[quote]#post1640698 Czy jest jakaś szansa na jeszcze jakiś transfer do klubu?[/quote]
Jako, że zostało jedynie 45 godzin do końca okna transferowego, a klub zwykł zapraszać na spacer dzień przed ogłoszeniem nowego nabytku, sądzę, że pozostaje nikła szansa.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Niech tylko nie wrzucają zdjęcia z dworcem głównym i będzie git.
[quote]#post1640699 @Kajak#3674 ...? [/quote]
🤓
- Edytowany
tez mam watpliwosc czy to pytanie podchodzi pod zasade nieokreslonosci Kajaka
Zamykać te okienko czym prędzej
[quote]#post1640787 Zamykać te okienko czym prędzej [/quote]
To okienko (l.poj)
Te okienka (l.mn)
A co? Boicie się że nam jakiegoś Heidemanna sprowadzą w ostatnich minutach? 😁
[quote]#post1640787 Zamykać te okienko czym prędzej [/quote]
Problem w tym że po zamknięciu okienka u nas, w niektórych krajach będzie jeszcze przez jakiś czas otwarte, wiec i po zamknięciu okienka u nas możemy kogoś stracić np.kalmana
[quote]#post1640798 [quote]#post1640787 Zamykać te okienko czym prędzej [/quote]
Problem w tym że po zamknięciu okienka u nas, w niektórych krajach będzie jeszcze przez jakiś czas otwarte, wiec i po zamknięciu okienka u nas możemy kogoś stracić np.kalmana
[/quote]
Oprócz klubów z Turcji nikt już nie będzie w stanie zapłacić z Kalmana, poza tym Dróżdż musiałby być samobójcą, sprzedając go bez możliwości zarejestrowania jakiegoś napastnika.
Zamknąć okno i podeprzeć kijem od miotły.
To Myszor się nagrał w Rakowie, idzie na wygnanie do Ruchu. Myślę, że może inni przyjdą po rozum do głowy i trochę pomyślą przed pośpiesznym decyzjami o mamonie. To samo czeka Wdowiaka, Pestkę a może Makucha. Najlepiej czuli się u nas, "tu jest ich miejsce tu jest ich dom". Niech wracają za jestem na tak
[quote]#post1640852 To Myszor się nagrał w Rakowie, idzie na wygnanie do Ruchu. Myślę, że może inni przyjdą po rozum do głowy i trochę pomyślą przed pośpiesznym decyzjami o mamonie. To samo czeka Wdowiaka, Pestkę a może Makucha. Najlepiej czuli się u nas, "tu jest ich miejsce tu jest ich dom". Niech wracają za jestem na tak [/quote]
Wdówka to juz gra w Lubinie
Młodość i głupota Myszora przebiła dno 🤣
@Stary Kibic#2451
Za to, co odstawiał na boisku, żeby wymusić transfer, życzę mu murzyńskie dildo w ryja.
- Edytowany
Przecież to jak teraz widać typowy wkład do koszulek, na dodatek z brudnymi pazurami .
Chuj mu w dupe i tonę żużla na drogę.
Aczkolwiek może zrobić jedna dobrą rzecz. Zapakować kundlom bramkę na wiosnę i może sobie jaja lizać w literze r.
Jedne co mnie martwi, to to, że on podobnież to bliski funfel Rakoczego.
Może w główce Michałkowi mieszać. Ale może się mylę.
[quote]#post1640852 To Myszor się nagrał w Rakowie, idzie na wygnanie do Ruchu. Myślę, że może inni przyjdą po rozum do głowy i trochę pomyślą przed pośpiesznym decyzjami o mamonie. To samo czeka Wdowiaka, Pestkę a może Makucha. Najlepiej czuli się u nas, "tu jest ich miejsce tu jest ich dom". Niech wracają za jestem na tak [/quote]
Aboslutnie NIE !
I nie jest to kwestia sympatii czy antypatii, którą generalnie może wzbudzać jedynie Myszor, co kolega Diego dość drastycznie sformułował.
Lubię Pestkę i życzę mu wszystkiego najlepszego, ale przy jego szklanym zdrowiu nie widzę dla niego miejsca u nas. Wdowiak, cóż, nie ten poziom do którego dążymy (byłby ok na ławę a też za bardzo go lubię by mu tego życzyć) a Makuch w sumie niech wraca i jeszcze raz zrobimy ten sam numer ze sprzedażą. Tyle co on dał Cracovii w transakcji chyba jednak nie dawał na boisku.
Myszor mało mnie obchodzi, ale przy okazji wraca pytanie, po co on w ogóle do Rakowa poszedł. Wiadomo było, że nic tam nie ugra, a mem-klub go zje i wys... To samo Ameyaw. Gra sobie w Piaście, a moim zdaniem w Rakowie raczej się zmarnuje, niż zbuduje. Biorą zawodników na wagę, to trudno się dziwić, że mało im z tego wychodzi. Z Makucha też już robią snajpera ligi. Efekty widać. Rak-ów toczy polską piłkę. Tego, co chodzi do tyłu ma zresztą w nazwie.
Mam nadzieję, że przygotowania do zimowego okienka transferowego już ruszyły.
Napastnika zarejestrować można, tylko musi być bez kontraktu, Stefan Jovetić jest do wzięcia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)