porównywanie Marchwińskiego do Śmiglewskiego to tak jakby porównywać Ronaldinho do Jaapa Stama
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1730556 ... To jest ten nasz słynny scouting? Gość od dwa lata nie grał w piłkę....[/quote]
to idelany zawodnik do Cracovii... do odbudowy i a noz moze sie wyklepie i sie sprzeda,,,,
Ktoś puscił DWA pierdy....i zesrańsko na forum....
Jeśli będzie ze 3 konkretnych do grania, to jakiś tam czwarty napastnik do odbudowy niech się pląta po klubie :)
Dajcie się wykazać Sobiechowi. Keech niech ściąga gwiazdy od Beyonce, a Artur pokupi ligowego dżemiku...
Kurczę, nie wiem, co wybrać: ekscytować się doniesieniami medialnymi czy trzymać się tego, że transfery do klubu podobno mają być szczelne.
Cracovia podczas okienka zawsze jest medialna ale z pogłosek mało co wychodzi
Docet by Wam napisał że łykacie kazde doniesienie prasowe o tranaferach...bo pismaki mogą brednie pisać, gdyż Cracovia tego nie dementuje...
[quote]#post1730584 Ktoś puscił DWA pierdy....i zesrańsko na forum....[/quote]
Po to jest ten wątek.. co okienko kurwa to samo.. jak nie pasują plotki pierdy czy wysrywy to na kiego chuja tu wchodzisz i czytasz wątek do którego wlasnie te wysrywy należą...
Jak nie pasuje to czytać drugi o konkretnych informacjach... proste jak konstrukcja cepa...
Jakkolwiek nie podoba mi się ilość wulgaryzmów w poprzednim poście, to, no cóż, zgadzam się z przedmówcą.
Co do Marchwińskiego byłbym podobnego zdania jak Santo.
Tego Conrado to bym akurat chciał, potrafi wjechać z piłką na połowę rywala jak jego imiennik Conrado Moreno na skuterze do studia, Marchwiński to był na Ekstraklasę bardzo dobry zawodnik, nie wiem skąd ta srajda że to drewno
[quote]#post1730594 Docet by Wam napisał że łykacie kazde doniesienie prasowe o tranaferach...bo pismaki mogą brednie pisać, gdyż Cracovia tego nie dementuje...[/quote]
Piszą o nas bo się klika, a medialność i szum robi nam dobrze
Nie piszą -ŹLE!!
Piszą - jeszcze gorzej!
Dobrze, że piszą! Dobrze, że jest mały szum informacyjny. Można się interesować w okienku 60-ma nazwiskami, sądować możliwości obecne i przyszłe. Oprócz planu A trzeba mieć przygotowany plan B, C i ...
Do rozmów z piłkarzami i ich menadżerami trzeba podchodzić z różnymi opcjami, nawet, jeśli to nie jest plan A. Info o zainteresowaniu uznanymi w środowisku piłkarskim zawodnikami pokazuje menadżerom i piłkarzom, że nie jesteśmy zdesperowani, może nam na kimś zależeć, ale nie za wszelką cenę.
To tylko taki mały wstręt z negocjacyjnego ABC. Jak jest u Nas? - nie wiem, ale zakładam, że to jedna z prawdopodobnych opcji...
Filip Marchwiński to na nasze warunki bardzo dobry piłkarz, super do gry kombinacyjnej, z dobrą techniką, obunożny co daję spore możliwości, zawsze sprawiał wrażenie mobilnego, nieszablonowego zawodnika, ale i często znikał w meczach, miał również tendencję do omijania gry w defensywie.
Całościowo piłkarz na duży plus tylko... no właśnie ta jego kontuzja, gdybyśmy mieli ułożoną drużynę do której trzeba włożyć jakiś element świeżości, kogoś nieszablonowego, a jednocześnie po poważnej kontuzji, to super, ale w naszych warunkach sam nie wiem.
Zobaczymy jak się sprawa rozwinie.
- Edytowany
Marchwiński? Drugi Praszelik. Nie dziekuję.
Marchewa to dobry piłkrz (jak jest w formie) do takiego klubu jak Lech. Nam są potrzebni mobilni ludzie którzy zrobią przewagę, a nie piłkarz statyczny. Nam jest potrzebny ktoś w typie Zielińskiego, Kozłowskiego, Budzika z primeu, już mamy Klicha nie potrzeba kolejnego. Trzeba kogoś kto potrafi wygrać 1:1, przyspieszyć itp. Marchwiński jest typem gościa, który jest wolny, nie ma dryblingu, ma dobre podanie na nos, ale nie idźmy tą drogą :D
Też tak myślę, ale możemy sie nie znać , Conrado w swoim primie z czasów Lechii by się nadał teraz mam wątpliwości- tego typu zawodnicy szybciej się "zużywają"
Conrado z pianą na pysku na derby jako ostatni jeździec apokalipsy dobijający i łamiący kilka nóg niczym Katarczyk…
Zawodnik charakterny takich u nas brak. Jak sportowo nie dojeżdża to chociaż dobry na czystki etniczne
- Edytowany
Opcja Conrado mi się podoba, pytanie czy nie za stary.
Ja ufam Trenerowi Grzelakowi. I sądzę że taki Praszelik przy nim będzie wyglądał lepiej np
Conrado , Marchwiński - nie lubię odgrzewanych kotletów - Dominguez , Glik , Ravas , Praszelik , Klich szału nie zrobili
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!