Mnie zastanawiało na meczu, czemu Myszor tylko na 10 min, ale jak zobaczyłem, co zagrał to przestałem się zastanawiać.
Nie ten poziom, co przed kontuzjami i pytanie, czy musi do siebie dojść, czy jednak wybrał "grę na transfer", co byłoby bez sensu.
Szkoda, że nie wiadomo, kogo za niego dawał Raków. W takiej formie JM i tak jest bezużyteczny, więc opcja kasa + zawodnik (z tą opcją % od nast. transferu, o której pisał @leszeczek#4153 to już w ogóle byłoby super.
Ale sorry, bo odpłynąłem w marzenia...
Mam nadzieję, że ściągnąć do przodu jeszcze jakiegoś wolnego zawodnika przed dalszą częścią sezonu...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Okienko jest otwarte do 4 września, także teoretycznie do jutra mogą jeszcze zakontraktować.
No w sumie przyda się jeszcze jeden obrońca także do dzieła Stefan.
Żeby tylko nie ściągnęli bramkarza...
Oczywiście jutro na koniec okna transferowego nasz ambitny i walczący ze wszystkich sił o spektakularne sukcesy sportowe zarząd obowiązkowo sprowadza ofensywnego, kreatywnego, świetnie wyszkolonego technicznie pomocnika, umiejącego pięknie strzelić z dystansu na bramkę, prostopadłym otwierającym drogę do bramki podaniem obsłużyć napastników.
Transfer ten zapewne jest największą tajemnicą skrywaną przed mediami i okaże się trafnym wzmocnieniem słabej linii pomocy bo przecież ci dwaj stoperzy to była taka przystaweczka przed głównym daniem.
@farciarz2#4758 Owy transfer jest skrywany nawet przed samym zarządem.
Już tam nasz Stefan Oppenheimer pracuje nad super tajnym transferowym Projektem Manhattan, hi, hi, hi...
Sprawdzian na Pustyni Mohawe 😉
- Edytowany
Jak emocje w deadline day?
Ja od rana nie mogę wysiedzieć na krześle, skręca mi kiszki we wszystkie strony.
Czy tak jak ja czujecie, że Stefan zafunduje nam wzrost ciśnienia na wieczór?
Byłbym zdziwiony, gdyby nie. Patrząc od strony finansów, odeszli Konoplianka (zwolnił gwiazdorski etat dla Kamila Glika), Siplak, Pestka, Balaj. A my mamy deficyt w grze do przodu.
Ponoć Conrado z Lechii (na lewą obronę) już jedzie, widziany na A4 (zdjęcie poniżej).
[img]https://download.joemonster.org/b/europa.jpg[/img]
[quote]#post1587361 ... Czy tak jak ja czujecie, że Stefan zafunduje nam wzrost ciśnienia na wieczór?...[/quote]
Jakby Stefan nie poradzil z tym wzrostem cisnienia to dajcie znac to jakims trolopostem mu pomoge 😆 😆 😆
Czas minął, nici z naszych nadziei. O ja naiwny, Wy też, ha, ha.
Na chu... nam wzmocnienia jak jestesmy niepokonani ;-)
[quote]#post1587403 Na chu... nam wzmocnienia jak jestesmy niepokonani ;-)[/quote]
Poczekaj jak będziemy niezwyciężeni...😀
[quote]#post1587417 [quote]#post1587403 Na chu... nam wzmocnienia jak jestesmy niepokonani ;-)[/quote]
Poczekaj jak będziemy niezwyciężeni...😀 [/quote]
Wtedy się sprzeda ze dwóch grojków i spokój...
Dobre! I wtedy znowu będziemy niepokonani! Filipiak jest genialny.
[quote]#post1587403 Na chu... nam wzmocnienia jak jestesmy niepokonani ;-)[/quote]
Żeby zacząć pokonywać!
Regularnie, a nie od wielkiego dzwona.
2-4-0. W takim tempie czołówki tabeli nie będzie. Pytanie : czy komukolwiek w klubie na tej czołówce zależy?
Teraz nadchodzi czas "wolnych" odpadów.
My przecież to lubimy najbardziej 😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)