[quote]#post1730662 Conrado , Marchwiński - nie lubię odgrzewanych kotletów - Dominguez , Glik , Ravas , Praszelik , Klich szału nie zrobili[/quote]
Jak się żyje oszczędnie to się je odgrzewane jedzenie np. My żyjemy oszczędnie wynika
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
nie powiedziałbym, że na tych ww odgrzewanych kotletach specjalnie zaoszczędziliśmy
Ale to Lecce wyjebało się z transferem Marchwińskiego.
Wydali na niego 3 miliony euro, podpisali kontakt na 4 lata a gość przez 2 lata zagrał tylko w jednym meczu, tak wiem - kontuzja.
Ale mimo wszystko...
[quote]#post1730697 Ale to Lecce wyjebało się z transferem Marchwińskiego.
Wydali na niego 3 miliony euro, podpisali kontakt na 4 lata a gość przez 2 lata zagrał tylko w jednym meczu, tak wiem - kontuzja.
Ale mimo wszystko...[/quote]
No my daliśmy się wyjebać na 4 lata z Ravasem. Z tym, że ten był zdrowy tylko chęci brak
Zdrowy ? Przecież ślepy ...
Ale po zabiegu na oczy ;)
- Edytowany
A ja twierdzę że przy innych lepszych trenerach bramkarzy, Ravas by się odbudował i wrócił do formy z widzewa.
A tak mamy dwóch niepełnosprawnych brankarzy.
Ja twierdzę, że uroiliście sobie coś z tymi trenerami i zwyczajnie mamy średnich bramkarzy. Kowal ukradł, a cygana powiesili. Ekspertów mamy od bramkarskiego rzemiosła tylu na forum, a pewnie nawet nikogo na treningu nie było.
A ja tak czuje, ze to co mówił Sobiech i Trubalski na spotkaniu się sprawdzi, nasze transfery będą szczelne i żaden z wymienionej dwójki nas nie zasili.
To że transfery będą szczelne, nie oznacza wcale, że nie będą ch.jowe. Nie ma się co napalać.
[quote]#post1730807 To że transfery będą szczelne, nie oznacza wcale, że nie będą ch.jowe. Nie ma się co napalać.[/quote]
No i to jest optymizm 🤣🤣
W kwestii napastnika z chęcią zobaczyłbym w naszych barwach Leonardo Roche z medalików, którzy ewidentnie go nie chcą.
🚨 Filip Marchwiński prowadzi zaawansowane negocjacje z Cracovią.
Rozmowy dotyczą wypożyczenia z Lecce do końca sezonu z obowiązkiem wykupu po rozegraniu konkretnej liczby minut.
Filip ostatnie spotkanie rozegrał 24 września 2024 roku.
Może wychowanek Kolejorza właśnie w Krakowie się odbuduje.
Źródło: Domenico Pallara
Sanatorium Cracovia wita kolejnego kuracjusza.
[quote]#post1730905 Sanatorium Cracovia wita kolejnego kuracjusza.[/quote]
Nikogo jeszcze nie wita. Całe szczęście.
Trochę bez przesady. On nie jest kontuzjowany już od dawna i z tego co słyszałem jeśli chodzi o zdrowie i fizykę dużo zyskał w porównaniu do grania w Polsce.
Pytanie czy po tak wielu dniach na ławce i bez gry będzie w stanie się tutaj odbić.
Uważam, że w Lechu go krzywdzili kibice a klub nie miał na niego pomysłu do końca.
We Włoszech słyszałem, że po tej kontuzji dobrze wyglądał ale nawet szansy nie dostał bo go skreślili.
Na pewno w tym momencie to zagadka ale skoro jest to wypożyczenie to nie ma co narzekać.
Podejrzewam, że Sobiech doskonale wie co tam się działo.
Jak szukamy dobrego skrzydłowego to do wzięcia zapewne będzie Taofeek Ishmael z Zabrza, Lech go nie wykupił po wypożyczeniu a gość jest ciekawym zawodnikiem, liczby jak na minuty które dostał też wcale nie najgorsze
Marchwiński jak dla mnie tylko środek boiska, tam daje najwięcej.
Ismaheel jeśli ma trafić do Cracovii to z jednej strony dobrze bo jest dobrym piłkarzem ale z drugiej ma problemy z dyscypliną taktyczną w obronie przez co Frederiksen nie chciał go wykupić z Zabrza.
Nie wiem czy to go skreśla dla Cracovii bo to od Grzelaka będzie zależało ale w ofensywie umie pokręcić.
Ja bym go w ciemno brał. Brakuje nam kogoś takiego coś pokiwa coś na skrzydle.
Brać tego bramkarza Iranu do nas!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (11 użytkowników)
Goście (11)