[quote]#post1708188 ... Widzisz na chwile obecna kogos kto go zastąpi jeden do jeden? Bo ja jakos nawet zakaldajac okulary nie widze.... ...[/quote]
Nie widzisz, bo nie ma. Z dokonanych transferów i tego, co migawkowo widziałem na filmikach z Belek wygląda, że my zmieniamy system gry w ataku. Nie twierdzę, że to się na pewno uda, ale może się udać.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Spoko. Charpentier się wyleczy i zapomnimy o Stojilkoviciu.
Że tak sobie zażartuję.
A poważnie: pamiętacie jak "na szpicy" grali u na Jendrisek, Cetnarski i Rakels. Do tego Budziński i Kapustka?
Taką ofensywę jesteśmy w stanie poskładać z tego co mamy.
A ja tam mam nadzieję ze jak wyzdrowieje to beda kibice mlaskac po golach tego kuracjusza non stop kontuzjowanego...
Bez śmiechu
Na dnie serca ta iskierka nadziei się tli, bo papiery na granie wydaje się mieć, tylko to zdrowie...
[quote]#post1708188 [quote]#post1708187 ... Gdzie twoim zdaniem się osłabilismy się?...[/quote]
Na szybko ... w ataku .. sprzedali napastnika nie majac na dzien dzisiejszy uzupelnienia.... wiec jest to oslabienie...
Widzisz na chwile obecna kogos kto go zaspai jeden do jeden? Bo ja jakos nawet zakaldajac okulary nie widze....
A potterowe podcieranie doopy Minchevem na szpicy nie jest uzupelnieniem 1do1....
Zapomniałem.. Kakabadze i kontuzja jeszcze.. to tez osłabienie...[/quote]
W ostatnich miesiącach nie można stijlkovicia nazwać napastnikiem. Piłka mu przeszkadza, dużo palił, marnował setki. On już był skreślony. Głową bym w innym klubie. Ja ufam obecnu zarządowi dostaniemy naprawdę kogoś lepszego. Uwierz.
- Edytowany
Może tak może nie, poczekamy zobaczymy, jeśli tak to szkoda że jak zwykle późno - musiałby być ktoś naprawdę solidny żeby z buta wejść do składu, jeśli nie Elsner będzie musiał układać klocki z tego co ma
- Edytowany
Wiecie co nas broni , znaczy daje nadzieję na napadziora z ambicjami i warsztatem?
Filip to 3 mocny transfer OUT napastnika Cracovii do lepiej placacej ligi .
Dajemy w tym obszarze potencjal na przeskok wyzej - zaczyna być powtarzalność,
jeśli ktoś ze średniej półki cenowej spojrzy na losy Piątka, Benka, czy Filipa że u nas ma potencjał na dobrą ligę jesli sie sprawdzi
a przy okazji kurde co by jie mówić to przyfarcilo 3 razy
heh oby to nie było do 3 razy sztuka
Dodam jeszcze dobrze sprzedanego Makucha. Raków przepłacił, ale go wziął, bo był od nas. Zgadzam się, że nasze bezpośrednie otoczenie ceni pracę skautów Cracovii, a lepiej płacące ligi doceniają, że Esa idzie w górę.
Raków nie wziął go bo był z Cracovii tylko Papszun sobie takich upodobał a pewnie z podobnymi parametrami nie było tutaj specjalnego wyboru. Gdyby grał nadal w Miedzi może też by go wzięli.
Zaczyna się temat historyczny🤣
No to teraz Makuch do lampucery... 😉
Minczew ma podobną charakterystykę do Makucha, btw.
[quote]#post1708243 Minczew ma podobną charakterystykę do Makucha, btw.[/quote]
Co ma podobne?
https://x.com/HomiKSC/status/2017183761960518013?s=20
🙄🙄🙄
Chciałbym wiedzieć
🐱
Ciekawe jak soon, czy się na poniedziałek załapie do kadry
- Edytowany
@Rabarbar_1#2263 nie soon tylko syn i pewnie chodzi o młodego Tabisza :D. Że w poniedziałek się popisze ;)
tak serio - jak w godzinie meczu ma być -11/-12 stopni to szkoda że w ogóle wybiegną - ryzyko kontuzji spore
[quote]#post1708270 https://x.com/HomiKSC/status/2017183761960518013?s=20
🙄🙄🙄
Chciałbym wiedzieć[/quote]
Może ktoś z Kosowa 😅😅
napadzior???🤣
- Edytowany
https://x.com/wlodar85/status/2017299179458924769?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E2017299179458924769%7Ctwgr%5Ebc6bbe5529ae2583385c786eb2c2812ff99bfd6c%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2F1aApARJCX%2F
Lider strzelców 1 ligi nie pójdzie do Legii, a kontrakt kończy mu się w czerwcu. Poszło o wymagania kontraktowe... Może jednak jesteśmy w grze, bo odbicie się od L to dla grajka z 1 ligi bolesny prztyczek w nos.
[b]Edycja z 31.01.2026 o godz. 08:45 (scalono posty)[/b]
No i barwy by się zgadzały...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (27 użytkowników)
Goście (27)