontrakt na 2 lata !
a ja już mam maila! Tunezyjczyk!
[quote]#post1740705 Juz oficjalnie 23 krtony reprezentat Tunezji podpisal kontrakt na 2 lata ![/quote]
Znów u mnie "masz karnet, wiesz pierwszy" spóźni się o kilkadziesiąt minut :)
Już nawet Mati Borek pisze zasmucony że Cracovia się zbroi. 😂
Widać ile warte są jego kocopoly.
Takie ma info, że piszę o tym w na dzień przed ogłoszeniem. Na forum były płoty wcześniej.
23-krotny reprezentant Tunezji podpisał z Najstarszym Klubem Sportowym w Polsce kontrakt ważny do końca czerwca 2028 roku, z opcją przedłużenia go o kolejny rok.
No i co teraz, spadek, katastrofa, burdeloza, tragedia
Jest mejl
I tym transferem to ja się jaram. I do tego grajka mam swoje prywatne, kibicowskie wymagania.
Klepiemy jeszcze kogoś, czy kończymy już zabawę? 😎
[quote]#post1740723 Klepiemy jeszcze kogoś, czy kończymy już zabawę? 😎[/quote]
Trubi no przecież wiesz
Nie zgrywaj nieśmiałego 🤭🙃
9 Panie Filipie 😁😁😁
Spokojnie, Batoum wraca w 2027
- Edytowany
Bramkarza, transfer wychodzący >> Henryk
[b]Edycja z 20.08.2026 o godz. 14:07 (scalono posty)[/b]
@Trubi94#42925 kurde, już wiadomo że go nie chcą 🤣
Czyli jednak presja na zarząd/właściciela miała sens. Tunezyjczyk na papierze wygląda na kozaka. Mam co do niego spore nadzieje.
Wygląda bardziej na drugiego Sansa niż kozaka. Kurczę ofensnywny piłkarz musi dawać o wiele lepsze liczby, niezależnie czy gra u Stawowego czy u Michniewicza
[quote]#post1740723 Klepiemy jeszcze kogoś, czy kończymy już zabawę? 😎[/quote]
https://x.com/profmuratcolak/status/2090409984303493491?s=20
[quote]#post1740708 Już nawet Mati Borek pisze zasmucony że Cracovia się zbroi. 😂
Widać ile warte są jego kocopoly.
Takie ma info, że piszę o tym w na dzień przed ogłoszeniem. Na forum były płoty wcześniej.[/quote]
Napisze, że Platek nie wpłacił raty za zakup klubu i ma kasę na transfery.
Czekamy na komentarz, panie Borek ! Gula skoczyła ?
Witamy na pokładzie, Tunezyjczyku . Powodzenia w Pasach .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (24 użytkowników)
Thegreenbunny, Niewidoczni (1), Goście (22)