Pożyjemy, zobaczymy. Ja tam mam zaufanie do AI jak nigdy 😉
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
[quote]#post1629914 Holender silniejszy klub, na papierze wygląda bardzo dobrze, wiek idealny, bo jak odpali, to będzie piłkarz na kilka sezonów bez ryzyka spierdolenia. Ravas to w Widzewie był kot.
Podobne statystyki do Makucha, tylko zagrał 1000 minut mniej w sezonie.[/quote]
Holender w wieku idealnym? U piłkarza 31 lat to jest dużo, tutaj zależy jakie są największe atuty takiego piłkarza jeśli polega na technice jak Cabrera, to może jeszcze pograć że 2,3 lata a jeśli na szybkości to trochę gorzej, ale mam nadzieję że ten ruch się obroni, tylko nie powinni mu dawać zbyt długiego kontraktu tylko np 1+1, bo będąc maksymalnie optymistyczny pogra że dwa lata
Holendra potwierdzają na X, że klepnięty.
Z holendrem jest tak jak pisze kolega,mozna powiedziec po filmikach,ze Makucha nakrywa czapka,tylko filmiki maja swoje lata jak i on.jak ma charakter to ze dwa lata moze tu niezle pokopac i trafic kontrakt zycia u arabow.
[img]https://cracovia.krakow.pl/img/www.pomniejszacz.pl/files/screenshot-2024-07-13-21-24-18.jpg[/img]
Holender już wpierdala kotlety w Krakowie
To na pewno Mick z Holandii, a nie Martin z Węgier?
[quote]
Holender w wieku idealnym? U piłkarza 31 lat to jest dużo, tutaj zależy jakie są największe atuty takiego piłkarza jeśli polega na technice jak Cabrera, to może jeszcze pograć że 2,3 lata a jeśli na szybkości to trochę gorzej, ale mam nadzieję że ten ruch się obroni, tylko nie powinni mu dawać zbyt długiego kontraktu tylko np 1+1, bo będąc maksymalnie optymistyczny pogra że dwa lata [/quote]
Na Bellinghama ani Hallanda nas nie stać. Skoro tak, to może jakiś szrot: Morata (31), Griezman (33), Lewandowski, Ronaldo, Giroud...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/img-0095-png-42590155.png[/img]
Jak coś to Karola już 2 lata temu ogarnąłem do Cracovii, prowizje niech Mateuszek wpłaci na opravy :)
A tak poza tym. Jakie pieniądze chodzą w czeskiej lidze?https://www.flashscore.pl/zawodnik/chory-tomas/EgGI8vM6/
Transfer z klubu do klubu 3.2 mln euro i to za 29latka. Pensja 1mln koron/MSC to jest 167tys PLN/MSC.
Polska Liga jest w chuj i trochę za Czechami.
Rozumiem, że ten "nasz", to ten z lewej? Bo ten z prawej to faktycznie wygląda na takiego, co dobrym kotletem nie pogardzi 😛
ten z tyłu
[quote]#post1629937 Rozumiem, że ten "nasz", to ten z lewej? Bo ten z prawej to faktycznie wygląda na takiego, co dobrym kotletem nie pogardzi 😛 [/quote]
Kwadrat wersja 2.0
[quote]#post1629918 [quote]#post1629914 Holender silniejszy klub, na papierze wygląda bardzo dobrze, wiek idealny, bo jak odpali, to będzie piłkarz na kilka sezonów bez ryzyka spierdolenia. Ravas to w Widzewie był kot.
Podobne statystyki do Makucha, tylko zagrał 1000 minut mniej w sezonie.[/quote]
Holender w wieku idealnym? U piłkarza 31 lat to jest dużo, tutaj zależy jakie są największe atuty takiego piłkarza jeśli polega na technice jak Cabrera, to może jeszcze pograć że 2,3 lata a jeśli na szybkości to trochę gorzej, ale mam nadzieję że ten ruch się obroni, tylko nie powinni mu dawać zbyt długiego kontraktu tylko np 1+1, bo będąc maksymalnie optymistyczny pogra że dwa lata [/quote]
Faktycznie tak jest, dlatego 36letni Grosicki bazujący na szybkości zjada tą ligę od paru lat…
Szkoda że pucharu nie zjadł.
[quote]#post1629935 A tak poza tym. Jakie pieniądze chodzą w czeskiej lidze?https://www.flashscore.pl/zawodnik/chory-tomas/EgGI8vM6/
Transfer z klubu do klubu 3.2 mln euro i to za 29latka. Pensja 1mln koron/MSC to jest 167tys PLN/MSC.
Polska Liga jest w chuj i trochę za Czechami.[/quote]
I to jeszcze za chorego grajka.
Przecież tam za Nimi na zdjęciu stoi Vanna Ly, wielki inwestor, filantrop i zbawiciel gtsu
- Edytowany
[quote]#post1629935 A tak poza tym. Jakie pieniądze chodzą w czeskiej lidze?https://www.flashscore.pl/zawodnik/chory-tomas/EgGI8vM6/
Polska Liga jest w chuj i trochę za Czechami.[/quote]
No 2 kluby i to tyle.
3 kluby.
Ten van Buren, który się do nas wybiera, w sparingu Slavii z teściami z Częstochowy (2:1 dla Slavii, 2 lipca 2023) strzelił oba gole. Niby mała rzecz, a cieszy. Niech to będzie zapowiedź jego dobrej gry przeciw polskim zespołom.
Czeską ligę nie oglądam, jak coś to wyjątkowo, tak zapytałem eksperta (który ciągle mi wspomina Wierzynek i następną wspaniałą jazdę nocnym Krakowem, którą mu przygotowali panowie od decyzji poza boiskowych - ponad 20 łat temu …).
Van Buren jest dobrym piłkarzem, który będzie wzmocnieniem, ale też bardzo dobry chłopak, który powinien mieć pozytywny wpływ na drużynę, taki jaki miał w Slavii).
Choć wiemy, jak to w życiu i specjalnie w Cracovii bywa. Trzymam kciuki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)